Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV ! In numele unei secte, neveste din Curtea de Argeş racolate si duse intr-o casă parasita !?!

Avatar

Publicat

in

– A fost sesizata Politia si Arhiepiscopia Argeşului

Se intampla la Curtea de Arges ! Mai multe femei măritate au fost racolate, in ultimele saptamani, de o femeie misterioasa si duse in creierii noptii sa participe la niste procesiuni religioase in judetul Valcea, langa manastirea Frasinei, sustine un grup de barbati din Curtea de Arges. Acestia spun ca femeia misterioasa, angajata a unei importante societati din oras (deocamdata nu dezvaluim numele femeii si a firmei unde lucreaza), racoleaza in special femei casatorite in zona bisericilor, promitandu-le integrarea intr-o noua religie, alta decat cea crestin-ortodoxa. ” Sotia mea a fost racolata de aceasta femeie si dusa, noaptea, la o casa parasita in comuna Muereasca din judetul Valcea. Acum pleaca permanent acolo si nici nu mai e aceeasi femeie pe care o stiam. S-a schimbat total si a ajuns sa blameze religia noastra, crestin ortodoxa”, ne-a marturisit T.P, unul dintre barbatii care ne-au adus la cunostinta aceasta situatie ciudata. Acestia au facut plangeri  la Politie si, de asemenea,  au informat si mai marii bisericii argesene. ” Cred ca e vorba de o secta, nevasta-mea a luat-o razna ! Nici nu a mai vrut sa mergem de Paste la slujba de inviere. Eu am urmarit unde dispare noaptea. Se pleaca in grup spre Valcea cu acea femeie pe care o cheama******* si sta pe strada ****** din Curtea de Arges. Se intalnesc intr-o casa parasita din Muereasca unde le asteapta un fel de preot. Fac un fel de slujbe si incantantii la miez de noapte apoi acel preot , dupa oracailelile lor de acolo sau ce naiba fac, le recompenseaza cu cadouri, cu mese, bautura si mancare”, spune H.T. un alt barbat din Curtea de Arges. Si acesta sustine ca a sesizat politia si Arhiepiscopia Argesului. Cum este posibil ca cele doua institutii sesizate sa demareze cercetari, avand in vedere gravitatea celor reclamate, va vom tine la curent cu ceea ce se intampla.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend