Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Felicitări!!! O argeşeancă îl ironizează într-o poezie pe primarul PIC Panţurescu, după prăbuşirea podului: “Măi primare, măi primare,  Bagă mâna-n buzunare “

Avatar

Publicat

in

Am spus-o de atâtea ori: nu stim dacă orasul e regal dar cetatenii, cu siguranta, sunt regali ! Mai exact, argesenii sunt inteligenţi şi stiu să penalizeze derapajele administatiei orasului sau alte structuri ale statului. După emisiunea TV în care l-am prezentat în toată splendoarea pe cel mai jalnic primar pe care Curtea de Argeş l-a avut vreodată, mii de argeşeni au rectionat şi l-au penalizat, fiecare in felul său. O argeşeanca, care merită felicitări, l-a ironizat intr-un mod cu totul si cu totul special pe PIC, cel mai slab primar al orasului, mai exact printr-o poezie. Argeşeanca se numeşte Sorescu Floricica şi considerăm ca aceasta poezie ar trebui distribuită pentru a arata ca argesenii sunt cu mult mai inteligenti decat cei ce îi conduc pe salarii babane.

IATĂ POEZIA DEDICATĂ PRIMARULUI de Sorescu Floricica

Publicitate

Podul de piatră s-a dărîmat
Panturescu l-a vizitat,
Si-a făcut un selfie iute
Cu poliția in frunte.
Că nu are bani a-l face,
Gălăgia mult îi place.
Că aşa-i in România,
Ne place doar gălăgia…
Măi primare, măi primare
Bagă mâna-n buzunare,
Fă poduri si trotuare,
Că nu-ți cerem de mîncare
Pentru banii ce-i primesti
Pe oameni să-i mulțumești !!!

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend