Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV Fata viceprimarului bătăuşa satului

Avatar

Publicat

in

Persoane publice reclamate de un minor după ce l-ar fi bătut, fără motiv în plină stradă

Caz fără precent în Argeș unde un puști de 16 ani aduce acuze grave unor persoane publice, care l-ar fi bătut, fără motiv, în plină stradă. Situația este cu atât mai gravă cu cât băiatul spune că agresorii săi sunt o femeie, funcționară publică la primăria Mușetești și un paracliser la Biserica Robaia.

Publicitate

“Fata fostului viceprimar m-a lovit”

Cristian B are 16 ani și locuiește în comuna Mușătești județul Argeș. Vineri seară acesta a venit la sediul redacției pentru a ne povesti întâmplarea de-a dreptul traumatizantă prin care a trecut și pentru a trage în acest fel un semnal de alarmă dar și a grăbi lucrurile privind cercetarea celor despre care spune că l-au lovit cu pumnii și picioarele.

“Plecasem de acasă joi seara, să mă duc la barul din comună să îl iau pe fratele meu, iar când am ajuns în centru, până să ajung în fața barului, aceștia s-au dat jos din mașini, mi-au luat telefonul, mi l-au spart, s-a făcut praf, nici nu l-am mai găsit, după aceea au sărit pe mine și m-au luat la bătaie. Erau trei Victoria Murăreci, Cristian Stana și Bogdan Stana… M-au bătut m-au lăsat acolo iar apoi a venit fratele meu…” își aduce aminte băiatul.

Mama victimei cunoaște comportamentul agresiv al acuzaților

La rândul său, mama copilului, spune că cei trei sunt cunoscuți în zonă cu astfel de apucături și că, nu ar fi prima dată când ar fi iscat un scandal. “Nu e prima dată când fac scandal, vin în bar, se îmbată, sparg sticle, ei sunt… fiță” povestește mâhnită femeia.

Aceasta este hotărâtă însă ca de această dată să nu mai țină totul în tăcere și să facă plângere penală, atât la parchet cât și la poliție, celor care i-au bătut băiatu.

Fată de viceprimar bătăușa satului?!?

Un scandal între tineri în fața unui bar nu este un lucru rar întâlnit în comunele din Argeș însă dacă agresorii sunt, așa cum afirmă Cristian, o femeie, funcționar public la primăria din comună, fată de fost viceprimar și un paracliser la o biserică cu renume, atunci situația se complică. Conform celor care fac aceste acuzații, de vină pentru întreaga poveste ar fi Victoria Murăreci, angajata primăriei Mușătești, fata fostului primar din comună, Bogdan Stana, paracliser la biserica Robaia din aceeași comună și un alt văr al acestuia, angajat la Aquaterm în Curtea de Argeș.

Până la închiderea ediției ziarului nici unul dintre acuzați nu a fost de găsit însă, cel mai probabil vor trebui să de în aceste zile explicații în fața procurorilor și polițiștilor care i-ar pute acuza și sancționa pentru infracțiunea de lovire.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Caracteristicile unei cărți de vizită

Avatar

Publicat

in

De

Atunci când alegeți modele cărți vizită pentru compania dvs., există multe caracteristici de unde puteţi alege.

Găsirea unui design cărţi vizită potrivit pentru marca dvs. va necesita puțin timp și efort. Munca pe care o depuneți în crearea unei cărți de vizită unice pentru a reprezenta marca dvs. poate da rezultate şi vă poate scoate din tipar.

Publicitate

Cărțile de vizită sunt o modalitate simplă și directă de a vă prezenta afacerea în timp ce furnizaţi informații de contact și deseori sunt prima impresie a unei afaceri pe care o primește un potențial client. O carte de vizită ar trebui să transmită mesajul că sunteţi profesionişti, că oferiţi servicii de calitate şi sunteţi atenţi la detalii.

Mai jos sunt câteva caracteristici cheie care trebuie luate în considerare înainte de imprimarea cărților de vizită:

Alegerea tipului de cărţi de vizită

Cărţile de vizită tradiționale sunt perfecte pentru întreprinderile care caută o carte de vizită standard. Aceste tipuri de cărţi de vizită sunt tipărite digital şi aveți opțiunea de a vă personaliza tipul de hârtie.

Cărţile de vizită personalizate sunt o opțiune excelentă pentru întreprinderile care doresc să iasă în evidență și să facă o declarație unică. Există multe modele cărţi vizită de unde puteţi alege şi acestea pot fi adesea tipărite pe un anumit tip de carton.

Forma și dimensiunea

Atunci când alegeţi design cărţi vizită, forma este foarte importantă. Cărţile de vizită se pot clasifica în mai multe modele, cele mai importante fiind:

Cărţi de vizită tradiţionale:

În mare parte, cărţile de vizită tradiţionale sunt de obicei orizontale, deși există tendința de a alege marginile rotunjite pentru a da o notă aparte. Designul este de obicei minimalist, folosind culori precum alb, negru, albastru sau verde.

Cărţi de vizită cu un design special:

Nu există dimensiuni sau culori predefinite. Spre deosebire de cărţile de vizită tradiţionale, cele creative încearcă să aibă impact asupra oamenilor şi să lase o impresie deosebită. Puteţi să alegeţi modele cărţi vizită pe verticală sau orizontală, în formă de stea, pătrat sau rotund.

Timp pentru tipărire

Timpul necesar pentru a primi cărțile de vizită tipărite depinde de mai mulţi factori. Va trebui să alegeţi un design cărţi vizită, să selectați caracteristicile dorite și să aveți modelele aprobate înainte de a putea continua imprimarea. Modelele personalizate de cărţi de vizită pot dura mult mai mult decât cărțile de vizită standard. Înainte de a efectua o comandă, primiți o ofertă pentru expediere. Dacă aveți nevoie de modele cărţi vizită pentru un anumit eveniment, planificați în mod corespunzător cu comanda dvs.

Relaţiile cu clienţii – extrem de importante

Cărţile de vizită sunt esenţiale pentru afacerea dvs., de aceea merită să verificați părerile despre compania de la care doriţi să comandaţi. De asemenea, timpul de răspuns şi de expediere a comenzii sunt esenţiale.

Proiectarea cărților de vizită pentru compania dvs. poate fi o modalitate distractivă de a vă prezenta brandul și de a vă comercializa produsele și serviciile. Chiar dacă dimensiunea unei cărți de vizită este relativ mică, aceasta poate face o impresie bună atunci când designul este corect. Există multe caracteristici şi modele cărţi vizită care trebuie luate în considerare atunci când creați o carte de vizită care să se potrivească nevoilor dvs. de afaceri și să atragă clienți.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Valea Danului, liberalul Vasile Preda a câștigat categoric Primăria

Avatar

Publicat

in

De

Conform rezultatelor finale oficiale, primăria Valea Danului a fost câștigată fără emoții de Vasile Preda, candidatul PNL și primar în funcție. Acesta a avut un avans de aproape 250 voturi față de candidatul PSD, Vasile Dina, care a pierdut atat la sectia de votare din Vernesti cat si la Valea Danului.

Iata rezultatul final:

Publicitate
  • PREDA VASILE , PNL – 900 voturi
  • DINA VASILE, PSD – 655 voturi
  • PLEŞA MIHAI, PMP – 55 voturi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend