Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

EXCLUSIV ! ȘOC LA ELECTROARGEȘ, Ion Gavrilă a fost eliminat din funcția de director general – VEZI CINE E NOUL DIRECTOR

Avatar

Publicat

in

Mutare spectaculoasa, vineri, la ELECTROARGES SA, unul dintre cei mai importanti producatori romani de produse electrocasnice si performera a Bursei de Valori Bucuresti. Dupa o sedinta ce a durat mai bine de noua ore, dupa certuri si polemici prelungite, Ion Gavrila a pierdut dintr-un singur foc toate functiile detinute in societate. Practic, el a fost eliminat atat din functia de director dar si din cea de vicepresedinte al Consiliului de Administratie iar hotararea de sambata a CA al AGA a intrat in vigoare a doua zi. Astfel, incepand cu data de 6 mai 2017 Ion Gavrila nu mai este directorul general al Electroarges, el ajungand un simplu angajat dar si actionar al societatii.

Noul director general  este Robert Zisu iar noul vicepresedinte al CA este bucuresteanul Dumitru Tudor, nimeni altul decat controversatul personaj care a pus pe butuci micul comert din Curtea de Arges dupa preluarea SC VIDRARU SA.

“Nu stim exact care au fost motivele revocarii domului Gavrila. Nu cred ca era oportuna aceasta eliminare a sa pentru ca , stim cu totii, in ciuda diferendelor cu sindicatul, apreciem faptul ca el a fost omul care a adus fabrica unde este acum. Momentan nu va putem spune mai multe intrucat noi inca nu am fost informati oficial si nici nu am vazurt documentul, hotararea CA de vineri”, a declarat pentru PROFIT, liderul de sindicat de la ELECTROARGES SA. Surse din interiorul fabricii au declarat in exclusivitate pentru ziarul nostru ca azi dimineata s-ar fi incercat blocarea intrarii in fabrica a lui Ioan Gavrila. Dupa o serie de discutii acesta a putut intra in fabrica pentru a preda biroul si toate doscumentele la care a avut acces ca director general. Contactat de redactorii nostri, Ion Gavrila nu a dorit sa comenteze decat dupa oficializarea hotararii CA de vineri. Ziarul nostru a obtinut azi dimineata aceasta hotarare pe care v-o prezentam mai jos.

H O T A R A R E:

 

Art.1. Consiliul de Administratie a luat act de raportul presedintelui CA Electroarges SA, domnul Constantin Stefan, privind activitatea executivului Electroarges SA, intocmit in data de 24.04.2017.

Art.2. Se aproba revocarea domnului Ion Gavrila din functia de director general Electroarges SA, incepand cu data de 6 mai 2017.

Art.3. Se aproba revocarea domnului Ion Gavrila din functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie Electroarges SA, incepand cu data de 6 mai 2017.   

Art.4. Se aproba numirea in functia de director general al Electroarges SA a domnului Robert Zisu.

Art.5. Se aproba numirea in functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie  Electroarges SA a domnului Dumitru Tudor.

Art.6. Nu se aproba imputernicirea domnului Constantin Stefan pentru contractarea serviciilor de audit care sa verifice deciziile ce au fost luate de catre domnul Ion Gavrila in perioada cat a detinut functia de director general Electroarges SA, precum si documentele semnate de catre domnul Ion Gavrila in calitatea de director general Electroarges SA, pentru a se stabili daca in acea perioada Electroarges SA a fost prejudiciata, in caz afirmativ, in ce au constat prejudiciile suferite precum si stabilirea valorii acestora.

Art.7. Nu se aproba ca Serviciile de Audit ce urmau a fi contractate sa verifice si deciziile ce au fost luate de domnul Ion Gavrila in calitate de “presedinte” al consiliului de administratie Electroarges SA precum si documentele semnate de catre domnul Ion Gavrila in calitate de “presedinte” al consiliului de administratie Electroarges SA in perioada noiembrie 2015 – septembrie 2016 pentru a se stabili daca Electroarges SA a fost prejudiciata, in ce au constat prejudiciile, stabilindu-se totodata si valoarea acestora.

Art.8. Nu se aproba ca Domnul Constantin Stefan sa fie imputernicit pentru contractarea serviciilor de Audit, necesare verificarii activitatii si documentelor semnate de catre domnul Ion Gavrila in perioada in care a detinut functiile de director general si presedinte al consiliului de administratie Electroarges SA, va semna contractul, cu serviciile de audit, pentru Electroarges SA, va pune la dispozitia auditorilor orice document solicitat in legatura cu activitatea si documentele semnate de catre domnul Ion Gavrila in perioada supusa auditarii si va da orice lamurire ce va fi solicitata de catre auditori in legatura cu obiectul contractului de audit.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, realizator TV, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT si a unei televiziuni. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Este implicat in televiziune si realizeaza cunoscuta emisiune CHESTIUNI ARZATOARE. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Servicii complete de transport Romania Germania si Retur cu Royal Tour !

Avatar

Publicat

in

De

Seriozitatea este o calitate rar intalnita la majoritatea companiilor care efectueaza transport international, insa pentru cei de la Royal Tour seriozitatea si corectitudinea sunt pe primul plan pentru cei care se orienteaza spre astfel de servicii.

Fie ca este vorba de transport persoane, colete sau atoturisme pe platforma Romania Germania si retur, Royal-Tour.ro pune la dispozitia calatorilor sai curse sigure si rapide care se fac numai de la adresa la adresa.

Costurile si conditiile in care aceasta companie isi desfasoara activitatea sunt corecte, fapt ce a atras atentia oamenilor. Datorita experientei si profesionalismului de care soferii dau dovada de fiecare data, nu vor exista niciodata neplaceri sau intarzieri pe parcursul calatoriei.

Cu un program bine stabilit si cu costurile cele mai accesibile la toate serviciile de transport, Royal Tour este una dintre cele mai cautate firme. Fiecare colet si autoturism ajunge la timp si intact, iar calatoriile cu cele mai moderne microbuze devin o placere.

Cele mai des intalnite intrebari legate de transport

Cele mai frecvente intrebari vizeaza programul  pentru cursele catre Germania si retur si punctele de preluare si livrare a bunurilor. Probleme precum limita de greutate pentru un colet trimis sau ce anume este interzis sa trimiti in aceste pachete. Fiecare poate accesa oricand site-ul companiei royal-tour,ro unde vor gasi toate aceste raspunsuri. Desigur ca specialistii companiei pot fii contactati oricand pentru orice nelamurire.

O alta intrebare la fel de des intalnita este si depre limita de bagaj admisa pentru fiecare persoana. Ei bine Royal Tour nu are o limita deoarece  bagajele cu greutatea pana in 40 kg sunt gratuite, iar pentru bagajele care depasesc aceasta greutate, se va percepe 1 euro/kg.

In ce zile sunt plecari din Romania cat si din Germania si care sunt punctele de plecare? Cursele se efectueaza numai de la adresa la adresa si sunt zilnice atat din Germania cat si din Romania. Rezervarea biletului o puteti face atat online cat si telefonic la nr: 0767 995 447, iar un reprezentant al companiei va contacta telefonic toti calatorii pentru confirmare. Pentru cei care isi rezerva un bilet dus-intors, sigur ca vor primi o reducere.

Orice transport Romania Germania sau retur este mai simplu atunci cand este facut din pasiune, iar Royal-Tour si-a demonstrate interesul in acest sens cu fiecare transport efectuat.

Articol publicat de agentia sicmedia.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Poți să ai succes fără să ai noroc?

Avatar

Publicat

in

De

Norocul și succesul sunt deseori legate în mintea oamenilor. Unii cred că dacă un om are noroc, va avea și succes în orice ar face. De fapt, norocul și succesul sunt două noțiuni separate care uneori, apar succesiv în viața omului, de aceea, acesta este îndreptățit să creadă că sunt condiționați unul de altul.

Oamenii și-au ghidat viața după superstiții și obiceiuri în care au crezut. Au existat mai multe mitologii care au pus norocul în forma unor tradiții de respectat sau a unor zei de adorat. Deși am trecut de mult timp de acele timpuri, încă mai avem prezent în viață norocul, sub o formă sau alta.

Dacă avem o zi mai bună decât ne așteptam, câștigăm azi la meciuri sau ieșim ușor dintr-o problemă, spunem că am avut noroc și nu ne asumăm șansa, aptitudinea de a rezolva o anumită situație.

Norocul în tradițiile românești

Credința populară românească are suficient idei despre noroc și ce trebuie un om să facă pentru a avea noroc. În acest mod, vorbim despre noroc ca despre un înger care ne-ar însoți mereu, dar pleacă de lângă noi dacă furăm, greșim, blestemăm sau facem rău altor oameni.

La sat se vorbește despre intrarea norocului în casă dacă ușa scârțâie dimineața sau se deschide singură. Mai mult, se spune că vor avea noroc acei oameni care s-au născut dimineața pe o vreme frumoasă sau cei care s-au născut duminica și lunea. Se mai spune că omul care postește vinerea și în Ajunul Crăciunului va atrage norocul de partea sa.

Se spune că dacă îți plouă la nuntă sau ai în jurul casei mai multe cuiburi de rândunele, cocostârci sau lăstuni, vei fi mai norocos decât alți oameni. Cei care au un vârtej în păr, care găsesc un trifoi cu patru foi sau cei care se trezesc cu fata în sus au, de asemenea, noroc.

Alte simboluri aducătoare de noroc spun că dacă te întâlnești pe drum cu un coșar vor avea noroc, dar și cei care poartă un simbol al acestui personaj vor alunga pericolul și ghinionul. De fapt, vorbim despre o superstiție conform căreia coșarul se luptă cu focul, simbol al vieții și purificării.

Un alt simbol al norocului este potcoava, dar doar dacă este poziționată în sus și servește drept un talisman puternic împotriva Satanei. Aceasta îți poate aduce noroc și te poate feri de rele, de aceea multe mărțișoare dăruite în martie au această forma particulară.

Am auzit cu toții despre trifoiul cu patru foi. Se spune că a fost singurul lucru pe care Eva l-a putut lua din Rai când a fost izgonită. Dacă porți un trifoi cu patru foi asupra ta, vei atrage norocul sub orice aspect: dragoste, speranță, credință.

Ce este succesul, până la urmă?

Succesul înseamnă aprobare socială, reputație, renume, faimă, bani, influență. O persoană care are succes înseamnă o persoană care este apreciată pentru ceea ce face şi pentru munca sa și obține sume importante de bani din asta. De aceea, norocul și succesul se cam bat cap în cap.

Norocul este neașteptat și poate apăreandoar de câteva ori în viață, pe când succesul este un fel de noroc pe termen mai lung. Dacă norocul poate dura o zi sau o săptămână, succesul poate dura ani.

O vorbă din popor spune că Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în plasă. Deci norocul este o ocazie, o oportunitate care îți este oferită, dar dacă nu depui efort, nu muncești pentru visurile tale, nimic nu se va schimba. Succesul vine ca rezultat direct al muncii depuse, pe când norocul este un lucru primit fără efort, în mod inopinat.

Plutarh spunea: “Cheamă norocul în ajutor, dar dă și din mâini”, citat care înseamnă că succesul se poate baza pe noroc, dar doar într-o mică măsură. Este nevoie de mult mai mult pentru a ajunge la rezultate care nu țin deloc de noroc. Poți avea noroc azi la pariuri la meciuri de fotbal sau găsind azi un prognostic la meciuri, dar asta nu se întâmplă în fiecare zi.

Un alt citat interesant este cel al lui Thomas Jefferson: “Eu sunt foarte încrezător în noroc, și am observat că cu cât muncesc mai mult cu atât am mai mult parte de acesta.” Sunt o mulțime de oameni bogați și foarte bogați care nu cred în noroc, ci doar în rezultatele muncii asidue.

Oamenii cu salarii mici sau medii cred în noroc frecvent și asta, mai ales, când au meciuri azi. Până şi dacă vrei să câştigi azi la pariurile pentru meciuri de fotbal, trebuie să urmăreşti care este cel mai bun prognostic pentru meciurile de azi şi să pariezi online.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend