Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Familiada la Centrul de zi Marina si Hand Rom – Afinitatile politice si gradele de rudenie i-au pricopsit cu locuri de munca platie din banul public

Avatar

Publicat

in

Până ieri primăria îi încredinţa direct lucrări de miliarde

Acum este psiho pedagog la centrul social al… primăriei

Un loc de muncă stabil şi bine plătit la Curtea de Argeş este un lux pentru multă lume. Într-un oraş în care se pare că numai croitoresele mai pot găsi câte un job, posturile bune au început să fie date prin concursuri organizate departe de ochii tuturor potenţialilor candidaţi.

O situaţie cel puţin ciudată, şi nu o dată reclamată de mai mulţi dintre argeşeni, este cea a locurilor de muncă de la Centrul de Zi Marina şi Fundaţia Hand Rom, acolo unde se pare că s-ar fi format o adevărată familie, ţinând cont de gradele de rudenie şi afinităţile politice ale personalului.

Ionel Păunescu – de la renovarea garajelor primăriei la funcţia de psiho-pedagog la Centrul Marina

Printre ultimii angajaţi la Centrul de zi Marina spre exemplu, centru care aparţine şi care este finanţat  din banii publici, se numără Ionel Păunescu. Membru al PSD şi cu un loc bun pe lista fostului USL la un scaun de consilier local, Ionel Păunescu, actual profesor al copiilor cu probleme este acelaşi cu afaceristul căruia Primăria Curtea de Argeş i-a încredinţat direct mai multe lucrări de renovare.

Ultimii bani pe care Ionel Păunescu, prin societatea Tehno Tencobion Construct SRL i-a încasat de la primărie au fost 49.983, 75 lei bani plătiţi pentru reabilitarea clădirii în care îşi desfăşoară activitatea Serviciul de Evidenţă Informatizară a Persoanei Curtea de Argeş. Iar pentru ca primarul Diaconu să fie mulţumit şi, poate, să găsească şi pentru el un scaun călduţ pe le vreo instituţie, ceea ce de altfel pare că s-a şi întâmplat, Ionel Păunescu a renovat benevol, prin sponsorizare, şi alte garaje şi magazii ale primăriei.

Faptul că acesta este un apropiat al mai marilor din PSD reiese atât din declaraţia primarului Nicolae Diaconu prin care spunea că i s-a încredinţat lucrarea de renovare a sediului de la Evidenţa Populaţiei pentru că i-a plăcut cum lucrează atunci când i s-au plătit alţi bani, tot prin încredinţare directă, pentru lucrări de reabilitare la Policlinica Spitalului Municipal. Dacă mai spunem că în ultima perioadă Ionel Păunescu a apărut alături de deputatul Drăghici la mai multe manifestări publice, s-ar putea ridica şi alte semne de întrebare.

„A fost concurs prin inspectorat, aşa a câştigat domnul psiho pedagog postul”

Referitor la angajările făcute în ultima perioadă la Centrul de Zi Marina, am stat de vorbă cu directorul instituţiei, Maria Deaconu, care este nimeni alta decât soţia consilierului local PSD Mihai Deaconu, şi care ne-a spus că ocuparea postului a fost făcută prin concurs. „A fost un concurs organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean, iar domnul Popescu are pregătirea necesară, a câştigat concursul şi este psiho pedagog la şcoala noastră”, a declarat directorul Maria Deaconu.

Răzvan Popescu – fost profesor, actual kinetoterapeut?!?

Un alt post apărut „ca din senin” la Hand Rom este cel de kinoterapeut, obţinut de nimeni altul decât de social democratul Răzvan Popescu. Acesta s-a ocupat îndeaproape de multe dintre acţiunile deputatului Mircea Drăghici, fiind unul dintre cei care a împărţit căni de plastic în campanie sau a numerotat blocurile din municipiu. Pentru Răzvan Popescu se găsise un post de profesor de sport la Şcoala Generală „Mircea cel Bătrân”, acolo unde de altfel la şi prins începutul de an şcolar. Din motive mai mult sau mai puţin cunoscute, în urma unor reclamaţii sau a altui gen de probleme, social democratul nu a profesat decât câteva săptămâni de zile.

Şi pentru el partidul a găsit un loc bun. A apărut un post la Hand Rom şi, ca prin minune, Răzvan Popescu a aflat de concurs, a participat şi chiar a câştigat. Se pare însă că viaţa sa nu este prea uşoară la noul loc de muncă, şi asta după ce partidul care l-a „ridicat”, a aflat că tânărul profesor are o atracţie mai mare către liberalii cu care petrece tot mai multă vreme şi pe care a început să-i însoţească inclusiv la evenimentele oficiale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
9 Comentarii

9 Comments

 1. Avatar

  Al Capone

  5 martie 2014 la 20:32

  Famiglia nu Familiada. Astea sunt lucurile de munca promise in campanie? Ocupate cu clientela care nu a aratat nimic profesional pana acum? Pacat de bietii copii cu asemenea specialisti.

 2. Avatar

  Marius

  6 martie 2014 la 15:43

  La centrul de zi Marina,(actuala scoala gimnaziala speciala Marina)elevi de 10 si profesor si director de nota 2 si 3.

  Dna.”Vataf” Maria Deaconu “piloasa scolii”,desi la majoritatea examenelor din anii anteriori(cand era mai putin protejata)a obtinut note de 2 si 3 …5 la concursul de titularizare,a ajuns mare director,face disponibilizari si angajari dupa bunul plac,salariile fiind bineinteles platite din bani publici,adica banii nostri.
  Ajung profesori “terapeuti de exceptie” peste noapte isi angajeaza sotiile,ca doar bani sunt destui(Petricioiu) si de ce sa intre in buzunarul altuia? La fel Paunescu Ionel “marele zidar”,deasemenea Razvanel Popescu ca doar sunt si ei alaturi de sotul “marii doamne” Marius Deaconu,mare consilier PSD prins copiind de doua ori la examenul de titularizare si….totusi profesor.
  Pentru ca in trecutul putin mai indepartat nu erau prezenti la scoala decat in zilele de salariu si nici atunci nu intrau la ore,au dat examen alaturi de marele sef Petricioiu nu se stie pe unde si “Doamna” ajunsa metodista cu nota 2,inspecteaza profesori adevarati de nota 9 si 10.
  Pentru a nu exista persoane care stiau ce hram poarta i-a expulzat ilegal si in locul lor au aparut apropiate ale “doamnei”(foste ciupercarese).
  Sa nu ramana mai prejos marele fondator Nicolae Costel si-a adus si el sotia ca doar acolo nu e nevoie sa ai te miri ce scoala,si cum necum ajunse infirmiera si de necrezut mediator scolar.
  Nu inteleg tacerea celor care au pus umarul,care au contribuit substantial,care au ajutat si iubit copiii inca de la infiintarea fundatiei Hand Rom .
  O mana de oameni reuseau sa faca totul foarte bine,copiii erau pregatiti si ingrijiti mai bine decat acum,cand in scoala sunt prezenti mai putini copii si mai multi angajati.
  E posibil ca tacerea lor sa fie din respect pentru celalalt fondator. Cele spuse pot fi verificate.
  Poate cei alungatidin “scoala ei”stiu mai multe si daca vor fi intrebati poate vor rupe tacerea.
  Luati atitudine,sunt bani publici,institutii publice,nu particulare apartinand “clanului”Deaconilor.

 3. Avatar

  Anonim

  6 martie 2014 la 16:59

  Ne miram de ce la simularile de clasa a VIII-a si la bacalaureat elevii au asemenea rezultate?
  Nu numai la aceasta scoala se intampla asa ceva,peste tot.
  Asta este tara in care traim,suntem condusi de o mafie de care nu vom scapa curand.
  Personal cred ca ne meritam soarta,am avut sansa la alegerile locale sa schimbam ceva, dar au ramas tot cei care conduc aceasta “familiada”.Strazile asfaltate(pentru care au fost votati) nu fac totul,pentru ca traim in secolul 21 si nu ne putem bucura doar ca avem strazi asfaltate.Ganditi-va ca in acest oras nu sunt locuri de munca,iar edilul orasului in loc sa aduca investitori ii alunga.Pentru batranii acestui oras nu se face nimic.Stiu cazuri de batrani care sunt imobilizati la pat si carora nu li s-au dat pensie de handicap cu insotitori.Va interbati de ce? Pentru ca primaria orasului nu are fonduri,dar are fonduri sa plateasca salarii mari la “specialistii “scolii Marina. A uitat domnul primar si intreaga sa “familiada” de la scoala Marina ca acest oras s-a dezvoltat si datorita acestor batrani uitati de mai marii orasului.
  Tineri pregatiti care merita sa ocupe asemenea posturi,care au terminat facultati cu medii de 10,nu au loc de cei din partid.Cate anunturi ati vazut voi cetateni ai orasului Curtea de Arges scoase la ocuparea acestor posturi sau a posturilor din primarie?
  Unde este parcul promis copiilor si tot ceea ce s-a promis acum doi ani?
  De aceea spun ca ne meritam soarta. Pacat ca stam cu mainile in san,ca nu avem opinii in timp ce ei ne considera mioritici.

 4. Avatar

  alina

  6 martie 2014 la 20:17

  Bravo!!! Poate fi un inceput in aflarea adevaruluI de ceea ce se intimpla la Centrul de zi ,,Marina,,
  Orice inceput este greu si multi stiu cum a fost,,inceputul,,acolo.
  SA SE RUPA TACEREA!
  SA SE IA ATITUDINE!

 5. Avatar

  stan.c.

  7 martie 2014 la 10:02

  Sa nu uitam ca si fam Petricioaiu s-a inmultit la aceasta scoala, de curand doamna Petricioaiu fiind noua secretara a scolii. Sa se ia masuri??? Nu se vor lua, pentru ca magariile din acea institutie dateaza de ani buni iar planul politic local este mult prea bine aranjat. In timp ce mai marii scolii asigura viitorul copiilor lor, sunt altii care sufera, elevii si cadrele care se lupta pentru un post de suplinire.

 6. Avatar

  Anonim

  7 martie 2014 la 16:47

  Bravo argeseni! Haideti sa facem valuri pentru aflarea adevarului de la aceasta scoala. Haideti odata pentru totdeauna sa facem si noi ceva pentru acest oras,sa ne implicam noi oamenii(contribuabilii) sa aflam adevarul.Ganditi-va ca acesti “specialisti” de la scoala Marina sunt platiti din bani publici,adica banii nostri.
  Cum va simtiti cand mergeti in primarie si unii functionari va vorbesc de sus sau cum va simtiti cand mergeti la scoala sa stati de vorba cu un profesor al copilului si la fel sunteti priviti de sus?
  Cred ca nu bine.M-am lovit de foarte multe ori de “figuri acre” care cred ca stapanesc pamantul,care cred ca numai ei au studii superioare facute la partid. Sunt multe nedreptati facute in acest oras,dar noi romanii nu avem simt civic,nu avem curaj sa rascolim adevarul si sa-l punem la rang de virtute.
  Cred ca facem confuzie intre lant trofic si lantul”familiada”.
  Voi cei care ati ajutat la infiintarea fundatiei de ce nu iesiti in fata sa spuneti adevarul? De cine va este frica? Credeti ca aceasta directoare de nota 2 si 3 va expulzeaza din oras?
  Iesiti oameni buni la rampa si ajutati sa se afle adevarul.
  Pun o intrebare retorica:la toate scolile din oras sunt directori de 2 si 3 adusi de partid?!
  As avea o intrebare pentru Marius -Aceasta “doamna vataf” a scolii Marina este ruda cu primarul orasului si acest domn Marius Deaconu?

 7. Avatar

  anton

  7 martie 2014 la 19:51

  Nu, nu sunt rude.Dar ,,ceva,, este. O legatura foarte apropiata, o afinitate si multe, multe afaceri. Unii sunt Deaconu, altii Diaconu, dar au aceleasi interese si profituri.Si Centrul de zi Marina este foarte profitabil, iar d-l primar ii acorda foarte multa atentie. Oare pentru interesul copiilor cu dizabilitati sau a unor cadre didactice care si-au pus tot sufletul acolo. Nu, va spun eu ca nu! Pentru aceasta ,,importanta,, doamna si pentru unii angajati de ei care sa le slujeasca si care sa nu sufle o vorba despre ce se intimpla acolo. Cu alte cuvinte si-au construit un sistem foarte bine pus la punct, foarte bine protejat de ,,oameni cu mari functii in stat, incepand de la nivel local si pana sus, sus de tot. Ei, cine are relatii, are… cine nu are, nu are. Lantul asta se numeste
  CARACATITA.

 8. Avatar

  Sica

  7 martie 2014 la 22:21

  asta da răspuns “ce sa zic… DC va bucurati de nenorocirea persoanelor cu Dizabilitati … ca ei sa Ajungeți…” https://www.facebook.com/Barrbarrosa

 9. Avatar

  eu

  10 martie 2014 la 15:00

  Sa fim serioasi, in absolut toate institutiile publice din tara asta se intra doar pe pile si prin interventie politica iar conducatorii sunt toti pusi politic si nu pe baza de pregatire si competenta. Esti membru de partid, strangi voturi ajuti partidul atunci primesti un post caldut prin primarie/scoala/SPGC/Aquaterm etc. Asta e sistemul si toti stim de el.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Alexandru Rafila, după ce au decedat 200 de români din cauza coronavirusului: Undeva, ceva, nu se leagă. Trebuie depistați cei infectați și tratați.

Avatar

Publicat

in

De

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, este de părere că cifrele nu reprezintă realitatea epidemiologică din România. Totodată, Rafila este de părere că asigurările pe care Klaus Iohannis și Ludovic Orban le dau românilor că nu vor impune noi restricții după alegerile parlamentare sunt hazardate

”Azi am avut 200 de decese, deși am avut mai puține cazuri. Undeva, ceva, nu se leagă. Trebuie să se facă mai multe teste, trebuie făcute anchete epidemiologice, trebuie depistați cei infectați și tratați.

Cine spune că va impune noi măsuri restrictive după alegeri cred că se hazardează. Este posibil ca după alegeri să asistăm la măsuri mult mai severe.”, a spus Alexandru Rafila la România TV.

Vezi și

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dacian Cioloș iese la rampă și anunță că USR PLUS nu va accepta niciodată sinecuri în administrația publică

Avatar

Publicat

in

De

Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, a declarat că alianța pe care o reprezintă nu va cere niciodată posturi în administraţia publică „de împărţit pe sinecuri” şi nici nu va accepta astfel de practici din partea vreunui partener de guvernare.

„USR PLUS nu va cere niciodată posturi în administraţia publică de împărţit pe sinecuri, dar nici nu o să accepte ca un partener de guvernare, oricare ar fi el, să facă lucrurile astea şi atunci evident că este acolo o teamă. Gândiţi-vă, oameni buni, că putem începe să facem nişte lucruri normale într-o societate cu bun-simţ. (…) Sunt lucruri pe care le-am început în 2016 şi care trebuie continuate pentru ca românii să recâştige încrederea în stat. Va trebui în primul rând transparenţă, claritate şi predibilitate în deciziile care se iau. Va trebui profesionalizată administraţia publică, va trebui redusă birocraţia drastic prin digitalizare şi informatizare, va trebui dată o perspectivă clară mediului antreprenorial”, a declarat Cioloş marţi, la o dezbatere electorală online alături de candidaţii Alianţei USR PLUS din regiunea Transilvaniei la alegerile parlamentare Claudiu Mureşan, Oana Murariu, George Căţean şi Adrian Wiener.

Dacian Cioloş, propunerea de premier a Alianţei USR PLUS, a dat asigurări că nu există intenţia de a majora taxe sau impozite, ci dimpotrivă, unul dintre angajamentele asumate fiind eliminarea taxelor pe valoarea salariului minim.

Adrian Wiener, candidat al Alianţei USR PLUS Arad la Camera Deputaţilor, s-a pronunţat pentru descentralizarea fiscală şi decizională a sistemului sanitar şi creşterea progresivă a finanţării medicinei de familie, iar Oana Murariu, candidată a Alianţei USR PLUS Cluj la Camera Deputaţilor, a arătat că proiectul său este eficientizarea sistemului judiciar în România, prin degrevarea instanţelor de judecată.

Claudiu Mureşan, candidat al Alianţei USR PLUS Sibiu la Senat, a spus că îşi doreşte să vadă la conducerea ţării şi oameni care vin din mediul privat, în timp ce George Căţean, candidat al Alianţei USR PLUS Braşov la Senat, a anunţat că şi-a asumat să ducă „vocea satului în Parlament” şi să fie cel mai tânăr senator în Comisia pentru agricultură şi dezvoltare rurală, conform agerpres.ro.

Citește și:

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend