Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

FCU Craiova 1948 se delimitează de acțiunile fanilor săi în partida de la Sfântu Gheorghe. Explicațiile clubului patronat de Adrian Mititelu

Publicat

in

Clubul FCU Craiova 1948, patronat de Adrian Mititelu, a precizat, duminică seară, într-un comunicat, că nu are nicio implicare în deplasarea fanilor echipei la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, oprit din cauza scandărilor xenofobe și că echipa este absolvită astfel de orice vină cu privire la organizare.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Rapid aproape de a da lovitura: trei fotbaliști sunt doriți în serie A

Publicat

in

Trei fotbalişti ai echipei FC Rapid Bucureşti, românii Horaţiu Moldovan şi Antonio Sefer şi estonianul Mattias Kait, sunt în vizorul unor cluburi italiene, a anunţat marţi site-ul TuttoMercatoWeb.

„Antrenat de o legendă a fotbalului românesc şi internaţional precum Adrian Mutu, Rapid Bucureşti este una dintre cele mai urmărite echipe pe piaţa italiană”, scrie TuttoMercatoWeb.

Citeste mai mult

NATIONAL

Planul de pace al Chinei, pe placul lui Putin – Reacția presei chineze

Publicat

in

Multe puncte din planul de pace al Chinei referitor la Ucraina pot fi luate ca bază pentru o înţelegere atunci când Occidentul şi Kievul vor vrea să discute despre asta, dar deocamdată o astfel de disponibilitate nu există, a declarat Vladimir Putin marţi, în urma discuţiilor cu liderul chinez Xi Jinping, relatează TASS, potrivit news.ro.

„Credem că multe dintre prevederile planului de pace prezentat de China sunt în concordanţă cu abordările Rusiei şi pot fi luate ca bază pentru o soluţionare paşnică atunci când Occidentul şi Kievul vor fi pregătiţi pentru aceasta”, a declarat şeful statului rus.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend