Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC

Publicat

in

Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Lăutărească Veche Zavaidoc promovează muzica lăutărească autentică și descoperirea și promovarea noilor talente în domeniu. Prin acest eveniment este onorat marele lăutar Zavaidoc, pe numele real Marin Teodorescu, născut la Pitești, la data de 8 martie 1896.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria Filarmonicii Pitești la prețul de 20 de lei.

Sâmbătă 24 noiembrie  între orele  18:00 – 23:00

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ANIVERSARE AT SOLARIS – DE 25 ANI ÎN SLUJBA OAMENILOR ȘI A MEDIULUI DE AFACERI

Publicat

in

Au fost momente speciale, vineri 21 februarie, la un cunoscut restaurant din Pitești, acolo unde AT Solaris, în frunte cu fondatorul Viorel Mihalcea, a tinut sa marcheze alături de ambițioasa echipa si invitati speciali, 25 de ani de existenta. Au fost 25 ani in slujba oamenilor dar si a mediului de afaceri argesean, ani presărați mai mult cu bune decat cu rele , ani în care mii de tineri au absolvit cursurile de calificare şi recalificare, urmand fie să se angajeze bine pregătiți, fie să pornească propriile afaceri. Viorel Mihalcea, omul cu suflet mare care a fondat aceasta asociație, în fapt o organizaţie nonguvernamentală, s-a declarat mulțumit de rezultatele primului sfert de secol de activitate și a caracterizat cei 25 de ani ca fiind plini de provocări dar și realizări.

Viorel Mihalcea – Fondator si președinte AT SOLARIS

“Doresc să transmit tuturor colaboratorilor, partenerilor noştri, multă sănătate, să aibă încredere în ceea ce facem noi şi ceea ce fac şi ei. Cei 25 de ani de activitate nu au fost uşori, au fost şi cu bune şi cu rele, la fel cum este şi viaţa, te ridici şi cobori. Rezultatele au venit prin muncă şi perseverenţă. De acum înainte mă gândesc numai la generaţia viitoare, la tineri, o să fie foarte greu pentru ei, din pricina lipsei locurilor de muncă şi a migraţiei”, a declarat Viorel Mihalcea, preşedinte şi fondator AT Solaris la deschiderea evenimentului. La ceas aniversar, lîngă Viorel Mihalcea s-a aflat minunata familie a acestuia, soţia Laura si cele doua fete. Nu au lipsit membrii echipei AT Solaris dar si numerosi invitati care au fost rasplatiti pentru fidelitate cu diplome si icoane. Printre cei prezenti ne-am numărat și noi, cei de la Grupul de Presă PROFIT – SUPER TV, asta pentru că am dorit sa urăm personal  “La mulţi ani” echipei Solaris.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

O nouă lovitură pentru PNL: Primarul Virgil Baciu, candidatul PMP la Consiliu Județean Argeș

Publicat

in

De

Așa cum anunțase inca de la sfarsitul anului trecut, primarul Virgil Baciu se ţine de cuvânt şi nu va mai candida la funcţia de primar al comunei Corbi. Fostul penelist va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, dar nu din partea PNL ci din partea PMP – Partidul Miscarea Populară. Lansarea oficala a candidaturii va avea loc maine, la sediul PMP Argeș, data la care si Danut Dinu va fi lansat oficial in cursa pentru primăria Pitești. Iata cum PMP a reusit sa atraga in partid doi oameni cu potential imens, asta după ce PNL i-a considerat nefolositori.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend