Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Un primar dǎ în judecatǎ Consiliul Judeţean Argeş: “Impiedicǎ dezvoltarea comunei”

Avatar

Publicat

in

Dupǎ ce zilele trecute, a apǎrut lista comunelor din judeţul Argeş care vor primi bani la rectificarea bugetarǎ a Consiliului Judeţean, ieri, în cadrul comisiilor de specialitate, mai exact în cea juridicǎ, uneia dintre localitǎţi i-a fost tǎiatǎ suma alocatǎ iniţial.

E vorba de ce 50.000 de lei care ar fi trebuit sǎ ajungǎ la Poienarii de Argeş. Primarul localitǎţii, Dragoş Boncea, nu numai cǎ s-a supǎrat ci a anunţat cǎ a luat deja legǎtura cu un avocet celebru şi va chema în judecatǎ Consiliul Judeţean Argeş care, astfel, împiedicǎ dezvoltarea unei localitǎţi.

Publicitate

« Banii, cei 50.000 de lei îi puteam folosi pentru finalizarea lucrǎrilor de anvelopare a şcolii. De asemenea, aveam de plǎtit proiectul de canalizare care, dacǎ se amânǎ, aduce mari probleme. Voi pierde investitorii care urmau sǎ vinǎ în Poienari, voi pierde locuri de muncǎ şi aşa mai departe. Sǎ ştie toatǎ lumea cǎ localitatea noastrǎ cotizeazǎ mult la buget, noi avem doar trei ajutoare sociale şi nici un şomer iar faptul cǎ nu ni se dau bani înseamnǎ cǎ împiedicǎ dezvoltarea » a declarat în exclusivitate pentru PROFIT primarul Dragoş Boncea.

« Sǎ se rǎzbune pe mine, nu pe comunǎ »

Faptul cǎ au fost tǎiaţi banii pentru Poienari s-ar putea datora faptului cǎ, unul dintre consilierii din comisia juridicǎ, şi cel care ar fi propus acest lucru, este acelaşi care, la început de an şcolar a fost huiduit de pǎrinţi, în momentul în care şi-a fǎcut apariţia la festivitǎţile de început de an. « Dacǎ vor sǎ se rǎzbune sǎ se rǎzbune pe mine, nu pe comunǎ şi locuitorii ei. Cei trei care au fost împotrivǎ ca Poienarii sǎ primeascǎ bani au fost domnii consilieri Tudose, Negoescu şi Nicolaescu. Nu mi-e fricǎ de nimeni şi nu voi sta sǎ îşi batǎ joc. Aşa cum am mai spus, voi da în judecatǎ Consiliul Judeţean Argeş şi am atât acest drept cât şi mari şanse de reuşitǎ » a completat edilul.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Clotilde Armand amenință cu Parchetul General: ‘Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 vor să renumere voturile’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul Clotilde Armand, candidat la Primăria Sectorului 1, a anunțat că va solicita Parchetului General să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1.

„Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolşevic de la Sectorul 1 (da, este un bolşevic pur sânge care a transformat Poliţia Locală în poliţie politică şi a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că, ţineţi-vă bine: ‘voturile reprezintă voinţa şi speranţa oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate’. Really? Şi în 2016 ce-aţi făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă”, a scris ea pe Facebook.

Vezi și: Ieșire de ultimă oră a lui Dan Tudorache! ‘Să se verifice tot’

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 1 pentru un nou mandat, Dan Tudorache, a informat, marţi, că a solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor de la scrutinul de duminică.

Publicitate

Citește și:

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tăriceanu o spulberă pe Gabriela Firea: ‘Greșește atunci când caută vinovați pentru înfrângerea de la Capitală’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a lansat critici dure la adresa Gabrielei Firea: ”Alianța care putea să-i mai aducă un nou mandat de primar general a fost refuzată chiar de ea. ”

„Gabriela Firea greşeşte atunci când caută vinovaţi pentru înfrângerea de la Capitală altundeva decât în propriile decizii! Alianţa care putea să-i mai aducă un nou mandat de primar general a fost refuzată chiar de ea. Nu putem acum să acceptăm falsificarea adevărului doar pentru că doamna Firea să-şi poată găsi scuze pentru dezastrul pe care l-a provocat la Capitală. ALDE, Pro România şi PSD au fost în discuţii foarte avansate pentru realizarea unei alianţe la alegerile locale, care ar fi urmat să se transforme într-o alianţă şi pentru alegerile parlamentare. De altfel, ALDE a realizat acest gen de alianţe cu PSD într-o serie de judeţe, alianţe care, în cele mai multe situaţii, s-au dovedit de succes”, a scris Tăriceanu, marţi, pe Facebook.

El a explicat că „în momentul în care s-a ajuns la alianţă pentru Bucureşti, doamna Firea s-a împotrivit alianţei, iar preşedintele PSD, domnul Ciolacu, a declarat că nu vrea să-i impună o alianţă, pentru a nu fi considerat responsabil în cazul unui eşec”.

„Nu am ajuns în acest impas pentru că noi la ALDE am fi condiţionat cu ceva această alianţă, locuri pe listă sau alte funcţii, ci pentru că lipsa de experienţă a doamnei Firea a împins-o spre această soluţie. După cum am văzut în campanie, a candidat atât de singură încât s-a ferit foarte tare şi de propriul partid. Decizia doamnei Firea a fost una greşită şi ea ne-a afectat pe toţi cei care am fost în alianţa de guvernare. Această decizie o lipseşte acum de al doilea mandat şi pe ea şi pe alţi colegi de la sectoare.

Publicitate

Dacă am fi avut o alianţă, aşa cum am propus, probabil că acum Vlad Voiculescu nu mai ameninţa primarii în funcţie cu închisoarea. Dacă am fi avut o alianţă, aşa cum am propus, Dan Tudorache era primar la Sectorul 1. Dacă am fi avut o alianţă, aşa cum am propus, Bucureştiul nu ajungea pe mâna unor demagogi! Dar aşa se întâmplă când dispreţuieşti un ajutor dezinteresat doar pentru că ţi se pare prea mic”, a adăugat Tăriceanu, conform agerpres.ro.

Citește și:

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend