Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV ! IPJ Argeş cumpǎrǎ lapte Brǎdet de sute de milioane

Publicat

in

Un lucru e clar de cateva zile bune în Argeş şi anume cǎ SC Lactate Brǎdet are probleme serioase. Dovezile referitoare la produsele infestate cu E-coli care ar fi dus şi la îmbolnǎvirea şi chiar decesul unor bebeluşi, când apar, când sunt confirmate când nu. Cert este cǎ producţia de la Brǎdet a fost opritǎ iar majoritatea magazinelor din întreg judeţul au retras de la vânzare produsele Brǎdet.

Nu se ştie însǎ ce se va întâmpla cu contractul încheiat de SC Brǎdet SRL cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.

Conform actelor, contractul între cele douǎ pǎrţi a fost semnat la data de 1 ianuarie 2016 si este valabil pânǎ la sfârşitul anului, adicǎ pânǎ la 31 decembrie.

IPJ-ul cumpǎrǎ lapte Brǎdet pentru norma antidot 12 D, iar valoarea acestor produse este de 15.260 lei, conform contractului. De asemenea, actele au fost semnate prin cumpǎrare directǎ şi nu prin licitaţie, semn cǎ poliţiştii, au avut mare încredere, pânǎ acum cel puţin, în lactatele Brǎdet, şi produsele româneşti, argeşene.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Un argeșean a vrut să se sinucida la Barajul Vidraru, după o ceartă cu soția

Publicat

in

De

Un mesaj text primit de la un prieten, care spunea că se află pe baraj și urmează să se sinucidă, l-a facut pe un bărbat să sune la 112 și să ceară ajutorul polițiștilor.
Întrucât nu știau pe care baraj din zona Curtea de Argeș se află persoana, polițiștii Secției Rurale Albeștii de Argeș au cerut sprijinul jandarmilor aflați în postul de pază de la barajul Vidraru.
Aceștia au găsit pe coronamentul barajului un bărbat de aproximativ 40 de ani, care amenința că se sinucide.
Colegul nostru, plutonier major Mălăncioiu Cristian a vorbit cu bărbatul și, până la sosirea colegilor de la poliție, a reușit să îl facă să renunțe la gestul său.
Ulterior, bărbatul a fost preluat de echipajul de poliție și condus la Spitalul Curtea de Argeș în vederea efectuării de investigații medicale. Acesta și-a motivat gestul pe fondul unor neînțelegeri cu soția.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Va renunța Ludovic Orban la PNL după un posibil eșesc? CTP: ‘Se poate duce la AUR’

Publicat

in

De

Cristian Tudor Popescu a spus, vineri, la Digi24 că Ludovic Orban, actualul lider PNL, „ar putea să meargă la AUR”, dacă pierde alegerile din PNL, având în vedere platforma sa pentru congresul PNL, „naționalist-ortodoxistă, exact cu punctajul lui AUR – românii, biserica, familia și România care nu dă socoteală nimănui”.

„Vă spuneam adineaori că o alianță de guvernare între USR PLUS și AUR este imposibilă. În schimb, domnul Orban după ce, eventual, va pierde aceste alegeri, mă gândesc ce o putea să facă. S-ar putea duce unde? De pildă la alt partid. La AUR!

Ați văzut platforma domnului Orban? Doctrina cu care intră în congres? Naționalist-ortodoxistă, exact cu punctajul lui AUR – românii, biserica, familia și România care nu dă socoteală nimănui.

Când Cîțu a făcut giumbușlucul ăla stupid, să se apuce să reclame la europeni și la Washington că au semnat împreună AUR și USR PLUS moțiunea de cenzură, ce a făcut Orban, cum a reacționat? În loc să spună ce spun eu acum – «E o prostie, o face, așa, de amorul artei» – el a spus «Să terminăm cu atitudinea asta de slugărnicie, să îngenunchem în fața străinilor… Păi noi ne rezolvăm problemele aici, cum să pârâm?». A cui e atitudinea asta?

Domnul Orban se poate duce la AUR cu gândirile sale pe care le-a exprimat dar nici ăia n-au ce să facă cu el.

Nu mai vorbesc de o idee, am văzut-o vehiculată că s-ar face un partid cu niște parlamentari rupți din PNL și cu Tăriceanu, nu știu dacă va fi posibil acest partid făcut de domnii Orban și Tăriceanu, dar dacă va exista îi știu numele: va fi partidul «Tusea și Junghiul», de mare succes!”, a spus Cristian Tudor Popescu, conform digi 24.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend