Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Explozie puternică într-un bloc din Piteşti ! Un tînăr rănit şi pagube

Avatar

Publicat

in

O explozie s-a in aceasta dimineaţă într-un bloc din cartierul piteștean Exercițiu. Deflagrația a avut loc în apartamentul de la parterul blocului, iar suflul a fost atât de puternic încât a aruncat ușa apartamentului pe holul blocului.  Un tânăr de 17 ani a fost rănit în urma deflagratiei din Piteşti şi a avut nevoie de ingrijiri medicale. Băiatul a încercat să evite un incendiu și a aruncat cu apă pe aragaz peste o tigaie cu friptură care luase foc. Ochiul aragazului a rămas,însă, deschis și s-a produs o acumulare de gaze. În momentul în care tânărul a aprins un chibrit, totul a sărit în aer. Tânărul rănit de suflul exploziei a fost cel care a sunat la 112 după ajutor. Era singur acasă în apartamentul închiriat cu un alt coleg de școală și voia să își gătească. Friptura lăsată pe aragaz a luat foc, iar tânărul a încercat să evite incendiul și a provocat o explozie. Suflul a aruncat ușa apartamentului de la parter în holul blocului,iar vecinii au crezut că e cutremur. Pompierii au cerut oprirea gazelor și i-au rugat pe locatari să părăsească locuințele până când și-au dat seama de la ce a pornit explozia. Abia când nu a mai fost niciun pericol i-au lăsat și pe locatari să intre în apartamente. Tânărul rănit a primit îngrijiri de la SMURD la fața locului. El va fi nevoit să repare apartamentul în care stătea cu chirie.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cristian Gentea este noul primar al Piteștiului!

Avatar

Publicat

in

De

La ora 21:00, secțiile de votare s-au închis și în Argeș iar reprezentantii partidelor di sectiile de votare au inceput imediat numaratoarea voturilor. Conform primelor date ale numaratorii paralele, in mai mult de jumatate din sectiile de vot , Cristian Gentea, candidatul PSD, conduce în clasamentul provizoriu, fiind urmat cu un scor destul de strâns de următorii doi plasați, respectiv Sorin Apostoliceanu (PNL) și Ionuț Moșteanu (USR PLUS).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Incidente la vot în două comune Argeș – Au intervenit mascații

Avatar

Publicat

in

De

Nici nu a inceput bine procesul de votare ca au și apărut primele probleme în ziua votului, în Argeș. Astfel, după cele 800 de buletine de vot care s-au ”evaporat”, în acest caz fiind notificat Biroul Electoral Judeţean, comunele Bradu și Bârla au apărut situații în care a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine iar la Bârla si cu o anchetă și un dosar penal pentru împiedicarea exercitării drepturilor electorale. La Bârla, mai mulți bărbați au intrat într-un cabinet medical și au luat adeverințe în scop electoral. Imaginile cu incidentul care a avut loc sâmbătă seara au fost făcute publice pe o reţea de socializare.

Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş, a declarat:

Publicitate

”Din verificări s-a stabilit că medicul a eliberat mai multe adeverințe medicale, în baza unor cereri care ar fi fost formulate în cursul aceleiași zile, de pacienți aflați în evidența medicului de familie în cauză, fapt pentru care bărbatul care a sesizat aceste aspecte la 112, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență, pentru apelarea nejustificată.
Cu ocazia verificărilor s-a mai stabilit că persoanele care au pătruns în incinta cabinetului medical și-ar fi însușit mai multe adeverințe medicale, în condițiile în care termenul pentru depunerea cererilor pentru urna mobilă era ora 20:00, iar în acest fel, persoanele în cauză nu au putut formula aceste solicitări.
Cu privire la cele petrecute, cadrul medical și o altă persoană au formulat plângere prealabilă, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire a unui cadru medical, prevăzută de Legea 95/2006, respectiv de art. 193 din Codul Penal, iar un alt bărbat aflat în aceeași incintă, a formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.
Totodată, alături de aceste infracțiuni, în cauză se mai desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, prevăzută de art. 385 din Codul Penal.

La finalizarea cercetărilor, dosarul cauzei va fi înaintat, cu propuneri legale, către unitatea de parchet care supraveghează activitatea de cercetare penală, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești.”

Nici la Bradu nu a fost liniste. In aceasta dimineata au venit mascaţii , la solicitarea preşedintelui secţiei de vot 246, din comună! Potriviti informaţiilor oferite de martorii la incident, se pare că alegătorii prezenţi în secţia de vot se consultau între ei, cu cine să voteze.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend