Conecteaza-te cu noi

Anchete

FAZA ZILEI: În loc de epilog la „Românii au talent!”

Avatar

Publicat

in


Caricatură de Mihai Matei

Leave a Reply

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

Anchete

EXCLUSIV Tupeu de primar! Acuze grave la adresa primarului care a detonat PSD-ul! Oamenii sunt revoltați

Avatar

Publicat

in

De

Organizația PSD Ilfov a fost dizolvată recent, la propunerea lui Marcel Ciolacu, ca urmare a dezvăluirilor făcute primarul din Popești-Leordeni, Petre Iacob, exclus din tabăra social-democrată în această vară. Conform informațiilor de ultimă oră intrate în posesia Bugetul.ro, același primar Petre Iacob este acuzat acum de localnici că blochează cu borduri accesul în curțile oamenilor, precum și pe străzile secundare din Popești. Evident, singura intrare care nu este blocată cu borduri este cea care duce în curtea edilului. Localnicii sunt exasperați și au apelat la reporterul Bugetul.ro pentru a face totul public. Din cauza „Borduriadei” impuse de Iacob, mașinile de salubritate nu au mai putut ridica, luni, gunoiul de la locuințele oamenilor, ne-au declarat locuitori din Popești-Leordeni.

Muncitorii și inginerul de la Drumuri mi-au zis că așa e proiectul”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, un locuitor din Popești.

Publicitate

Astăzi (n.r. – luni, 3 august), mașina de gunoi nu a mai putut intra să-mi ia gunoiul. E incredibil așa ceva! Cum se face că doar primarul are acces în curte. În rest, nimeni nu are!”, ne-a spus un alt popeștean.

Chiar și intrarea la Biserica din Popești a fost pavată cu borduri.

  

  

Locuitorii din Popești-Leordeni au fost nevoiți să improvizeze pentru a-și urca mașinile pe bordurile înalte puse la comanda primarului Petre Iacob. 

Aceștia au pus pietriș sau plăci cauciucate ca roțile autoturismelor să urce bordurile înalte.

Exclus din PSD, primarul Petre Iacob a dinamitat formațiunea social-democrat, susținând că grupările interlope se află la butoanele PSD Ilfov, potrivit unei anchete pubicate, în luna iulie, de RISE Project.

După dezvăluirile făcute de Iacob, Marcel Ciolacu a propus în Comitetul Executiv Național dizolvarea PSD Ilfov, lucru care s-a și întâmplat.

În această toamnă, Petre Iacob va candida pentru un nou mandat la Primăria Popești-Leordeni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – ALERTĂ DE MEDIU! Poluare masivă la Zigoneni – SUTE DE TONE DE DEȘEURI ZEMOASE depozitate ILEGAL – PREFECTURA și GARDA DE MEDIU TAC

Avatar

Publicat

in

De

Imaginile suprinse ieri pe canicula, in judetul Argeș, in satul Zigoneni, intr-o zona inclusă de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în PLAN DE MANAGEMENT al sitului Natura 2000 – ROSPA0062 – privind lacurile de acumulare de pe Argeș, arată un veritabil dezastru ecologic in vreme de pandemie. Spunem asta, deoarece sutele de tone de deșeuri urat mirositoare si chiar zemoase cu resturi animale, provin de la cateva ferme de crestere a pasarilor care functioneaza in zona. Ieri, la ora filmarii, haldele imense de desuri depozitate acolo, creeau o imagine apocaliptica, greu de suportat din toate punctele de vedere care demonstreaza cum poti calca in picioare legile acestei tari, inclusiv Legea Mirosurilor, adoptata recent de Parlament. Nu mai vorbim ca, zeama urat mirositoare combinata cu multe resturi animale si canicula au transformat zona intr-un veritabil focar tocmai in aceasta perioada de pandemie, o imagine care te duce cu gandul la periferiile marilor orașe din Pakistan si India.

Detalii despr dezastrul ecologic de la Zigoneni, diseara la Super TV, in cadrul emisiunii Chestiuni Arzatoare.

Publicitate

Facem apel către Prefectura Argeș si autoritatile de Mediu sa intervina urgent, macar in al doispărezecelea ceas, si sa dispuna masurile impuse de legislatia in vigoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend