Conecteaza-te cu noi

Pitesti

EXCLUSIV ! Instituţia condusǎ de Macovei cumpǎrǎ benzinǎ, fasole şi scutece de peste 500.000 de euro, fǎrǎ TVA

Avatar

Publicat

in

#Licitaţii ca pe bandǎ la DGASPC Argeş

Zilele trecute, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţǎ Socialǎ şi Protecţie Socialǎ Argeş au lansat, pe SEAP, o serie de licitaţii, pentru diverse achiziţii. Suma totalǎ a produselor care vor fi cumpǎrate depǎşeşte o jumǎtate de million de euro.

Dar iatǎ ce cumpǎrǎ direcţia condusǎ de Adrian Macovei.

Carburanţii de care are nevoie instituţia însumeazǎ, nici mai mult nici mai puţin de 359.238 lei, fǎrǎ TVA şi ar trebui sǎ ajungǎ, de la data semnǎrii contractului, în urma licitaţiei, pânǎ la sfârşitul anului, conform caietului de sarcini.

De asemenea, pentru cartofi, ceapǎ şi fasole, instituţia este dispusǎ sǎ plǎteascǎ, maxim, 257.965 lei, iar pentru alte alimente de bazǎ, încǎ 308.106 lei. Toate preţurile sunt fǎrǎ TVA, adicǎ acestea vor fi mai mari cu câteva procente bune, la fel şi suma propusǎ pentru achiziţionarea produselor de panificaţie, 205.532. Cum în grija celor de la DGASP sunt şi copii mici, se cumpǎrǎ şi scutece, la un preţ estimat de 263.020 lei,

Serviciile de catering – cele mai scumpe

Lista licitaţiilor publicate recent, cuprinde şi pe cea pentru produsele de cazarmament. Mai exact, lenjerii de pat, prosoape, slatele şi covoare, care vor fi achizţionate contra sumei de 219271 lei. Cele mai scumpe servicii cumpǎrate pentru acest an de DGASPC Argeş sunt însǎ cele de catering. Suma pentru care o anumitǎ societate comercialǎ specializatǎ în acest domeniu le va « cumpǎra » este de 1203673 lei.

Cu un total de peste 500.000 de euro, fǎrǎ TVA, Direcţia Generalǎ de Asistenţǎ Socialǎ şi Protecţie a Copilului Argeş, deţine aşadar, pentru luna martie cel puţin, supremaţia la lansare de licitaţii şi cheltuit bani. De urmǎrit ar fi totuşi care vor fi societǎţile câştigǎtoare ale acestora.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

UN ARGEȘEAN A VÂNDUT UN PORSCHE CARE NU-I APARȚINEA – A fost reținut pentru camătă, abuz de încredere, înşelăciune şi uz de fals

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvârşirea infracţiunilor de camătă, abuz de încredere, înşelăciune şi uz de fals, şi au reţinut un bărbat de 38 de ani, din Piteşti.
Din cercetări s-a stabilit că în perioada ianuarie – februarie 2020, bărbatul ar fi intrat în posesia unui autoturism, aparţinând unei persoane din Merișani, iar ulterior, pretinzând că este proprietarul din acte, ar fi înstrăinat autovehiculul unei alte persoane din București.
Pentru sâvârşirea faptei, bărbatul ar fi indus în eroare cumpărătorul cu privire la faptul că el este proprietarul autoturismului, folosind în scopul comercializării un contract de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport întocmit în fals, respectiv având ștampila și semnătura organului fiscal de la locul de domiciliu al proprietarului, falsificate.
În cursul lunii noiembrie 2020, autoturismul a fost identificat în municipiul București și ridicat, aflându-se în custodia poliției.
Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Pitești, la locuința celui în cauză, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, dar și un autoturism, în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurator.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ATENȚIE! Drumul Județean 703 E, Pitești – Băbana, închis pentru 10 zile în zona Trivale

Avatar

Publicat

in

De

Consiliul Județean Argeș informează că, în perioada 18 ianuarie – 29 ianuarie (inclusiv sâmbătă 23 ianuarie), pe DJ 703 E, Pitești – Băbana, zona Trivale, în intervalul orar 09.00 – 12.00, circulația rutieră va fi întreruptă în totalitate ca urmare a lucrărilor de toaletare a arborilor situația în zona drumului, lucrări executate de Direcția Silvică Argeș. Porțiunea de drum închisă va fi de la intersecția drumului județean cu breteaua de drum Găvana  – Trivale până la intersecția cu DC 163 Ciocănăi – Moșoaia.  

Ca variante ocolitoare avem DC 163, Ciocănăi  – Moșoaia, și DN 67 B, Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului.  

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend