Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Un primar dǎ în judecatǎ Consiliul Judeţean Argeş: “Impiedicǎ dezvoltarea comunei”

Publicat

in

Dupǎ ce zilele trecute, a apǎrut lista comunelor din judeţul Argeş care vor primi bani la rectificarea bugetarǎ a Consiliului Judeţean, ieri, în cadrul comisiilor de specialitate, mai exact în cea juridicǎ, uneia dintre localitǎţi i-a fost tǎiatǎ suma alocatǎ iniţial.

E vorba de ce 50.000 de lei care ar fi trebuit sǎ ajungǎ la Poienarii de Argeş. Primarul localitǎţii, Dragoş Boncea, nu numai cǎ s-a supǎrat ci a anunţat cǎ a luat deja legǎtura cu un avocet celebru şi va chema în judecatǎ Consiliul Judeţean Argeş care, astfel, împiedicǎ dezvoltarea unei localitǎţi.

« Banii, cei 50.000 de lei îi puteam folosi pentru finalizarea lucrǎrilor de anvelopare a şcolii. De asemenea, aveam de plǎtit proiectul de canalizare care, dacǎ se amânǎ, aduce mari probleme. Voi pierde investitorii care urmau sǎ vinǎ în Poienari, voi pierde locuri de muncǎ şi aşa mai departe. Sǎ ştie toatǎ lumea cǎ localitatea noastrǎ cotizeazǎ mult la buget, noi avem doar trei ajutoare sociale şi nici un şomer iar faptul cǎ nu ni se dau bani înseamnǎ cǎ împiedicǎ dezvoltarea » a declarat în exclusivitate pentru PROFIT primarul Dragoş Boncea.

« Sǎ se rǎzbune pe mine, nu pe comunǎ »

Faptul cǎ au fost tǎiaţi banii pentru Poienari s-ar putea datora faptului cǎ, unul dintre consilierii din comisia juridicǎ, şi cel care ar fi propus acest lucru, este acelaşi care, la început de an şcolar a fost huiduit de pǎrinţi, în momentul în care şi-a fǎcut apariţia la festivitǎţile de început de an. « Dacǎ vor sǎ se rǎzbune sǎ se rǎzbune pe mine, nu pe comunǎ şi locuitorii ei. Cei trei care au fost împotrivǎ ca Poienarii sǎ primeascǎ bani au fost domnii consilieri Tudose, Negoescu şi Nicolaescu. Nu mi-e fricǎ de nimeni şi nu voi sta sǎ îşi batǎ joc. Aşa cum am mai spus, voi da în judecatǎ Consiliul Judeţean Argeş şi am atât acest drept cât şi mari şanse de reuşitǎ » a completat edilul.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Ultimă oră! Alte decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, marți dimineața, citând INSP, trei noi decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus.

Toate cele trei persoane aveau comorbidități. Bilanțul este de 1.279 decese.

„Deces 1277

Femeie, 68 ani, județ Argeș.

Dată confirmare: 20.05.2020.

Dată deces: 01.06.2020.

Comorbidități: diabet zaharat, HTA, sindrom mielodisplazic.

Deces 1278

Femeie, 58 ani, județ Ilfov.

Dată confirmare: 22.05.2020.

Dată deces: 30.05.2020.

Comorbidități: astm bronsic, hernie hiatala, mielom multiplu.

Deces 1279

Bărbat, 75 ani, județ Bistrița.

Dată confirmare: 01.06.2020.

Dată deces: 01.06.2020.

Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, BPOC, cord pulmonar cronic.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Mare atenție, români! Astăzi este ultima zi în care puteți face asta

Publicat

in

De

Autoritățile au amendat, în perioada stării de urgență în jur de 300.000 de oameni, suma totală de încasat de către statul român ridicându-se la 130 de mulioane de euro

Însă, aceste amenzi pot fi contestate, numai că ultima zi pentru depunerea contestărilor este astăzi, 2 iunie.

Curtea Constituțională a stabilit că amenzile date în timpul stării de urgență ar fi neconstituțională însă, cu toate acestea, amenzile sunt valabile. Însă, amenzile pot fi contestate în instanță.

Plângerile se depun la judecătoriile în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția.

Termenul limită pentru contestarea unei amenzi este în mod normal de 15 zile de la data la care a fost întocmit procesul verbal iar dacă acest termen este depășit, amenda nu mai poate fi contestată.

Dar, dat fiindcă aceste amenzi au fost date în perioada stării de urgență, contestațiile se pot depune în dermen de 15 zile de la ridicarea stării de urgență.

Documentele care trebuie depuse în dosar sunt, contestația, o copie a  procesului verbal împreună cu orice document care susține motivul contestației.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend