Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

Faliţi sau zgîrciţi ? Oamenii lui Chelu mănîncă la meniul zilei cu pret redus după o vizita la Electroarges

Publicat

in

  „Locotenentul” miliardarului Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, a venit astazi in inspectie la Electroarges. Momentul nu a fost ales intamplator pentru ca in fabrica nu erau prezenti si liderii de sindicat, acestia fiind  plecati la Curtea de Apel Pitesti, acolo unde sunt parti intr-un dosar mai vechi.  In aceste conditii mana dreapta a lui Chelu a putut discuta linistit cu directorul Ioan Gavrila in special pe subiectul furnizorilor de ambalaje ai Electroarges SA. Dupa cateva ore de discutii si vizite in sectii Gabriel Constantinescu si-a umplut deja celebrul BMW X6 cu ambalaje din carton, dar, se vede treaba, si cu o foame de nedescris.

Asa se face ca pana sa paraseasca orasul, astazi in jurul pranzului, Constantinescu si-a parcat masina in fata unui restaurant muncitoresc din zona Ivancea  pentru a putea servi in liniste meniul zilei la pret de criza. Insotit de o juna bruneta, locotenentul lui Chelu a mancat regeste cu doar 9 lei un meniu complet. Sa fi ajuns oamenii lui Chelu intr-atat de zgarciti sau pur si simplu sunt faliti ? Unii ar putea spune ca echipa lui Chelu  s-a obisnuit deja cu meniul de celula …

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Prima școală din România care va organiza cursuri sub licența celebrei școli hoteliere din Lausanne se deschide la Oradea

Publicat

in

Primăria orașului Oradea împreună cu Winsedswiss Educstion Group (WEG) au decis deschiderea primei academii din țară în domeniul ospitalității, sub denumirea „Oradea Hospitality Management Academy (OHMA)”, care va organiza cursuri sub licența École hôtelière de Lausanne / WEG.

Așadar, începând chiar din toamna acestui an, tinerii interesați să își dezvolte o carieră în industria ospitalității vor putea urma cursurile programului VET by EHL/WEG din cadrul OHMA, la sfârșitul cursului obținând diplome de absolvire certificate sub licența École hôtelière de Lausanne (EHL), cea mai impunătoare instituție de învățământ în domeniul ospitalității din lume.

VET este un program bazat pe modelul cadrului de competență elvețian, destinat tinerilor interesați de o calificare în domeniul ospitalității.

Primăria Oradea, unul din organizatorii principali, pune la dispoziție baza materială necesară pentru funcționarea corectă a școlii în spațiul Colegiului Economic „Partenie Cosma”, cursurile postliceale fiind organizate de unitatea de învățământ, în timp ce curriculumul, instructorii, principiile pedagogice și metodologia vor fi contribuția WEG.

Mai multe detalii despre acest proiect cât și despre înscrierea în program găsiți pe site-ul oficial al municipiului Oradea. (oradea.ro)

Sursa: Oradea.ro

Foto: Visit Oradea

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Noi măsuri vor fi luate pe litoral și în zona de munte. Despescu (MAI): Vom lua decizii ferme

Publicat

in

Pentru siguranța turiștilor, în zonele de pe litoral și de munte care sunt frecventate cel mai des de aceștia, secretarul de stat MAI, Bogdan Despescu, a anunțat că vor fi formate echipe mixte de jandarmi, polițiști, inspectori ITM și de la protecția consumatorilor car vor patrula în respectivele zone.

Într-o conferință de presă susținută alături de ministrul Sănătății, Nelu tătaru, Despescu a anunțat că acestea vor fi niște măsuri ferme.

Acesta a menționat că în zonele aglomerate precum centrele comerciale, mijloacele de transport persoane, piețe, se vor organiza acțiuni cu efective mărite.

Se va implementa inclusiv o linie TelVerde unde cetățenii să sesizeze neregulile constatate pentru a se putea acționa cât mai rapid.

În încheiere, secretarul MAI, a anunțat că dacă măsurile vor fi încălcate se va putea ajunge și până la suspendarea activității operatorilor economici.

Foto: Business Magazin

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend