Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Turiştii străini plătesc mii de euro să ajungă la Curtea de Argeş unde rămân dezamăgiţi

Avatar

Publicat

in

traseu turistiimagesStarea drumurilor, mizeria şi maidanezii îi fac pe englezi şi spanioli să nu mai vină şi vara următoare.

Lipsa toaletelor publice, cea mai mare problemă semnalată de cei care ne-au vizitat oraşul

Publicitate

Tot mai multe agenţii de turism din occident sunt interesate de trasee turistice în Transilvania, după ce Prinţul Charles a promovat frumuseţea satelor din Ardeal.

Traseul cel mai promovat de agenţiile de turism din străinătate pleacă din Bucureşti, pe Valea Oltului, Curtea de Argeş, Transfăgărăşan spre Sibiu, Biertan, apoi Sighişoara, Viscri şi Saschiz, cu întoarcere prin Braşov şi Sinaia.

Am venit pentru o săptămână. România este o ţară frumoasă, cu apă, cu soare şi cu oameni foarte primitori. Auzisem de Transfăgărăşan de mai multă vreme şi abia aşteptam să vin, însă am fost dezamăgită de starea drumului până la el şi de faptul că la Curtea de Argeş, unde am oprit să vizităm câte ceva, nu am găsit nici o toaletă publică“, afirmă o turistă.

Din Statele Unite şi de peste tot au venit şi au descoperit frumuseţile Argeşului şi ale Sibiului, asta i-a determinat să le recomande şi altora să vină“, spune un ghid turistic profesionist.

Iulie şi august – maxim de turişti în Curtea de Argeş

În această perioadă, în municipiul Curtea de Argeş sunt mii de turişti. E drept că majoritatea nu petrec aici mai mult de o zi, după care preferă să plece spre zona montană şi mai ales în judeţul Sibiu unde îi încântă faptul că drumurile sunt mult mai bune. „Aici e frumos, dar seara te atacă câinii pe stradă, iar dacă vii cu propria maşină, rişti să rămâi în service din cauza gropilor în care dai”, a declarat redactorilor PROFIT Mariana Sănduloiu, o turistă româncă, care de 12 ani trăieşte în Spania.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Aici nu e ca la Geoană’

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a făcut spectacol, după ce a aflat rezultatele de la exit-poll.

Băsescu a declarat că Nicușor Dan va câștiga bătălia și i-a transmis Gabrielei Firea că degeaba speră ca situația să se schimbe dimineața. „Aici nu e ca la Geoană”, a declarat Traian Băsescu.

Publicitate

Am realizat scorul de la europarlamentare. Ne-am fi dorit mai mult. Suntem mulțumiți că nu am ajuns la nivelul ALDE sau Pro România.

Dintre partidele mici, suntem cel mai mare partid.

Vreau să-l felicit pe Nicuțșor Dan. Am văzut că doamna Firea speră să se schimbe spre dimineață. Aici nu e ca la Geoană.

Doamnă, mergeți acasă, la copii.

Este un semn bun. Pe această polarizare, PMP trece pragul”, a afirmat Traian Băsescu.

Vezi și

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend