Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV ! La Curtea de Argeş examenul auto nu se va mai da joia

Publicat

in

#Aglomeraţia şi lipsa infrastructurii rutiere creeazǎ mari probleme

#Perioada de aşteptare între proba teoreticǎ şi cea practicǎ a ajuns la 6 luni de zile

Instructorii şcolilor de şoferi din Curtea de Argeş şi elevii acestora sunt oarecum nemulţumiţi de faptul cǎ în municipiu, examenul pentru obţinerea permisului de conducere, proba practicǎ, se ţine joia. Si asta pentru cǎ este cea mai aglomeratǎ zi iar cum în Curtea de Argeş marcajele rutiere şi întreaga infrastructurǎ lasǎ mult de dorit, este foarte greu pentru elevi sǎ şi treacǎ proba de condus la care sunt supuşi.

« Este foarte aglomerat, a devenit traseul la Curtea de Argeş mult mai greu decât la Piteşti. Acolo ai semnalizare clarǎ, ai giratorii, treceri de pietoni care se respectǎ, aici toatǎ lumea merge pe unde vrea, parcheazǎ cum vrea, este greu sǎ treci prin anumite zone şi ca şofer cu exeperienţǎ, ce sǎ mai vorbim de un elev care mai are şi emoţii. Au fost purtate unele discuţii cu domnul primar care urmeazǎ sǎ se adreseze celor de la Prefecturǎ sǎ se gǎseascǎ o soluţie pentru schimbarea zilei de examen » au declarat redactorilor PROFIT unii dintre instructorii auto.

Pânǎ atunci însǎ, promovabilitatea la examenul de obţinere a permisului de conducere la Curtea de Argeş este în cǎdere liberǎ. Tot mai puţini elevi obţin permisul iar introducerea sistemelor de supraveghere video şi audio pare sǎ îi streseze şi mai mult pe candidaţi. In plus, perioada de la înscriere pânǎ la proba practicǎ devine tot mai lungǎ şi nimeni nu ia mǎsuri. Astfel, un elev care se înscrie zilele acestea pentru a susţine proba de condus la Curtea de Argeş va da examenul cel mai devreme în luna ianuarie a anului viitor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ALERTĂ! COD PORTOCALIU DE VIJELII ȘI PLOI ÎN ARGEȘ

Publicat

in

De

ANMH a emis, in urma cu putin timp, o avertzare meteo de vreme severă COD PORTOCALIU in care este inclus și județul Argeș

Interval de valabilitate: 05 iulie, ora 12:00 – 05 iulie, ora 23:00
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată
Zone afectate: conform textului și hărții;

Astfel, potrivit meteorologilor, în Oltenia, nordul și nord-vestul Munteniei, sudul Banatului, precum și în jumătatea de sud a Transilvaniei vor fi intervale cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelii și grindină.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 35…40 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – O ursoaică şi trei pui, animalele nimanui… la Barajul Vidraru – Politicienii au favorizat apariția unei noi specii de urși – URȘII CERȘETORI

Publicat

in

De

Mai multi turiști ne-au semnalat faptul ca, de câteva zile, o ursoaica și trei ursuleți stau permanent pe marginea Transfagarasanului, in zona tunelului de lângă Barajul Vidraru. Turistii fac un apel la autoritati sa ia masuri urgente cu animalele care au părăsit de foame pădurea pentru a se expune, precum cersetorii, pe marginea drumului. „Poate cei de la Directia Silvica, de la Prefectura si Ministerul Mediului vad imaginile si realizeaza ca, din cauza incompetentei lor, avem noua specie de ursi, ursii cersetori ! Ursoiaca din imagini nu a plecat decât forțată din pădure, pentru ca nu mai avea ce le da de mancare celor trei pui. Au iesit la marginea drumului precum cersetorii, din păcate, in speranța ca cineva le va da de mancare! Mai avem Directia Silvica, Prefectura sau Ministerul Mediului ?”, este intrebarea tuuristului care ne-a trimis imaginile de mai jos.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend