Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

FDA autorizează vaccinarea cu un ‘booster’ anticovid în SUA a copiilor de peste cinci ani

Publicat

in

NATIONAL

Ochii NATO sunt ațintiți spre Balcani: ‘Pristina trebuie să dezescaladeze’

Publicat

in

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut Kosovo duminică să calmeze tensiunile cu Serbia, la două zile după ce au izbucnit confruntări violente între poliţia kosovară şi sârbii care se împotrivesc instalării în funcţie a unor primari albanezi în urma unor alegeri boicotate de minoritatea sârbă, transmite Reuters, conform Agerpres.

Stoltenberg a spus că a discutat despre situaţia din Kosovo şi cu şeful diplomaţiei europene Josep Borrell şi le-a cerut autorităţilor de la Belgrad şi Pristina să se angajeze într-un nou dialog mediat de UE. „Pristina trebuie să dezescaladeze şi să nu întreprindă paşi unilaterali, destabilizatori”, a indicat secretarul general al NATO într-un mesaj pe Twitter.

Citeste mai mult

NATIONAL

Macron se alătură celor care l-au felicitat pe Erdoğan pentru victoria în alegeri

Publicat

in

Preşedintele Emmanuel Macron l-a felicitat pe preşedintele Tayyp Erdoğan pentru realegerea în funcţie, informează Rador.

El a scris pe Twitter: „Franţa şi Turcia au mari încercări de înfruntat împreună: revenirea păcii în Europa, viitorul alianţei euroatlantice, Marea Mediterană. Împreună cu preşedintele Erdoğan, pe care îl felicit pentru realegere, vom continua să mergem înainte.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend