Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Expoziție de icoane pe sticlă și sărbătorirea ,,Zilei Regalității” la Muzeul Municipal Curtea de Argeș

Publicat

in

Sâmbătă, 13 aprilie ora 13.00 ,la Muzeul Municipal Municipal Curtea de Argeș, va avea loc o expoziție de icoane pe sticlă. Amfitrionii vernisajului vor fi artiștii plastici Mihai Chițu și Ramona Chițu Șlug, doi tineri artiști cunoscuți în întreaga țară. Domniile lor au avut expoziții în multe orașe din țară, dar și de peste hotare. De curând, cei doi artiști plastici au fost invitați la spectacolul jurnalistului și scriitorului  Florin Silișteanu, intitulat ,,Zugravul”,la care au participat nume sonore ale poeziei, teatrului și muzicii folk românești: Cezara Dafinescu, Emeric Imre, Cristina Onofre.

Tot la Muzeul Municipal Curtea de Argeș, va avea loc la sfârșitul acestei luni, o expoziție dedicată ,,Zilei Regalității”.  O lună încărcată cu evenimente culturale la Muzeul Municipal din Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

China spune adevărul! De unde provine coronavirusul

Publicat

in

De

Gao Fu, şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor, a afirmat: „La început am presupus că virusul a plecat de la animalele din piaţă, dar acum pare mai degrabă că piaţa este o victimă”, notează Mediafax.

Ian Birrell notează într-un articol publicat de Daily Mail că „este o mărturisire şoc, mai ales că vine din partea omului de ştiinţă care a arătat categoric către piaţa din Wuhan după ce ţara sa a spus lumii despre virus. Piaţa a fost închisă şi tratată ca o scenă a crimei, în timp ce atenţia a fost concentrată către comerţul cu animale sălbatice. ”

Daily Mail mai notează că Gao Fu a afirmat şi că „coronavirusul exista cu mult înaintea descoperirii”, dar şi că oficialul nu este doar un epidemiolog de top, dar „membru al organului consultativ la nivel politic”. Un studiu efectuat în Wuhan a arătat că 27 dintre primii 41 de oameni diagnosticaţi cu COVID-19 în Wuhan au fost „expuşi” în piaţa umedă din oraş, respectiv doar unul dintre primii 4 prezentaţi cu simptome în luna decembrie.

Pe de altă parte, epidemiologi de top din mai multe ţări, China, Australia şi SUA, sunt de părere că virusul a evoluat treptat, poate chiar în 20 de ani. „Natura a creat un virus care ne-a demonstrat încă o dată că ea este cel mai eficient bio-terrorist cunoscut”, a spus dr. Francis Collins, director al US National Institutes of Health.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății reacționează după ce a fost acuzat că şi-a angajat rudele la stat: Voi desface caracatița

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii a avut o primă reacţie după ce a fost acuzat de PSD că şi-a numit rudele în diverse funcţii publice importante din aparatul de stat. 

Vezi și:Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend