Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXPLOZIV ! Culisele cedarii catre RAJA Constanta a serviciului de apa si canalizare 

Publicat

in

In toata lumea serviciile de utilitati publice sunt vazute adevarate mine de aur, afaceri care nu dispar niciodata atata vreme cat vor exista comunitati organizate sub forma oraselor si a altor forme de organizare. Pentru a detine controlul acestora s-au dus lupte grele, s-au dat spagi imense, unii au infundat puscaria, altii au devenit milionari peste noapte si, de cele mai multe ori, influenta politicului a decis soarta acestora. Este de notorietate faptul ca, la nivel mondial, serviciile de colectare a gunoiului sau cele de distributie a apei sunt apanajul marilor interese ale afaceristilor evrei. In Romania oameni de afaceri au prosperat galopant dupa ce au preluat servicii de acest gen iar batalia pentru inca multele ramase inca sub tutela politicului si a administratiei exclusive a statului sau a administratiilor locale este in plina desfasurare. La Curtea de Arges, PSD a dat ordin pe unitate ca Aquatermul sa treaca sub controlul RAJA Constanta, o strutocamila cu lipici la banii europeni, o asociere gandita de baronii PSD de Constanta, aceiasi care acum au mari probleme cu legea, unii facand deja cunostinta cu beciul domnesc. Servicul de apa si canalizare din Curtea de Arges poate fi unul extrem de profitabil dar… nu gestionat de autoritatile locale, nu pentru a aduce profituri urbei ci altora care nu au ni in clin, nici in maneca cu orasul nostru. Ziarul; nostru a fost zilele trecute la Constanta si la Onesti si este in masura sa va spuna de marea afacere PSD pusa la cale in care miza este una uriasa: preluarea Aquaterm de catre RAJA Constanta, un punct de plecare pentru a acapara si Campulungul aflat si el sub administrarea PSD. In editia urmatoare va vom arata documente si vom prezenta miza acestei afaceri, asa cum este ea vazuta de sefii RAJA cu care am stat de vorba sau onestenii care au luat deja teapa semnand delegarea unui serviciu de apa catre constanteni inainte de a cantari bine consecintele. Recomandam si consilierilor locali din Curtea de Arges sa fie cu ochii pe ziarul nostru viitor, in special cei care nici pana acum nu au priceput care sunt pasii necesari si legali in instrainarea Aquaterm SA.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VESTE MARE! Din 2 iunie se reiau examenele pentru permisul auto, în Argeș – La TRASEU, candidații vor veni singuri, fără prieteni

Publicat

in

De

SE REIA EXAMINAREA LA PROBA PRACTICĂ, CU RESPECTAREA UNOR REGULI STRICTE

Instituția Prefectului Argeș informează că Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor va relua treptat activitatea de examinare. Din data de 2 iunie 2020 va fi reluată examinarea la proba practică pentru candidații care au fost programați anterior și pentru cei cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada stării de urgență (16 martie 2020 – 17 mai 2020). Reprogramarea candidaților se va efectua prin intermediul școlilor de conducători auto, cu informarea acestora.

Programarea la proba practică se va face pe două intervale orare, pentru două serii de candidați pentru fiecare examinator. La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice vor avea acces doar candidatul și instructorul auto (fără însoțitori: rude, prieteni, etc). La locul de întâlnire se vor respecta regulile de distanțare fizică.

Examinatorul, candidatul și martorul vor purta echipamente de protecție (masă de protecție), în caz contrar putând fi refuzată susținerea probei. În mașină vor fi prezente maxim trei persoane în același timp.

Școlile de conducători auto vor asigura igienizarea mașinilor cu care se susține proba practică, iar pentru ocupanții vehiculelor va fi pus la dispoziție un flacon cu substanță dezinfectantă. De asemenea, reprezentanții școlilor vor pune la dispoziție echipamente pentru măsurarea temperaturii corporale, putând fi refuzată examinarea candidatului cu o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius.

Din listele cu candidați vor fi excluse persoanele care figurează în izolare sau carantină.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cu mult timp în urma multor comune, la Curtea de Arges, iluminat cu led – Abia a fost semnat contractul

Publicat

in

De

Au inceput sa apara precum ciupercile dupa ploaie, contractele de finanțare europeană semnate si la Curtea de Arges ! E semn clar ca ne apropeim de alegeri dar si de final de mandat. Un ultim contract ar putea aduce, cu ceva întarziere, si orasul regal in randul oraselor civilizate, cel putin in materie de iluminat public. Spunem asta pentru ca au trecut ani buni de cand orase si comune sunt iluminate cu LED. La Curtea de Arges, abia acum se demareaza acest sistem. Asta pentru ca, xilele acestea, Primăria Municipiului Curtea de Argeș a semnat contractul pentru proiectul cu finanțare europeană: ”Eficiența energetică prin implementarea sistemului de gestionare inteligentă a iluminatului public în Municipiul Curtea de Argeș”. Valoarea totală a proiectului este de 10,262,921.12 lei, bani europeni.

Potrivit datelor din proiect, se vizeaza:
– Extinderea sistemului de iluminat public – extins 2,20 km.
– Creșterea numărului de aparate de iluminat la 2860 aparate LED
– Scăderea consumului estimat de energie electrică la 612.474,00 kWh/an
– Reducerea emisiilor de CO2 cu minim 51,05% ( 176 echivalent tone CO2 la sfârșitul implementării)
Descrierea investiției:
– Înlocuirea aparatelor de iluminat și a consolelor de susținere cu aparate cu tehnologie LED în baza unei proiectări atente
– Extinderea rețelei de iluminat public pe străzile Fântânele, Albești, Teren aferent Primărie și parcurile “Fântâna lui Manole” și “San Nicoara”.
– Modernizarea rețelei de iluminat public pe străzile din anexa 2 – situație proiectată – prin înlocuirea aparatelor de iluminat pe stâlpi existenți.
– Extinderea rețelei de iluminat în unele zone și instalarea unui sistem inteligent de management prin telegestiune.
– Se vor folosi 10 ansambluri fotovoltaice compuse din panou fotovoltaic, aparat de iluminat, stâlp metalic, acumulator.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend