Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

Curtea de Arges

EXCLUSIV ! Fostul viceprimar, Cristian Mitrofan, a preluat Hotelul Camino 

Publicat

in

– Politicianul se lanseaza, astfel, şi in afacerile din turism
Crsitian Mitrofan, lider de baza al PNL Arges si fost viceprimar al municipiului Curtea de Arges a semnat saptamana trecuta contractul prin care preia in administrare Complexul Turistic Camino din orasul regal, care include hotel, restaurant si gradina de vara. Informatia a fost confirmata atat de proprietarul unitatii turistice, omul de afaceri pitestean Vernel Craciunescu, cel care detine si fabrica Confarg dar si de Cristian Mitrofan, omul care se va ocupa de-aci inainte de cunoscutul hotel din Curtea de Arges.

Fostul viceprimar s-a ferit sa dea detalii, un lucru firesc avand in vedere multimea carcotasilor, dar a dat asigurari ca, gratie experientei si ambitiei sale, va revitaliza complexul si il va repune la loc de cinste pe harta turistica a orasului. Mitrofan va fi, asadar, incepand din aceasta saptamana, un cel mai nou nou om de afaceri care investeste in turism si, avand in vedere ceea ce a facut in ultimii ani in oras dar si ideile sale viabile, o va face bine atat in interes personal dar si in interesul orasului. Deschiderea noului Camino patronat de-acum de Cristian Mitrofan va avea loc la inceputul lunii martie cand argesenii sunt invitati sa redescopere noul complex hotelier precum si noutatile in materie de servicii sau cele ce privesc restaurantul.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Editorialist, realizator TV, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT si a unei televiziuni. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Este implicat in televiziune si realizeaza cunoscuta emisiune CHESTIUNI ARZATOARE. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VEȘTI BUNE! Aviz pozitiv primit pentru Cetatea Poenari – De la 1 iunie ar putea începe lucrările de consolidare

Publicat

in

De

După patru luni de întârziere, lucrările de conservare și reabilitare la Cetatea Poenari vor începe în cel mai scurt timp. Recent, a fost primit avizul pozitiv din partea Ministerului Culturii. Luni, Proiectul Tehnic va fi  transmis la verificator, după care urmează ca primăria din Arefu să elibereze autorizația de construire.
„În sfârșit am primit acel aviz de la Ministerul Culturii care ne-a ținut pe loc timp de patru luni de zile. Se lucrează acum la obținerea autorizației de construire la Primăria Arefu. Sperăm ca de 1 iunie să putem începe efectiv lucrările acolo. Sigur, pentru vizitatori accesul este interzis și anul acesta și anul viitor, pentru că lucrările au ca termen de finalizare finele anului viitor. Valoarea totală a contractului de proiectare şi execuție lucrări este de 20.133.693 lei cu TVA. Lucrările sunt finanțate din fonduri europene, a precizat Marius Nicolaescu”, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș. Cetatea Poenari este printre cele mai importante obiective turistice din Argeș. În vremuri normale, la Cetatea Poenari urcau peste 100.000 de turiști pe an, iar în 2020, în ciuda restricțiilor impuse de pandemia de COVID, au fost în jur de 80.000 de turiști.Pe perioada execuției lucrărilor, accesul turiștilor va fi restricționat.  Cetatea Poenari a fost ridicată în perioada de întemeiere a statelor medievale Ţara Românească şi Moldova (secolele XIII – XIV), cel mai probabil construită de primii Basarabi, consemnează surse din istoria Evului Mediu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nu rata! Restaurant Montana angajează!

Publicat

in

Restaurantul Montana din Curtea de Arges angajeaza

  • AJUTOR IN BUCĂTĂRIE
  • CAMERISTĂ
  • PICOL
  • BARMAN
  • ȘOFER LIVRATOR

Relatii in incinta Restaurantului Montana din Curtea de Arges, Bulevardul Basarabilor, Complex Sf Gheorghe sau la telefon 0743702288.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend