Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Expoziție de pisici. ‘Exemplare’ de care nu știai că există

Avatar

Publicat

in

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 19-20 martie, la Pavilionul C 1 din complexul Romexpo, București.

Prin față unui prestigios juriu internațional vor defila superbe exemplare de pisici din rasele: Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză.

Pentru prima data iubitorii de pisici vor putea vedea la SofistiCAT exemplare din recent recunoscută rasă Thai.

Concurs pentru pisici

Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10-18, va avea că punct culminant concursul BEST ÎN SHOW. Cele mai frumoase pisici din expozitie se vor întrece atât sâmbătă, cât si duminică în marea finală, pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete,face-painting). De asemenea, atât expozanții, cât și vizitatorii, vor putea participa la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici. Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania “ARATĂ CĂ ÎȚI PĂSA”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi.

(w670)

[citeste si]

Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate, spre adopție. Prețul unui bilet este de 10 lei, pensionării au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit. Pentru informații suplimentare: candice_dragota@yahoo.com

Source Article from http://www.dcnews.ro/expozi-ie-de-pisici-exemplare-de-care-nu-tiai-ca-exista_500073.html

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Dacia devine o divizie de sine stătătoare în cadrul grupului Renault

Avatar

Publicat

in

De

Pentru prima dată de când Gru­pul Renault a preluat marca Dacia, sub conducerea lui Luca de Meo, brandul va avea propriul consiliu de administraţie, alături de Lada, în condiţiile în care sinergiile dintre cele două mărci vor creşte în următorii ani, scrie Ziarul Financiar.

Decizia a fost luată în contextul în care încă din vara anului trecut Luca de Meo anun­ţa faptul că fiecare marcă din grup trebuie să primească mai multă „libertate“ şi s-a declarat uimit de rezultatele Dacia în ceea ce priveşte profitabilitatea.

Denis le Vot va fi numit CEO al celor două mărci, Dacia şi Lada, după ce până acum era vicepreşedinte executiv în cadrul Gru­pului Renault pentru Dacia şi Renault, iar Yves Caratzanis, care în perioada 2016-2018 a fost preşedintele Automobile Dacia, rămâne în funcţia de preşedinte al AvtoVaz, compania care produce maşini sub marca Lada. De partea cealaltă, Mihai Bordeanu rămâne head of country pentru Dacia în România, iar în subordinea sa rămân activi­tăţile de vânzare din regiune – România, Bulgaria şi Republica Moldova – alături de uzina de la Mioveni.

Dacia reprezintă 20% din vânzările Grupului Renault, iar în România francezii au al doilea cel mai mare centru de cercetare şi dezvoltare, după cel de la Paris, completat de un centru de teste la Titu şi o reţea de furnizori care livrează aproape 70% din componentele unui Logan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Un serial de televiziune despre Audrey Hepburn, în pregătire

Avatar

Publicat

in

De

Un serial de televiziune despre actriţa Audrey Hepburn este scris de scenarista şi producătoarea americană Jacqueline Hoyt („The Good Wife”) şi va fi produs de Wildside (Italia), compania din spatele „The Young Pope” şi „L’amica geniale”, anunță news.ro.

Serialul „Audrey” este bazat pe scrierile fiului actriţei, Luca Dotti, şi ale jurnalistului şi romancierului italian Luigi Spinola. Tatăl lui Dotti a fost psihiatrul italian Andrea Dotti, cu care Hepburn a fost căsătorită din 1970 până în 1980.

Audrey Hepburn este una dintre cele mai cunoscute figuri ale secolului 20 şi a impresionat prin eleganţă şi farmec în filme ca „Sabrina”, „Roman Holiday”, „Breakfast at Tiffany’s” şi „My Fair Lady”. Viaţa ei însă nu a fost portretizată la nivel global.

Jacqueline Hoyt a scris şi produs „CSI”, „The Good Wife”, serialul „The Leftovers” al HBO, şi, cel mai recent, a colaborat cu Barry Jenkins pentru adaptarea pentru Amazon Prime a romanului „The Underground Railroad” al lui Colson Whitehead, premiat cu Pulitzer.

Dotti şi Spinola au semnat împreună bestsellerul „Audrey at Home” (2015), volum parţial biografic şi, în parte, carte de bucate şi poveşti, cu fragmente din corespondenţa ei şi fotografii inedite.

Din palmaresul lui Hepburn fac parte trofee Oscar, Emmy, Grammy, Tony şi Medalia Prezidenţială a Libertăţii. Actriţa a murit în 1993, la vârsta de 63 de ani, din cauza unui cancer.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend