Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV ! PNL Argeș a decis: Miuțescu șef la AVAS – Vezi ce funcții primesc TOFAN, DAVID, POSTELNICESCU și cine va fi PREFECT

Avatar

Publicat

in

In urma cu putin timp, conducerea PNL Argeș a stabilit cine va fi noul prefect. Este vorba de prorectorul Soare care validat de bpj sa preia funcția de prefect al județului Argeș.

Tot BPJ a mai decis:

Gelu Tofan – șef la AFIR
Postelnicescu – adjunct la ANAR
Bogdan David – preia șefia ABAAV in locul lui Gorunescu
Miutescu preia șefia la AVAS
Dutulescu la complexul Budeasa in locul sotului lui Bratuleasca

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Orban, despre călătoriile gratuite cu trenul pentru studenți: “Eu voi face ce se hotărăşte în cadrul coaliţiei”!

Avatar

Publicat

in

“Eu voi face ce se hotărăşte în cadrul coaliţiei”, a afirmat Orban la Parlament, întrebat dacă va susţine amendamentul depus de liberalul Florin Roman la legea bugetului de stat pe anul 2021.

Orban a precizat că amendamentul a fost depus fără semnătura sa.

“A depus amendamentul, vedeţi că l-a depus fără semnătura mea. Dacă se va lua o decizie în coaliţie de a susţine acest amendament, îl voi susţine şi eu”, a precizat preşedintele PNL.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, spunea vineri că ar vota propunerea ca studenţii să primească gratuitate pentru 12 călătorii dus-întors cu trenul între localitatea de domiciliu şi cea unde studiază.

“Da, sunt convins că această propunere ar putea să treacă. Ea prevede un număr de 12 călătorii dus-întors între localitatea de domiciliu şi universitate, călătorii care să se facă, bineînţeles, pe durata anului universitar, la care să se adauge reducerea standard de 50% pentru întreg anul calendaristic fără limită de călătorii”, a afirmat Cîmpeanu la Parlament, întrebat cum comentează o propunere în acest sens a unui coleg din PNL.

El a adăugat că sumele necesare ar fi prevăzute în bugetul Ministerului Transporturilor.

Întrebat dacă ar vota o astfel de propunere, ministrul a spus: “Da, eu voi vota, îmi voi exercita dreptul de vot”. 

Sursa: Agerpres

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban a împărțit mărțișoare în Parlament, uitând de aberațiile transmise elevilor

Avatar

Publicat

in

Coaliția de guvernare a uitat de normele aberante impuse elevilor. După ce ministrul Sănătății a anunțat că elevii nu au voie să ducă mărțișoare profesoarelor, ministrul Educației a explicat că elevii pot duce simbolurile primăverii la fel ca în toți anii. Însă, regulile impuse de coaliție au fost încălcate chiar de șeful PNL, Ludovic Orban, care a împărțit mărțișoare în Parlament, fără mănușile recomadate de Vlad Voiculescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend