Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Festivalul primăverii – Mircea Vintilă cântă la CCA

Publicat

in

 

Festivalul Primăverii, eveniment organizat de Centrul de Cultură si Arte “George Topârceanu” din Curtea de Arges, promite evenimente pentru toate vârstele si toate gusturile, în perioada 2 – 8 martie.

Concerte, expoziţii, targuri, sau spectacole de teatru, toate vor fi cu intrare liberă pentru ca si argesenii să sărbătorească asa cum se cuvine începutul de primăvară.

Asadar luni, 2 martie, începând cu orele 18.00 pe scena de la CCA vor urca actorii Teatrului Alexandru Davila din Pitesti cu piesa “Edith Piaf – Vârtejul norocului”. Marţi, 3 martie, elevii de la scoala Gimnazială nr 4 Mircea cel Bătrân vor expune în holul insituţiei de culturp mărţisoare confectionate de ei iar pe 5 martie, cunoscuta pictorită Ioana Duţă va vernisa expoziţia cu vânzare intitulată “Mărţisor – Boody & Spirt”.

Un spectacol mult asteptat de iubitorii de gen va avea loc miercuri, 4 martie, începând cu orele 18.00 când invitaţi sunt Corul Orfeu si cunoscutul folk-ist Mircea Vintilă.

Nici iubitorii de muzică populară nu au fost uitaţi de organizatori astfel că vineri, 6 martie, cunoscutul prezentator Radu Potoran va veni la Curtea de Arges alături de nume mari ale muzicii populare dintre care ar fi de amintit Elisabeta Turcu, Anca Ganţu, Ioana State sau Marcel Pârâu.

În decursul celor 5 zile de festival nu vor lipsi surprizele si alte evenimente.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Situație alarmantă la un important post de televiziune! Mai mulți angajați au fost infectați cu COVID-19

Publicat

in

De

Potrivit unui comunicat recent emis de către postul de televiziune Pro TV, în rândul angajaților s-au depistat infecții cu noul coronavirus COVID-19, dar la scurt timp după ce informația a fost dată publicității, cei de la Pro TV au emis un alt mesaj în care menționau să nu se mai scrie nimic despre situația apărută în interiorul televiziunii, conform celor de la paginademedia.ro.

„În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor”, arată mesajul publicat pe protv.ro.

Totodată, televiziunea informează că se fac teste în rândul echipei, iar întregul sediu, studiourile și mașinile au fost dezinfectate – „adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”.

Mesajul vine la doar o zi după ce compania a trimis notificări presei să nu scrie despre posibile cazuri de Covid-19 în Pro TV.

Ieri, Pro TV a cerut presei să nu scrie sau să menționeze Pro TV sau numele unor angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri pozitive în rândul salariaților.

Ce a trimis ieri Pro TV în notificare:

„Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora.”

Citește și:

Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

România, pe lista roșie! În ce condiții puteți călători în aceste țări europene

Publicat

in

De

România se află pe locul 5 în Europa la numărul de cazuri noi de coronavirus raportate în 24 de ore, motiv pentru care tot mai multe țări impun restricții românilor.

Sunt tot mai multe state care introduc România pe lista roșie, adică impun cetățenilor veniți din această zonă carantină sau izolare. Olanda a anunțat chiar ieri că românii care ajung aici intră obligatoriu în autoizolare timp de 14 zile.

Cu două zile în urmă Austria anunța că, la intrarea în țară, cetățenii veniți din România vor fi nevoiți să facă un test COVID sau să intre timp de 14 zile în izolare.

Finlanda, Estonia, Letonia, Irlanda, Slovacia, au anunțat, de asemenea, că românii vor intra automat în autoizolare sau carantină dacă aleg ca destinație aceste țări.

Pe de altă parte, Norvegia anunță pentru români doar 10 zile de carantină.

În Islanda, testarea la intrarea în țară este obligatorie, altfel românii intră în carantină timp de 14 zile.

Există și țări care impun anumite obligativități la intrarea pe teritoriul lor, cum ar fi Cipru, unde cetățenii trebuie să aibă dovada efectuării unui test PCR cu minimum 72 de ore înainte de a ajunge aici.

De asemenea, în Danemarca românii pot intra doar dacă au o rezervare de cel puțin 6 nopți.

Sunt și țări unde românii au intrarea interzisă, cum ar fi Malta, Lituania sau Slovenia.

În funcție de numărul de cazuri care va fi raportat astăzi este posibil ca și alte țări să introducă România pe lista roșie.

Citește și: Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend