Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV Fata viceprimarului bătăuşa satului

Avatar

Publicat

in

Persoane publice reclamate de un minor după ce l-ar fi bătut, fără motiv în plină stradă

Caz fără precent în Argeș unde un puști de 16 ani aduce acuze grave unor persoane publice, care l-ar fi bătut, fără motiv, în plină stradă. Situația este cu atât mai gravă cu cât băiatul spune că agresorii săi sunt o femeie, funcționară publică la primăria Mușetești și un paracliser la Biserica Robaia.

Publicitate

“Fata fostului viceprimar m-a lovit”

Cristian B are 16 ani și locuiește în comuna Mușătești județul Argeș. Vineri seară acesta a venit la sediul redacției pentru a ne povesti întâmplarea de-a dreptul traumatizantă prin care a trecut și pentru a trage în acest fel un semnal de alarmă dar și a grăbi lucrurile privind cercetarea celor despre care spune că l-au lovit cu pumnii și picioarele.

“Plecasem de acasă joi seara, să mă duc la barul din comună să îl iau pe fratele meu, iar când am ajuns în centru, până să ajung în fața barului, aceștia s-au dat jos din mașini, mi-au luat telefonul, mi l-au spart, s-a făcut praf, nici nu l-am mai găsit, după aceea au sărit pe mine și m-au luat la bătaie. Erau trei Victoria Murăreci, Cristian Stana și Bogdan Stana… M-au bătut m-au lăsat acolo iar apoi a venit fratele meu…” își aduce aminte băiatul.

Mama victimei cunoaște comportamentul agresiv al acuzaților

La rândul său, mama copilului, spune că cei trei sunt cunoscuți în zonă cu astfel de apucături și că, nu ar fi prima dată când ar fi iscat un scandal. “Nu e prima dată când fac scandal, vin în bar, se îmbată, sparg sticle, ei sunt… fiță” povestește mâhnită femeia.

Aceasta este hotărâtă însă ca de această dată să nu mai țină totul în tăcere și să facă plângere penală, atât la parchet cât și la poliție, celor care i-au bătut băiatu.

Fată de viceprimar bătăușa satului?!?

Un scandal între tineri în fața unui bar nu este un lucru rar întâlnit în comunele din Argeș însă dacă agresorii sunt, așa cum afirmă Cristian, o femeie, funcționar public la primăria din comună, fată de fost viceprimar și un paracliser la o biserică cu renume, atunci situația se complică. Conform celor care fac aceste acuzații, de vină pentru întreaga poveste ar fi Victoria Murăreci, angajata primăriei Mușătești, fata fostului primar din comună, Bogdan Stana, paracliser la biserica Robaia din aceeași comună și un alt văr al acestuia, angajat la Aquaterm în Curtea de Argeș.

Până la închiderea ediției ziarului nici unul dintre acuzați nu a fost de găsit însă, cel mai probabil vor trebui să de în aceste zile explicații în fața procurorilor și polițiștilor care i-ar pute acuza și sancționa pentru infracțiunea de lovire.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

NEBUNIE LA VALEA DANULUI! După ce s-a plimbat și la Pro România, Vasile Dina candidează pentru PSD

Avatar

Publicat

in

De

Cetățenii din Valea Danului nu mai ințeleg nimic din aceasta vanzoleala politica din perioada de precampanie electorala. Asta după ce fostul primar, Vasile Dina, a fost desemnat candidatul PSD la primăria comunei. După ce a trecut prin mai multe partide si a umilit PSD la alegerile europarlamentare din postura de “omul lui Victor Ponta”, Vasile Dina a simțit ca poate recupera ciolanul puterii doar dacă se înrolează în PSD. Ceea ce a și făcut, iar. ieri, Ion Mânzână a decis să îl valideze drept candidatul PSD la primăria Valea Danului.

Reamintim ca la europarlamentarele de anul trecut, cu Vasile Dina lider local, PRO ROMANIA a obtinut un scor spectaculor la europarlamentare, fiind la doar cateva zeci de voturi de a câştiga alegerile, dar „trosnind” fără milă PSD. Cum a reusit Pro Romania sa se claseze pe locul doi cu mult mai multe voturi decat PSD ?

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Duminica incendiilor în Argeș – Bărbat mort după ce a ars de viu

Avatar

Publicat

in

De

Pompierii argeseni au avut astazi, duminica 9 august, parte de o zi agitată, plină de intervenții, cele mai multe la incendii de vegetație. Unul dintre incendii de vegetație a avut loc la Calinesti si soldat cu victimă. Incendiul a fost lichidat de către pompieri, iar echipajul SMURD a efectuat on zadar manevre de resuscitare bărbatului care, se pare, a fost tocmai cel care daduse foc miristii. Pacientul în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri de gradele 3 și 4 pe aproximativ 40% din suprafața corpului și din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Incendiul s-a manifestat la aproximativ 300 mp de vegetație uscată.
La un alt incendiu de vegetație uscată au intervenit pompierii cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Acesta a avut loc în vecinătatea A1 la km 118.

De asemenea, un incendiu la un solar cu o suprafață totală de aproximativ 32 mp, a avut loc in comuna Albota, strada Sorești. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă

Publicitate

Spry seara, un incendiu la câțiva paleți din lemn a fost semnalat în apropiere de Kaufland Câmpulung. Intervin două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD cu o ambulanță

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend