Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Exporturile de vin spumant ale UE au crescut semnificativ în 2021 şi au depăşit nivelul anterior pandemiei

Publicat

in

NATIONAL

Cum stau miniștrii în topul vizibilității înainte de rocadă – Daea, Bode şi Câciu urcă în top / Cinci au sub 1.000 de menţiuni în presa scrisă și online

Publicat

in

Miniştrii Agriculturii – Petre Daea, de Interne – Lucian Bode şi cel al Finanţelor – Adrian Câciu urcă în topul vizibilităţii în luna aprilie, în timp ce miniştrii Transporturilor – Sorin Grindeanu, de Externe – Bogdan Aurescu şi cel al Sănătăţii Alexandru Rafila coboară, relevă Barometrul vizibilităţii miniştrilor, o analiză realizată de News.ro şi de Agenţia de monitorizare Klarmedia, pe baza monitorizării presei scrise şi online. Cinci miniştri au sub 1.000 de menţiuni în presa scrisă şi online, în condiţiile în care în care în luna precedentă doar doi se aflau în această categorie.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă are 16.193 de menţiuni în presa scrisă şi online în aprilie, rămânând pe primul loc în topul vizibilităţii membrilor Guvernului. Ciucă a înregistrat vârfuri de vizibilitate odată cu declaraţiile privind sprijinul pentru fermieri, curentele extremiste, reducerea cheltuielilor bugetare, comasarea alegerilor.

Citeste mai mult

NATIONAL

Edwin Van der Sar părăseşte funcţia de manager general al Ajax Amsterdam

Publicat

in

Ajax Amsterdam a anunţat, marţi, pe contul său de Twitter, că Edwin Van der Sar a demisionat din funcţia de manager general al clubului olandez, potrivit news.ro.

„Ai îmbrăţişat rolul de manager general cu aceeaşi viziune care ţi-a definit şi punctat zilele de jucător”, se arată în declaraţia celor de la Ajax.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend