Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV !  ZIG ZAG PE BANII NOSTRI ! Soferul primarului, omul care incredinteaza contractele primariei ! 

Publicat

in

fantana parc– ” Toata lumea a luat spaga la contracte” spune unul din sefii administratiei

Daca la Campulung Muscel soferul Judecatoriei a ajuns sa decida cand si cine judeca dosare, la Curtea de Arges situatia pare a fi la fel de complicata. Spunem asta deoarece vorbim de banul public iar aici contractele de lucrari se vad cat de prost sunt executate chiar de catre locuitorii municipiului care nu inteleg cum, de exemplu, intr-un oras cu pretentii parcurile de joaca recent construite sunt sub orice critica din toate punctele de vedere. De asemenea ei se intreaba cum si cine a executat asa de prost, pe bani grei, nivelarea terenului din fata Salii de Sport. Ei bine omul care a negociat contractele acestea precum si atribuirea lor este nimeni altul decat aghiotantul bun la toate al primarului Diaconu. Ba mai mult, omul este si proiectant si executant de lucrari prin intermediul unei firme din Pitesti care de mai bine de o jumatate de an face zig zag printre contractele primariei, fara minima respectare a legii. In editia urmatoare a ziarului nostru va vom dezvalui si prezenta documente care arata incredibilul mecanism prin care soferul primarului a ajuns sa decida contractele pe banul public sau chiar sa le puna in practica prin intermediul unei firme din Pitesti. Sa va mai spunem pana atunci ca o parte din conducerea primariei stie de aceste manevre:” Stiu, am aflat si eu. Nu e bine deloc, e treaba lor mai ales ca am auzit ca mai toata lumea a luat spaga la contractele astea”, spune unul dintre sefii primariei.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

CURTEA DE ARGEȘ | În ajun de Moș Nicolae, polițiștii au ieșit pe traseu – Zeci de masini și cetățeni verificați

Publicat

in

De

În ziua de 05 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au legitimat 81 de persoane, au verificat 4 societăți comerciale, precum și 53 de autoturisme și 12 mijloace de transport persoane.
De asemenea, au fost efectuate instruiri cu reprezentanții operatorilor economici, dar au fost efectuate și verificări în ceea ce privește respectarea legislației în vigoare, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS Cov-2, fiind aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, cu avertisment, pentru nepurtarea corespunzătoare a măștii de protecție.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘ | Petrecere de cununie spartă de jandarmi! 40 petrecăreți au fost amendați

Publicat

in

De

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în cooperare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, dar și de la alte acte normative, pentru care au fost aplicate un număr de 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.000 lei.

În ziua de 04 decembrie, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare au constatat faptul că în interiorul unui restaurant din comuna Băbana avea loc o petrecere privată(cununie) la care participau mai multe persoane. Ca urmare a abaterilor legale, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei, iar petrecerea a fost oprită.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend