Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Fără gaze în Mioveni, 4000 oameni afectați – CE SPUNE DISTRIGAZ, CÂND REVIN GAZELE

Avatar

Publicat

in

Situatie delicată la Mioveni ! De ore bune, alimentarea cu gaze naturale a fost sistata in zona strazii Petru Zugravu din cauza unei avarii produsă la rețeaua magistrală. Sunt afectati nu mai putin de 4.000 de consumatori casnici și non-casnici. Cum primăria nu a oferit lamuriri, am cerut detalii de la Distrigaz, compania furnizoare care au dat asigurari ca in jurul orei 21:00 alimentarea cu gaze va fi reluata.

Iata ce spun reprezentantii Distrigaz:

Publicitate

“Distrigaz Sud Reţele anunță prelungirea sistării temporare cu gaze naturale din strada Petru Zugravu, localitatea Mioveni, județul Argeș, în urma acestei situații fiind afectați aproximativ 4.000 de consumatori casnici și non-casnici.

Echipele companiei din teren au fost suplimentate și fac demersurile necesare pentru reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților în cursul acestei zile, începând cu ora 21:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Reamintim cu această ocazie că societăţile care efectuează lucrări ce pot afecta reţeaua de distribuţie a gazelor naturale au obligaţia să solicite un aviz tehnic şi consultanţă tehnică operatorului de distribuţie de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Reţele.

Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend