Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV ! La Curtea de Argeş examenul auto nu se va mai da joia

Avatar

Publicat

in

#Aglomeraţia şi lipsa infrastructurii rutiere creeazǎ mari probleme

#Perioada de aşteptare între proba teoreticǎ şi cea practicǎ a ajuns la 6 luni de zile

Publicitate

Instructorii şcolilor de şoferi din Curtea de Argeş şi elevii acestora sunt oarecum nemulţumiţi de faptul cǎ în municipiu, examenul pentru obţinerea permisului de conducere, proba practicǎ, se ţine joia. Si asta pentru cǎ este cea mai aglomeratǎ zi iar cum în Curtea de Argeş marcajele rutiere şi întreaga infrastructurǎ lasǎ mult de dorit, este foarte greu pentru elevi sǎ şi treacǎ proba de condus la care sunt supuşi.

« Este foarte aglomerat, a devenit traseul la Curtea de Argeş mult mai greu decât la Piteşti. Acolo ai semnalizare clarǎ, ai giratorii, treceri de pietoni care se respectǎ, aici toatǎ lumea merge pe unde vrea, parcheazǎ cum vrea, este greu sǎ treci prin anumite zone şi ca şofer cu exeperienţǎ, ce sǎ mai vorbim de un elev care mai are şi emoţii. Au fost purtate unele discuţii cu domnul primar care urmeazǎ sǎ se adreseze celor de la Prefecturǎ sǎ se gǎseascǎ o soluţie pentru schimbarea zilei de examen » au declarat redactorilor PROFIT unii dintre instructorii auto.

Pânǎ atunci însǎ, promovabilitatea la examenul de obţinere a permisului de conducere la Curtea de Argeş este în cǎdere liberǎ. Tot mai puţini elevi obţin permisul iar introducerea sistemelor de supraveghere video şi audio pare sǎ îi streseze şi mai mult pe candidaţi. In plus, perioada de la înscriere pânǎ la proba practicǎ devine tot mai lungǎ şi nimeni nu ia mǎsuri. Astfel, un elev care se înscrie zilele acestea pentru a susţine proba de condus la Curtea de Argeş va da examenul cel mai devreme în luna ianuarie a anului viitor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Caracteristicile unei cărți de vizită

Avatar

Publicat

in

De

Atunci când alegeți modele cărți vizită pentru compania dvs., există multe caracteristici de unde puteţi alege.

Găsirea unui design cărţi vizită potrivit pentru marca dvs. va necesita puțin timp și efort. Munca pe care o depuneți în crearea unei cărți de vizită unice pentru a reprezenta marca dvs. poate da rezultate şi vă poate scoate din tipar.

Publicitate

Cărțile de vizită sunt o modalitate simplă și directă de a vă prezenta afacerea în timp ce furnizaţi informații de contact și deseori sunt prima impresie a unei afaceri pe care o primește un potențial client. O carte de vizită ar trebui să transmită mesajul că sunteţi profesionişti, că oferiţi servicii de calitate şi sunteţi atenţi la detalii.

Mai jos sunt câteva caracteristici cheie care trebuie luate în considerare înainte de imprimarea cărților de vizită:

Alegerea tipului de cărţi de vizită

Cărţile de vizită tradiționale sunt perfecte pentru întreprinderile care caută o carte de vizită standard. Aceste tipuri de cărţi de vizită sunt tipărite digital şi aveți opțiunea de a vă personaliza tipul de hârtie.

Cărţile de vizită personalizate sunt o opțiune excelentă pentru întreprinderile care doresc să iasă în evidență și să facă o declarație unică. Există multe modele cărţi vizită de unde puteţi alege şi acestea pot fi adesea tipărite pe un anumit tip de carton.

Forma și dimensiunea

Atunci când alegeţi design cărţi vizită, forma este foarte importantă. Cărţile de vizită se pot clasifica în mai multe modele, cele mai importante fiind:

Cărţi de vizită tradiţionale:

În mare parte, cărţile de vizită tradiţionale sunt de obicei orizontale, deși există tendința de a alege marginile rotunjite pentru a da o notă aparte. Designul este de obicei minimalist, folosind culori precum alb, negru, albastru sau verde.

Cărţi de vizită cu un design special:

Nu există dimensiuni sau culori predefinite. Spre deosebire de cărţile de vizită tradiţionale, cele creative încearcă să aibă impact asupra oamenilor şi să lase o impresie deosebită. Puteţi să alegeţi modele cărţi vizită pe verticală sau orizontală, în formă de stea, pătrat sau rotund.

Timp pentru tipărire

Timpul necesar pentru a primi cărțile de vizită tipărite depinde de mai mulţi factori. Va trebui să alegeţi un design cărţi vizită, să selectați caracteristicile dorite și să aveți modelele aprobate înainte de a putea continua imprimarea. Modelele personalizate de cărţi de vizită pot dura mult mai mult decât cărțile de vizită standard. Înainte de a efectua o comandă, primiți o ofertă pentru expediere. Dacă aveți nevoie de modele cărţi vizită pentru un anumit eveniment, planificați în mod corespunzător cu comanda dvs.

Relaţiile cu clienţii – extrem de importante

Cărţile de vizită sunt esenţiale pentru afacerea dvs., de aceea merită să verificați părerile despre compania de la care doriţi să comandaţi. De asemenea, timpul de răspuns şi de expediere a comenzii sunt esenţiale.

Proiectarea cărților de vizită pentru compania dvs. poate fi o modalitate distractivă de a vă prezenta brandul și de a vă comercializa produsele și serviciile. Chiar dacă dimensiunea unei cărți de vizită este relativ mică, aceasta poate face o impresie bună atunci când designul este corect. Există multe caracteristici şi modele cărţi vizită care trebuie luate în considerare atunci când creați o carte de vizită care să se potrivească nevoilor dvs. de afaceri și să atragă clienți.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Valea Danului, liberalul Vasile Preda a câștigat categoric Primăria

Avatar

Publicat

in

De

Conform rezultatelor finale oficiale, primăria Valea Danului a fost câștigată fără emoții de Vasile Preda, candidatul PNL și primar în funcție. Acesta a avut un avans de aproape 250 voturi față de candidatul PSD, Vasile Dina, care a pierdut atat la sectia de votare din Vernesti cat si la Valea Danului.

Iata rezultatul final:

Publicitate
  • PREDA VASILE , PNL – 900 voturi
  • DINA VASILE, PSD – 655 voturi
  • PLEŞA MIHAI, PMP – 55 voturi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend