Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV ! Singurul medaliat  român la golf este din Curtea de Argeş

Publicat

in

 Bogdan Jigman reprezintǎ cu succes oraşul şi ţara la cel mai înalt nivel

Bogdan Jigman este cunoscut în lumea bunǎ, este apreciat şi a muncit mult sǎ îşi câştige locul în societate. Puţinǎ lume ştie însǎ cǎ este originar din Curtea de Argeş, chiar dacǎ acum locuieşte în Bucureşti. A plecat la studii în America la James Madison University din Virginia iar acolo şi-a descoperit pasiunea pentru golf.

Intors în România a fost nevoit sǎ renunţe la practicarea acestui sport care pentru ţara noastrǎ era o totalǎ necunoscutǎ în anul 1998.

Nu a renunţat niciodatǎ la visul de deveni jucǎtor de golf şi, în cele din urmǎ a reuşit.

A devenit membru în câteva cluburi de golf din Bulgaria (Blacksearama şi Lighthouse) şi a început să participe la turnee.

A reprezentat România şi la Balcaniada din 2014 , unde a obţinut alături de echipă medalia de bronz, singura medalie adusă României în golf.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Traian Băsescu dă cărțile pe față! Va candida la Primăria Capitalei?

Publicat

in

De

„Nu infirm, nu confirm o candidatură la Primaria Capitalei. Care este solutia? Vom vedea. În orice caz nici eu nu am cristalizată o decizie… Nu mi-ar fi frică nici de Nicușor, nici de doamna Firea. De ce nu?

Este pur și simplu o poziție pentru un partid care este respins de cei care i se declarau aliați.

PMP ce să facă? Să se topească în liberali!? Deși nu mai am atribuțiuni, vreau să cred că niciodată acest partid nu o să meargă în jumătatea rea a USL-ului… Că și-au schimbat discursul, asta e altă socoteală”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Școlile vor rămâne închise și la toamnă? Să vedem despre ce este vorba.

Publicat

in

Premierul Ludovic Orban îi avertizează pe cei implicați în sistemul de educație că școlile ar putea rămâne închise și de la toamnă, în funcție de evoluția pandemiei cu Coronavirus.

Premierul României a spus că deocmadată nu se știe ce va fi atunci, dar pentru orice eventualitate este nevoie de pregătire atât din punct de vedere al infrastructurii cât și al logisticii.

Cei responsabili trebuie să ducă la bun sfârșit un plan care prevede asigurarea condițiilor necesare pentru desfășurarea orelor online, dacă va fi nevoie reluarea acestora. De asemenea, atât pentru profesori și învățători cât și pentru elevi este nevoie de pregătire mai intensă și asigurarea cu aparatura necesară acolo unde este necesar.

Foto: Informateca

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend