Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Finette acoperă fiecare pat din casă cu lenjerii calitative și moi

Publicat

in

Confortul din timpul orelor de somn este foarte important. Fiecare persoană are nevoie de câteva ore de relaxare și odihnă de calitate pentru a avea parte de tot aportul de energie pentru ziua următoare. Tot orele de somn au influență și asupra stării psihice, iar o persoană odihnită va fi mai relaxată, liniștită și binedispusă, în comparație cu altcineva care poate fi foarte ușor enervat și supărat, din cauză că nu a dormit suficient de bine. Se aplică aceste lucruri atât la adulți, cât și la copii.

Motiv pentru care trebuie luate în considerare mai multe aspecte cu privire la spațiul de dormit. Printre cele mai importante aspecte se enumeră lenjeria de pat. Aceasta trebuie să îndeplinească anumite caracteristici pentru a oferi confortul necesar, iar la Finette puteți găsi variantele ideale pentru fiecare pat din casă, chiar și cel al copilului.

Lenjerii de pat calitative – somn liniștit

Dacă veți accesa finette.ro veți descoperi o gamă variată de lenjerii de pat pentru toate gusturile și preferințele din punctul de vedere al designului și imprimeului inedit pe care acestea le au. Mai mult decât atât chiar și materialele sunt dintre cele preferate și potrivite, precum bumbacul, satinul, catifeaua și mătasea, printre altele.

Atunci când lenjeria de pat este fină la atingere, nu supraîncălzește și menține temperatura necesară, chiar și orele de somn vor fi neîntrerupte și odihnitoare. Puteți alege din gama Finette pe cele care vă plac, cele ale căror model se potrivește cu designul camerei și veți avea parte de un somn liniștit și de un plus stilistic pentru dormitor.

Alegeți dintre culorile vii, puternice sau poate dintre cele calde, în funcție de preferințe. Modele drăguțe cu flori și pene veți regăsi aici, alături de multe alte variante pe care le puteți descoperi dacă accesați site-ul. Oferta 1+1 gratis vă permite să comandați o lenjerie și să primiți două, la același preț.

Lenjerii pentru paturile celor mici

Când vine vorba despre odihnă cei mici nu par a fi foarte încântați de acest aspect, indiferent dacă vorbim despre dormitul la amiază sau cel de seară. În acest sens, o mână de ajutor pentru părinți ar putea fi aceste lenjerii patut de la Finette. Regăsiți aici lenjerii atât pentru patul bebelușilor, cât și al copiilor care dorm în paturi de o persoană.

Atunci când vor descoperi că patul lor este acoperit de lenjerii cu personajele lor preferate din desene animate, cu prințese sau mașini, cu siguranță vor merge mai repede în pat. Astfel de lenjerii găsiți la Finette și sunt o bucurie pentru copii și o salvare pentru părinți.

Chiar și acestea sunt realizate din materiale calitative care să ofere confortul termic necesar, dar sunt și fine la atingere. Culorile acestora sunt plăcute, pentru a nu obosi ochii celor mici și pentru a nu le reda o stare de agitație din nou. Accesați site-ul pentru a alege variantele perfecte pentru casa voastră și descoperiți și celelalte categorii de produse disponibile.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Ministerul Sănătății alocă aproape 14 milioane de lei pentru tichete valorice de vaccinare: sunt disponibile de săptămâna viitoare

Publicat

in

De

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat că vineri au fost alocaţi 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete valorice oferite în centrele de vaccinare celor imunizaţi cu schemă completă, informează Agerpres.

“Vă anunţ că astăzi s-a distribuit o sumă de 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete pentru centrele de vaccinare. Această distribuire a avut loc la Ministerul Sănătăţii către direcţiile de sănătate publică, care vor face procedura simplificată de achiziţie publică, astfel încât săptămâna viitoare aceste tichete să fie disponibile în centrele de vaccinare”, a afirmat ministrul, prezent la deschiderea “Maratonului vaccinării pentru viaţă”.

Potrivit acestuia, vor mai fi alocate şi alte sume de bani, astfel încât cei vaccinaţi cu schemă completă să poată beneficia de aceste tichete.

“Dacă sunt necesare noi sume, am avut deja o discuţie la nivel guvernamental să găsim resurse financiare pentru suplimentarea sumelor, astfel încât aceste tichete, care conform legii se acordă pentru cei care sunt vaccinaţi cu schemă completă, să poată fi asigurate în continuare”, a mai spus Cseke Attila.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

DERAPAJ | Judecătorul Cristi Danileț desconsideră Constituția: ‘E tot ce trebuie să vă intereseze’

Publicat

in

De

Înainte de a începe să-și exercite funcția, judecătorii și procurorii depun următorul jurământ: „Jur să respect Constituția și legile țării, să apăr drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei, să-mi îndeplinesc atribuțiile cu onoare, conștiință și fără părtinire. Așa să-mi ajute Dumnezeu!””

Constituția și legile țării nu par să aibă aceeași importantă precum legislația secundară pentru judecătorul Cristi Danileț. Referindu-se la hotărârea de guvern care introduce noile restricții și măsuri pentru combaterea pandemiei, judecătorul afirmă că nu ar trebui să ne intereseze dacă măsurile sunt constituționale.

content-image

Ignorând nevoia respectării ordinii de drept, chiar și în situația de criză sanitară, judecătorul Danileț desconsideră și dreptul cetățenilor de a fi preocupați de respectarea propriilor drepturi și de a se adresa justiției în cazul în care consideră că aceastea le-au fost încălcate.

Potrivit legii, judecătorii și procurorii sunt datori să se abțină de la orice acte sau fapte de natura să compromită demnitatea lor în profesie și în societate. Chiar dacă este judecător de penal, nu de contencios-administrativ și, astfel, nu va ajunge să judece eventuale probleme legale de restricțiile din pandemie, afirmații care nesocotesc nevoia de respectare a Constituției au capacitatea de a compromite demnitatea pofesională.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend