Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV ! Portelanurile ARPO Curtea de Arges se vand cu sute de dolari pe cel mai mare site de licitatii din lume

Publicat

in

ARPO Curtea de Arges inca traieste si este o marca celebra printre colectionarii din intreaga lume, asta desi oameni „de bine” au avut grija sa inchida cunoscuta fabrica de protelanuri fine. Redactorii PROFIT au discutat cu cativa colectionari din Israel si Statele Unite al Americii care fac bani frumosi si astazi cu produsele fabricate la cunoscuta fabrica argeseana. Cum fac ei bani in timp pe noi, argesenii si romanii, am uitat ce inseamna valoarea unei astfel de fabrici dar apreciind portelanurile aduse din China ?

Ei bine, pe cel mai mare site de licitatii din lume, faimosul Ebay, sunt scoase la vanzare sute de produse ale fabricii argesene. Preturile nu sunt deloc de neglijat, in acest moment cel mai scump portelan ARPO fiin scos la vanzare pentru suma de 300 de Euro. Din pacate niciunul din zecile de vanzatori nu sunt romani, majoritatea celor care inca mai stiu adevarata valoare a unui produs traditional romanesc de cea mai buna calitate fiind americanii, germanii si evreii. ” Se vinde bine orice este fabricat la ARPO, la voi in Romania. Acum 8 ani am fost in vizita in Bucuresti si la familia care ne-a gazduit am observat ca erau depozitate pentru a fi aruncate la gunoi niste superbe vase de portelan si cateva stauete. Le-am intors si am vazut sigla ARPO, aceeasi pe care o vazusem prin anii 90 imprimata pe portelanurile scumpe din magazinele din Europe de Vest. Le-am zis ca le cumpar eu dar…. mi le-au dat gratis spunand ca oricum le aruncau la gunoi, ca sunt demodate”, ne-a spus Angelina, unul din vanzatorii produselor ARPO pe faimosul site de licitatii. Americanca ne-a mai spus ca de-atunci a mai revenit in Romania pentru a cumpara produse traditionale romanesti si, desigur, portelanuri de ARPO. De precizat ca americanca, pensionara, are o firma care se ocupa cu vanzarea obiectelor rare. Vanzatori care fac afaceri bune cu produsele ARPO sunt si colectionarii din Israel, Germania dar si un bulgar care are in acest moment de vanzare cateva statuete superbe fabricate la ARPO.

Asadar, cu mandrie o spunem, ARPO Curtea de Arges inca nu a murit. Cel putin pe cele mai mari site-uri de licitatii din lume.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

EXPROPRIERI AUTOSTRADA – LISTA CU ARGEȘENII EXPROPRIATI DIN CURTEA DE ARGEȘ ȘI TIGVENI ȘI CE SUME DE BANI PRIMESC

Publicat

in

De

Așa cum ziarul nostru a relatat în ultimii doi ani, sumele acordate de statul roman argesenilor exprooriati de pe traseul autostrăzii Sibiu-Pitești sunt dezamăgitoare. Iată, mai jos, lista nominală completa cu toți cei 255 argeșeni din Tigveni și Curtea de Argeș care vor fi expropriati precum și sumele de bani care le vor primi fiecare. Terenurile au o suprafață totală de 657.629 mp. Suma prevăzută pentru despăgubiri este de de 1.939 mii lei şi va fi alocată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Procedurile de expropriere vor fi efectuate de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., în calitatea sa de expropriator în numele statului român. Lista face parte din proiectul de hotărâre de Guvern privind exproprierea și a fost publicată în Arena Construcțiilor.

CLICK AICI SA VEZI LISTA CU CEI 255 ARGEȘENI EXPROPRIATI ȘI SUMELE DE BANI

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Polițist din Curtea de Argeș lovit de un chefliu – Argeșeanul petrecea cu muzica la maxim

Publicat

in

De

În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, vă aducem la cunoștință următoarele:

În seara zilei de 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului, la un imobil se ascultă muzică la o intensitate ridicată, ceea ce a iscat o stare conflictuală, aspect prin care se tulbură liniștea publică.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj mixt de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care i-a solicitat bărbatului care a generat situația să se legitimeze și să înceteze să asculte muzică la un volum mare.

Cu ocazia intervenției, bărbatul de 27 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat să dea relații pentru stabilirea identității și a devenit agresiv, adresând injurii, amenințări și lovind pe unul dintre polițiști.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend