Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

EXCLUSIV ! Pitestiul asa cum nu ti l-ai inchipuit !

Avatar

Publicat

in

Greu de crezut dar adevarat, asta in conditiile in care putini ar fi realizat ca extinderea pe orizontala a municipiului Pitesti poate crea o astfel de imagine care ar putea da apa la moara superstitiosilor. Practic, Pitestiul  a ajuns sa arate pe o harta normala din punct de vedere topografic ca un dragon sau balaur gata de atac.  Acest lucru a fost constatat de catre managerul unei cunoscute firme de cadastru din Pitesti care a avut un soc zilele trecute vazand pe monitorul unui calculator noile granite ale municipiului Pitesti si care, unite, releva faptul ca amprenta Pitestiului pe pamant este exact

Asa arata Pitestiul, actualizat, in sistemul Oficiului de Cadastru.

Asa arata Pitestiul, actualizat, in sistemul Oficiului de Cadastru.

imaginea uni balaur gata de atac. ” Am avut mai multe probleme legate de un cadastru in partea de nord a orasului iar cand am dat o panoramare in grayscale am ramas uimit sa constat ca avem pe imagine nu harta unui oras ci un dragon, un balaur gata de atac”, spune M.N, patronul firmei de cadastru.

Curiosi am cautat in arhive si da, asa este, Pitestiul arata exact ca un balaur gata sa atace. Mai in gluma, mai in serios, intrebarea ar fi daca balaurul are culoarea rosie ? Cu siguranta superstitiosii si dezlegatorii de mistere ar trebui sa se puna pe treaba sa sa ne lamureaca de ce a ajuns Pitestiul sa arata a balaur.12012010

 

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

Lovitură pentru locuitorii din Sectorul 1! Clotilde Armand vrea să crească de 8 ori această taxă! Proiectul aflat în dezbatere până în această săptămână

Avatar

Publicat

in

De

Locuitorii din Sectorul 1 al Capitalei ar putea să încaseze o lovitură de proporții! Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, vrea să crească de 8 ori taxa pentru locul de parcare.

Potrivit unui proiect aflat în dezbatere publică, al cărui termen-limită este de 19 ianuarie 2021, taxa pentru utilizarea locurilor de parcare va crește la 600 de lei/an în Sectorul 1.

În prezent, taxa pentru un loc de parcare în Sectorul 1 al Capitalei este de 76,65 lei/an. Asta înseamnă că primarul Clotilde Armand ar putea crește taxa de 8 ori.

Pentru locul de parcare de reședință în regim de folosință non-stop, cu folosirea, în exclusivitate, a locului de parcare, taxa de parcare datorată, anual, de către utilizatorii locurilor de parcare din parcările publice reședință, este de 600 de lei”, se arată la Art.  28 lit. b).

Plata taxei se va face în 3 zile de la primirea notificării

Plata taxei pentru utilizarea locurilor de parcare se efectuează anticipat pentru luna sau anul în curs, în termen de trei zile lucrătoare, de la primirea notificării de plată de la Administrația Domeniului Public (ADP)”, se precizează la Art. 29 din proiectul privind aprobarea Regulamentului pentru digitalizarea, organizarea și funcționarea locurilor de parcare rezidențiale din Sectorul.

Vezi și

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Codrin Ștefănescu, după dezvăluirile fostului premier: ‘Au vândut-o pe Dăncilă și guvernarea PSD aceiași care l-au vândut și pe Liviu Dragnea!’

Avatar

Publicat

in

De

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook unde remarcă faptul că după dezvăluirile făcute de Dăncilă s-a așternut tăcerea în partid.

”Viorica Dancila a acuzat actuala conducere PSD de trādare. Am așteptat pânā acum sā vād vreo reacție din partid. Niciuna! Parcā toți ați înghețat de fricā, dragi colegi! Parcā v-a dispārut și ultima fărâmā de curaj, ultima picāturā de loialitate! Toți știți cā lucrurile sunt mai grave decât acuzațiile Vioricāi! Se vede blatul, se vād tresele unora prin cāmașā, se vede penibilul in care a ajuns PSD! Nici o reacție la toate nenorocirile pe care le fac reziștii, nici un pic de solidaritate cu cei din stradā, nici un strigāt de protest mācar! Partidul a fost vândut cu totul și toatā lumea știe asta! Au vândut-o pe Dancilā și guvernarea PSD aceiași care l-au vândut și pe Liviu Dragnea! Personaje toxice lipsite de carismā și mesaj public, specializați insā in gudureli pe lângā liderii momentului. Pe care i-au trādat fārā nici un pic de milā! Ca sā ajungā șefii voștri și groparii ideilor de patriotism și românism! Adicā ceea ce au cerut oamenii care ne-au votat! Fiți demni și vorbiți public despre toate astea, dragi colegi! Fiți bārbați, nu speriați de bau-bau-ul din pādure!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend