Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

FELICITĂRI ! 23 elevi au luat media 10 la Evaluarea Naţională în Argeş VEZI LISTA ELEVILOR DE 10

Avatar

Publicat

in

Rezultatele la Evaluare Națională 2019 au fost afișate astăzi. Notele sunt publicate pe site-ul Ministerului Educației, EDU.RO. In Argeş situatia poate fi catalogata ca fiind una care se inscrie in media nationala.

In judetul Argeş 23 elevi au obtinut media 10 si merita toate felicitarile. IATA LISTA ACESTORA SI SCOLILE DE PROVENIENTA

Publicitate

1  BĂLĂLĂU BG. ANDRA MARIA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIRCEA CEL BĂTRÂN” CURTEA DE ARGEȘ

2  BĂLĂNICĂ J. VLĂDUȚ GEORGE – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “NAE A GHICA” RUCĂR

3  BLIDARU A. ANDREI MARIUS – ȘCOALA GIMNAZIALĂ BELEȚI-NEGREȘTI

4  BRATU MM. IOANA ALEXANDRA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIRCEA CEL BĂTRÂN” CURTEA DE ARGEȘ

5  ENE G. SIMONA MARIA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIRCEA ELIADE” PITEȘTI

6  FILIP OV. ALEXANDRA ELENA – ŞCOALA GIMNAZIALĂ “ARMAND CĂLINESCU” CURTEA DE ARGEȘ

7  GEORGESCU M. BOGDAN MARIAN – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION PILLAT” PITEȘTI

8  IONESCU G. ŞTEFANIA MARA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIRCEA CEL BĂTRÂN” PITEȘTI

9  IVAŞCU IG. ANDREEA DARIA – COLEGIUL NAȚIONAL “DINICU GOLESCU” CÂMPULUNG

10  MARIN A. ŞTEFAN COSTIN – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “I.L. CARAGIALE” PITEȘTI

11  MIHALCEA CI. DRAGOŞ TIBERIU – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION PILLAT” PITEȘTI

12  MIHALCEA GI. ŞTEFAN GABRIEL – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAI EMINESCU” PITEȘTI

13  NEAMU M. EDUARD CONSTANTIN – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 PITEȘTI

14  NEGREA V. RALUCA GABRIELA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAI EMINESCU” PITEȘTI

15  PAHONŢU DA. TEODORA ALEXANDRA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAI EMINESCU” PITEȘTI

16  PÎRLICI IȘ. ELENA MARIA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ADRIAN PĂUNESCU” PITEȘTI

17  RĂDULESCU AF. HORIA FILIP – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIRCEA CEL BĂTRÂN” PITEȘTI

18  ROBEA CS. ANDA TEODORA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAI EMINESCU” PITEȘTI

19  ROȘU D. MARIA TEODORA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “TRAIAN” PITEȘTI

20 STOICA IE. MIRUNA ANA MARIA – COLEGIUL NAȚIONAL “ZINCA GOLESCU” PITEȘTI

21  TOMA MC. DARIA ELENA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “NICOLAE IORGA” PITEȘTI

22  TOPLICEANU MS. TASIA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIRCEA CEL BĂTRÂN” PITEȘTI

23  ULMEANU SE. SORANA IOANA – ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION PILLAT” PITEȘTI

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cutremur în politică! Clotilde Armand solicită reținerea de urgență a lui Dan Tudorache

Avatar

Publicat

in

De

Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL, la Primăria Sectorului 1, vrea să creeze un adevărat cutremur în politică.

Armand solicită reținerea de urgență a candidatului PSD, primarul în funcție, Dan Tudorache.

Publicitate

„Fostul primar pesedist trebuie reținut urgent de anchetatori. Vă explic mai jos de ce.
Întrebat de jurnaliști cum îşi explică faptul că o persoană, candidată la consiliul Sectorului 1 a fost identificată cu 100 de procese verbale asupra sa în clădire, fostul primar a răspuns: ”Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.”
Ce ne-a spus Poliția astăzi? ”Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare”. Bon, pentru declarația de mai sus fostul primar trebuie reținut urgent de Poliție.
Faptele.
”Curierul” a fost prins în fapt ieri de noi exact când defila cu procesele verbale de la sediul BES 1 (aflat la etajul 1 al clădirii din piața Mureș) spre etajul 2 al clădirii. La etajul 2 este o direcție fantomă înființată înainte de alegeri – Direcția de Mediu. Aici a fost sediul PSD de campanie. Plătit din bani publici.
Pe scurt, să înțeleagă toată lumea:
– În aceeași clădire cu BES 1 a funcționat sediul de campanie al primarului. BES 1 este la etajul 1 iar Direcția de Mediu este la etajul 2;
– La Direcția de Mediu (etajul 2) am găsit ieri zeci de procese verbale pe masă;
– ”Curierul” prins de noi este de fapt este Sorin Cătălin Tomescu – candidat la funcția de consilier din partea PSD;
– ”Curierul” nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473.
Tot ce ați citit mai sus se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției.
PS: Câte probe mai vreți, domnilor procurori?!”, este mesajul Clotildei Armand.

Vezi și

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Robert Negoiță, mesaj tăios pentru Firea: ‘Din nefericire, dumneavoastră sunteți propriul inamic. Sunteți victima propriei dorințe de mărire’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul ales al Sectorului 3, Robert Negoiță, a răspuns reproșurilor Gabrielei Firea: ”Din nefericire, dumneavoastră sunteți propriul inamic. Sunteți victima propriei dorințe de mărire, a lipsei spiritului de echipă, a calculului politicianist ieftin și de scurtă durată. Sunteți victima propriilor decizii”.

„Am refuzat să fac echipă cu un om care nu a înţeles că în administraţia publică singurul lucru care contează sunt proiectele pe care le-ai livrat cetăţenilor. Alegerile reprezintă momentul unui bilanţ, iar dacă acest bilanţ nu se vede în calitatea vieţii comunităţii, atunci ai pierdut. Am refuzat să fac echipă cu un primar general care, în relaţia cu primăria pe care am condus-o şi o voi conduce, a fost, în primul rând, preocupată de cum să facă astfel ca instituţia pe care o reprezint să nu facă prea multe lucruri, terorizată fiind de paranoia potrivit căreia eu mi-aş fi dorit ca, prin lucrurile pe care le făceam pentru Sectorul 3, să atac ulterior fotoliul de primar general”, a scris Negoiţă, pe Facebook.

El a adăugat că îşi dorea sprijin de la Primăria Generală pentru proiecte precum: realizarea de parcări, asigurarea deratizării, a iluminatului public, a apei calde, bulevarde „demne de un Sector European”.

„În esenţă, îmi doream să vă faceţi treaba în raport cu cetăţenii Sectorului 3, să rezolvaţi lucrurile care ţineau prin lege de responsabilitatea Primăriei Generale. Şi v-am rugat, ani de zile, iar când am văzut că nu vreţi să faceţi aceste lucruri, m-am oferit să le fac eu cu instituţia pe care o conduceam, pe banii Sectorului 3, chiar dacă aveam un buget de şase ori mai mic.

Publicitate

Nici asta nu s-a putut, că vă era frică să nu care cumva să demonstrez că se poate. Şi m-aţi blocat zâmbindu-mi în faţă, asta apropo de trădare, de familie, de camaraderie… În aceste condiţii, am obosit să le explic cetăţenilor Sectorului 3 de ce nu poate face Primăria Sectorului 3 treaba Primăriei Generale. Şi da, în aceste condiţii, am considerat că nu este corect pentru comunitatea pe care o conduc să le spun oamenilor că totul e roz, că sunteţi un bun primar general”, a menţionat Robert Negoiţă.

El i-a transmis Gabrielei Firea că, deşi vorbeşte despre lipsa unei stângi unite”, este „victima propriei dorinţe de mărire” şi a propriilor decizii.

„Din nefericire, dumneavoastră sunteţi propriul inamic. Sunteţi victima propriei dorinţe de mărire, a lipsei spiritului de echipă, a calculului politicianist ieftin şi de scurtă durată. Sunteţi victima propriilor decizii. Cât despre locul crimei, vă spun doar atât: cum aş fi putut eu să vă susţin în faţa cetăţenilor Sectorului 3, şi să vă ajut să vă întoarceţi la locul crimei, adică la Primăria Generală, când ştiam cum aţi pus mai presus, în raport cu dânşii, propriile interese, în defavoarea comunităţii pe care o reprezint? Asta ca să înţelegeţi că nu a fost o chestiune personală, nu era vorba despre mine. Pentru mine, omul Gabriela Firea rămâne acelaşi pe care l-am primit şi îl primesc şi în viitor cu sufletul deschis în familie. În schimb, Primarul Gabriela Firea este ceea ce am descris mai sus”, a mai scris Negoiţă.

Totodată, Negoiţă a arătat că nu şi-ar fi dorit să scrie aceste rânduri, dar că edilul general, „din nefericire (…) nu se poate abţine nici măcar” în aceste momente.

„Atacă, zgârie şi caută vinovaţi pentru propriul eşec. În aceste condiţii, anumite lucruri trebuie spuse, răspicat. Le spun acum, am evitat să le spun în plină campanie. Şi poate, din respect pentru cel învins, nu le mai spuneam niciodată, dar văd că învinsul nu-şi poate accepta înfrângerea cu demnitate”, a adăugat el.

Gabriela Firea a declarat luni că românii îi vor sancţiona pe acei politicieni care, în loc să renunţe la orgoliul, jocurile şi pretenţiile lor de mărire politică, au preferat ori să stea separaţi de „bătălia” din Capitală, ori să îi aducă contracandidaţi sau să facă declaraţii neadevărate împotriva ei, conform agerpres.ro.

Citește și:

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend