Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

fanatik.ro: Mai multe zile de concediu pentru angajați. Codul Muncii va fi modificat pentru implementarea unor directive europene

Publicat

in

Până la începutul lunii august a acestui an, România trebuie să legifereze introducerea unor noi tipuri de concediu pentru angajați, un proiect în acest sens fiind deja înregistrat la Senat, prima Cameră a Parlamentului sesizată în această speță.

Mai multe zile de concediu pentru angajațiFoto: fanatik.ro

Modificarea Codului Muncii, impusă de Uniunea Europeană

În iunie 2019, au fost adoptate Directivele europene 1152 și 1158, prima referindu-se la protejarea drepturilor lucrătorilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă, iar a doua la asigurarea echilibrului între viața profesională și viața privată a părinților și îngrijitorilor. Statele membre ale Uniunii Europene aveau ca termen-limită pentru implementarea prevederilor acestor directive începutul lunii august 2022.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Rusia raportează că a preluat controlul deplin asupra satului Pisky din regiunea ucraineană Doneţk

Publicat

in

De

Forţele ruse au preluat controlul deplin asupra satului Pisky, de la periferia regiunii Doneţk din Ucraina, a anunţat, sâmbătă, Ministerul rus al Apărării, relatează agenţia de presă rusă Interfax, citată de Reuters, scrie news.ro.

Reuters nu a putut verifica din surse independente anunţul Ministerului rus al Apărării.

Forţele ruse şi pro-ruse au anunţat că au preluat controlul deplin asupra satului ucrainean Pisky cu mai bine de o săptămână în urmă.

Ministerul a mai precizat că forţele ruse au distrus un sistem de rachete HIMARS furnizat de Statele Unite în apropiere de oraşul Kramatorsk din Ucraina şi un depozit cu muniţie pentru sistem, potrivit  Interfax.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

La câți decibeli s-a ajuns în arena unde David Popovici a stabilit un nou record mondial al probei de 100 m liber

Publicat

in

De

„Bun venit în universul lui Popovici” a postat Federaţia Europeană de Nataţie pe Twitter după ce românul a doborât recordul mondial în proba de 100 m liber, sâmbătă, la Campionatele Europene de Natație din Roma. Într-o altă postare, LEN a dezvăluit la câți decibeli au ajuns ovațiile publicului prezent la Foro Italico.

David PopoviciFoto: Andrew Medichini / AP / Profimedia

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului European de Natație la seniori de la Roma și a stabilit și un nou record mondial în această cursă (46.86).​

Înotătorul din România a fost urmat de Kristof Milak (47.47) și de Alessandro Miressi (47.63).

Peste 117 decibeli în momentele în care David Popovici a doborât recordul mondial în proba de 100 m liber

„Bun venit în universul lui Popovici. După ce a doborât recordul competiţiei şi recordul european în a doua zi a Campionatului European, David Popovici a doborât acum recordul mondial cu timpul 46.86 la 100 m liber” – Federaţia Europeană de Nataţie.

„Zgomot ca al unui avion care decolează? La 117,5 decibeli, Foro Italico a ÎNNEBUNIT după ce l-au văzut pe David Popovici doborând recordul mondial la 100 m liber”, a adăugat LEN.

David Popovici va mai evolua la CE Natație Roma în probele de 200 m liber, 400 m liber și ştafetă 4×100 m liber în zilele următoare.​

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend