Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV ! Scandal monstru la Cetatea Poienari, se cere interventia POLIŢIEI – FILM DE GROAZA FARA ACORDUL AUTORITĂŢILOR

Publicat

in

– O echipa de filmare spaniola ce apartine de Discovery Chanel a apatruns ilegal in Cetatea Poienari pentru a face filmari la documentarul ” Cele mai infioratoare 99 locuri din lume „

 

E taraboi mare la Cetatea Poienari, unul dintre cele mai importante obiective turistice al Argesului si ale Romaniei. Desi este oficial inchisa iar  patrunderea este  interzisa sau făcandu-se doar in cazuri speciale si doar cu acordul Muzeului Judetean Arges, institutia care administreaza cetatea,  azi noapte o echipa de filmare spaniola a patruns in cetate si a filmat scene pentru un documentar comandat de celebrul canal TV Discovery. ” Cele mai infioratoare 99 locuri din lume ” se numeste documentarul care, potrivit localnicilor din Arefu, este un veritabil film de groaza in care se vorbeste si despre cetatea lui Dracula de la Poienari. „Am fost azi  noapte cu echipa de spanioli in cetate ca sa faca acest film de groaza. Parca se numeste „99 Lugares Espeluznante” . Ne-au cerut sa ne imbracam in costume traditionale  si ne-au oferit si recompensa baneasca pentru ca am acceptat sa jucam in acest film”, ne-a declarat un cetatean din Arefu. Redactorii nostri au fost si astazi la cetate si au gasit echipa de filmare iberica la fata locului. Acestia au refuzat sa vorbeasca sustinand doar ca este vorba despre un mega serial al Discovery Chanel si in care sunt prezentate cele mai fioroase 99 locuri de pe planeta, intre acestea aflandu-se si Cetatea Poienari. Acestia au precizat ca au avut aprobare de a intra in cetate de la Pitesti, ” de la sefii judetului”.

Advertisements

Firesc, l-am contactat pe Cornel Popescu, directorul Muzeului Judetean Arges. Acesta a ramas socat auzind ca s-a patruns , mai ales pe timpul noptii, in cetate fara acordul Muzeului. ” Cetatea este inchisa si nu stiu nimic despre aceasta echipa de filmare. Este ilegal ce au facut si trebuie anuntata politia. Este drept ca, acum aproape o luna, cei de la Discovery Chanel s-au interesat despre Cetatatea Poienari dar… doar atat. Nu au cerut niciun acord de a intra si filma , mai ales acum cand cetatea este oficial inchisa !”, ne-a declarat directorul muzeului Judetean Arges, institutia care are in administrare cetatea Poienari.

Asadar se naste o intrebare simpla: nu cumva cetatea este inchisa publicului larg pentru a facilita un turnarea unui film de groaza ? Asteptam atat reactia Politiei Arges dar si o eventuala pozitie oficiala a Discovery Chanel pentru a lamuri cine le-a permis accesul pe timp de noapte in cetate.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Lider PSD: ‘Nu putem să-i lăsăm pe cei care sunt infectați cu acest virus să umble dezlegați pe stradă’

Publicat

in

De

Președintele  PSD Neamț, Ionel Arsene, a afirmat că Comitetul Executiv al PSD a decis ca proiectul de lege privind carantinarea și izolarea să fie votat de social-democrați în Senat, cu modificări.

El a precizat că a dat un vot împotriva acestei decizii, opinând ca proiectul să fie retrimis Guvernului pentru a veni cu o lege „corectă”, care „să respecte drepturile şi libertăţile cetăţeneşti”.

„Prin această lege se îngrădesc foarte mult din drepturile şi libertăţile cetăţenilor în această ţară. Sunt de acord că nu putem să-i lăsăm pe cei care sunt infectaţi cu acest virus să umble dezlegaţi pe stradă. Trebuie făcut un cadru legislativ, dar ceea ce a venit de la Guvernul României înseamnă o lege care îngrădeşte foarte mult drepturile şi libertăţile cetăţeneşti”, a declarat Arsene, la finalul şedinţei CExN al PSD.

Advertisements

Întrebat dacă a văzut forma de la Senat a proiectului de lege, el a spus: „Forma de la Senat o să o discutăm în perioada următoare cu cei de la Comisia juridică, a rămas să discute colegii mei la Senat, pentru că votul partidului a fost pentru a da un vot pe această lege”.

„Vor modifica în Senat această lege şi vor da un vot final în Senat”, a completat Arsene.

Liderul PSD Neamţ a spus că nu este de acord cu forma actului normativ aşa cum a fost adoptată în Camera Deputaţilor, indicând că este nemulţumit de măsura carantinării bunurilor.

„Nu sunt mulţumit de modificările pe care le-au adus colegii mei la Cameră, aştept să văd modificările pe care le vor face colegii mei (la Senat – n.r.). Sunt foarte multe care mă nemulţumesc. Faptul că în continuare vorbim de carantinarea bunurilor. Proprietatea privată este garantată de Constituţia României”, a explicat Ionel Arsene.

Citește și:

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN CURTEA DE ARGEȘ CONFIRMAT POZITIV cu COVID 19 – Se fac teste și celor cu care a intrat în contact

Publicat

in

De

Un cunoscut om de afaceri din Curtea de Argeș a fost depistat cu noul coronavirus după ce a fost testat de personalul medical. Cum acesta activeaza intr-un domeniu sensibil in acest context, toti cei cu care a luat contact – clienti sau parteneri de afaceri – înainte de a se afla că are infecţia, sunt testati sau au intrat deja in izolare pana la aflarea restultatelor testelor PCR.

Potrivit informatiilor, unul dintre angajatii sai, a fost deja testat pozitiv si are somptome specifice COVID 19.

Advertisements

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend