Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV! Înmormântarea regală a umplut la refuz hotelurile şi pensiunile din Argeş

Publicat

in

– Toate unitǎţile de cazare sunt rezervate 100% iar solicitǎrile sunt în creştere

Argeşenii şi-au închiriat casele şi maşinile contra unor sume fabuloase

Pentru prima datǎ, chiar şi în plin sezon estival, în Curtea de Argeş şi în comunele din apropierea acesteia, nu mai existǎ nici un loc liber de cazare. Pelerinii, turiştii, şi toţi cei care vor sǎ participe la evenimentele de sâmbǎtǎ, şi-au închiriat şi rezervat, chiar şi doar pentru o noapte, camere de hotel sau pensiuni.

Faptul cǎ cererea este încǎ foarte mare, îi face pe mulţi dintre argeşenii oportunişti sǎ profite de acest lucru şi sǎ îşi închirieze, contra unor sume deloc de neglijhat, casele sau apartamentele.

« In trei nopţi iau salariul pe o lunǎ »

Marian, are 36 de ani şi locuieşte într-un apartament din cartierul Sf Gheorghe din Curtea de Argeş. Pentru cǎ lucreazǎ în turism, a gǎsit imediat oportunitatea de a face bani rapid şi uşor şi şi-a închiriat locuinţa pentru trei nopţi. « Stiam cǎ e foarte greu, aproape imposibil sǎ mai gǎseşti vreun loc de cazare sǎptǎmâna aceasta la Curtea de Argeş şi, vǎzând cât de mare este cererea, am dat anunţ pe internet. Am gǎsit un cuplu de Bucureşteni cǎrora le-am închiriat apartamentul pentru trei zile, cu 300 lei pe noapte. Imi voi lua soţia şi copilul şi vom dormi la ţarǎ, la pǎrinţi. Vǎ daţi seama cǎ în acest fel câştig doar într-un sfârşit de sǎptǎmânǎ, salariul pe o lunǎ de zile » a declarat tânǎrul redactorilor PROFIT.

Curse ieftine cǎtre Curtea de Argeş

O altǎ categorie de oprotunişti sunt cei care îşi pun maşinile la dispoziţie şi, în regim de taxi, aduc pelerini şi turişti la Curtea de Argeş, de la Piteşti, Râmnicu Vâlcea sau comunele învecinate. « Transportul în comun nu o sǎ facǎ faţǎ cererilor foarte mari care vor fi. Am vorbit cu foarte multe persoane din Piteşti care vor sǎ ajungǎ sâmbǎtǎ la Curtea de Argeş şi nu vor avea cu ce, aşa cǎ voi face mai multe curse Piteşti Curtea de Argeş. De asemenea, astfel de curse se pot face la Râmnicu Vâlcea şi la Câmpulung, mai ales cǎ din aceste localitǎţi este destul de greu de ajuns la Curte ade Argeş » a povestit Ion Sanda, în vârstǎ de 57 de ani, şofer de meserie şi care, de-a lungul anilor a mai fǎcut bani din… navetǎ.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

DATE CIUDATE ? În Argeș, 500.000 Euro BONUS pentru 1000 cadre medicale, la doar 135 argeșeni infectați, in luna aprilie –

Publicat

in

De

500 euro lunar pe cap de medic, aceasta este valoarea stimulentului de risc acordat medicilor şi personalului medico-sanitar şi paramedical din Arges, personal care s-a ocupat de transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor infectaţi cu COVID -19, aferent lunii aprilie 2020. Potrivit informatiilor oficiale, acesta a fost platit de către Guvern, dar nu s-a spus si cate cadre medicale au primit acesti bani. Potrivit informațiilor obtinute de ziarul PROFIT, cifrele sunt spectaculoase in Argeș si ar putea ridica semne de intrebare.

Astfel, pentru cei 135 argeseni infectati cu COVID, 976 cadre medicale au fost platite cu 500 Euro, pentru luna aprilie.

Valoarea totală a stimulentelor primite de cele aproape 1000 de cadre medicale se ridica la circa 500.000 Euro. In acelasi timp, statul cheltuit maxim 65.000 Euro pentru testarea a circa 1000 argeseni. Date valabile pentru luna aprilie, luna pentru care au fost platite cu 500.000 euro cele aproape 1000 de cadre medicale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! FĂRĂ APĂ ÎN CURTEA DE ARGEȘ și 3 COMUNE – Aquaterm vă cere scuze și … banul !

Publicat

in

De

De cateva orea presiunea apei a scazut iar alimentarea a fost oprita in reteaua de alimentare cu apa a orasului. Situatia va dura pana spre dupa amiaza iar situatia este cauzata de o avarie de proportii. Aquaterm anunță utilizatorii din municipiul Curtea de Argeş şi comunele Băiculeşti, Valea Danului şi Valea Iaşului că din cauza unei avarii majore în zona  Spitalului Municipal Curtea de Argeş,staţia de tratare a apei de la Cerbureni va fi oprită pentru circa 2-3 ore, ceea ce va conduce la golirea reţelei de alimentare cu apă în aceste localităţi în cursul zilei de 28 mai. Dacă in privinta apei si a banului irosit, Aquaterm nu spune nimic, conducerea isi cere scuze argeșenilorpentru disconfort. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi sperăm să reparăm avaria în cel mai scurt timp”, se precizeaza in informarea tarzie a societatii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend