Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Familiile Georgescu și Oprescu, cu mic, cu mare, la vot !

Avatar

Publicat

in

La Mioveni au votat în urmă cu scurt timp primarul Ion Georgescu și Simona Bucura Oprescu.

‘Alături de membrii familiei mele şi de cea a deputatului Simona Bucura Oprescu, astăzi mi-am exercitat dreptul cetățenesc și democratic de vot.
Am votat pentru o Românie adevărată, pentru o guvernare competentă şi responsabilă, pentru locuri de muncă, pentru tinerii noştri şi pentru un Parlament competent. Sper ca argeşenii să vină în număr cât mai mare la urne şi să voteze după cum le dictează inima.’ a spus primarul Mioveniului la ieșirea de la urne.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend