Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

fanatik.ro: Cum a dat CFR peste 20 milioane de euro pentru curățenia vagoanelor. Inspectorii au aplicat amenzi din cauza mizeriei din trenuri

Publicat

in

​​La sfârșitul lunii septembrie 2022, inspectorii ANPC au verificat nouă garnituri de tren aflate la Revizie Vagoane Bucureşti Basarab şi Revizie Vagoane Bucureşti Griviţa, iar în urma acțiunii s-au dat amenzi de 30.000 lei. Aceștia au descoperit că vagoanele de tren aveau podelele din linoleum murdare, nemăturate grupuri sanitare dotate cu vase de wc si lavoare vechi, ruginite, crăpate și neigienizate.

Cum a dat CFR peste 20 milioane de euro pentru curățenia vagoanelor. Inspectorii au aplicat amenzi din cauza mizeriei din trenuriFoto: fanatik.ro

Pe lângă amenzi, s-a luat măsura complementară de oprire temporară a prestării de servicii pentru cele nouă garnituri de tren.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Super rezultate obținute de elevii români la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia

Publicat

in

Elevii români au obţinut rezultate remarcabile la Olimpiada Internaţională de Fizică a Ţărilor din Asia (APhO 2023), desfăşurată în perioada 21 – 28 mai, la Ulan Bator (Mongolia).

Citeste mai mult

NATIONAL

Cinci poliţişti de frontieră din Grecia au fost arestaţi pentru presupusă participare la o reţea de trafic de migranţi

Publicat

in

Poliţia greacă a arestat luni cinci membri ai echipelor sale de pază a frontierelor, pentru presupusă participare la o mare reţea de trafic de migranţi, transmite DPA.

Ei sunt suspectaţi că, în cooperare cu alţi membri ai bandei care trăiesc în Turcia, nu au oprit, în cel puţin 12 cazuri, trecerea migranţilor peste fluviul Evros, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend