Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

fanatik.ro: Cine sunt șefii din industria de armament a României. De la foști traseiști politici la foști angajați în SRI și directori de circ

Publicat

in

​​Războiul din Ucraina a dus la explozia cererii de armament și muniție, iar autoritățile române au alocat sute de milioane de lei pentru retehnologizarea companiilor din acest sector, însă numirile politice în aceste firme par să nu denote importanța strategică a acestor firme.

Cine sunt șefii din industria de armament a României. De la foști traseiști politici la foști angajați în SRI și directori de circFoto: fanatik.ro

În luna februarie a anului trecut, cu doar două săptămâni înaintea începerii războiului din Ucraina, ministrul economiei, Florin Spătaru, anunța investiții de 200 de milioane de lei în industria de apărare a țării, precum și construcția de la zero a unei fabrici de pulberi.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Oferta Guvernului pentru sindicatele din educaţie: ‘Venit net de 4.000 de lei, în două tranșe pentru profesori/ 1.500 lei pentru personalului nedidactic’

Publicat

in

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu reprezentanții liderilor sindicatelor din Educație. În cadrul dialogului, la care a participat și ministrul Educației, Ligia Deca, au fost prezentate măsurile propuse privind majorarea veniturilor personalului din Învățământ.

„În privința majorărilor salariale solicitate în cadrul noii grile din viitoarea Lege a salarizării personalului plătit din fonduri publice, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a prezentat garanțiile privind confirmarea utilizării ca reper pentru salariul debutantului pentru baza grilei de salarizare din învățământ la nivelul salariului mediu brut pe economie. Astfel, la nivelul coaliției de guvernare, așa cum a fost deja convenit și ulterior prezentat luni, 29 mai a.c., în cadrul întâlnirii liderilor coaliției cu reprezentanții sindicatelor din educație, va fi asumat un acord în acest sens, iar la nivelul Guvernului va fi adoptat un Memorandum ce va fi publicat în Monitorul Oficial al României.

Citeste mai mult

NATIONAL

Preşedintele israelian Isaac Herzog, în prima vizită de stat în Azerbaidjan

Publicat

in

Preşedintele Israelului, Isaac Herzog, a început marţi la Baku prima sa vizită de stat în Azerbaidjan, relatează DPA.

În cursul vizitei sale de două zile în capitala azeră, Herzog va discuta cu preşedintele Ilham Aliev despre aprofundarea relaţiilor strategice dintre ţările lor, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend