Conecteaza-te cu noi

Pitesti

EXCLUSIV ! DNA detoneazǎ dosarul retrocedǎrilor din zona Auchan – Greii judeţului chemaţi la audieri

Avatar

Publicat

in

Vin vremuri grele pentru baştanii judeţului ! Mulţi dintre cei care au deja probleme mari cu justiţia vor trebui sǎ revinǎ în faţa procurorilor DNA. Asta pentru cǎ, potrivit unor surse din interiorul DNA Piteşti, în scurt timp importante personaje politicie şi din administraţie vor fi citate într-un dosar cu ample ramificaţii despre care ziarul nostru a mai scris în acest an, un dosar care pǎrea uitat prin birourile procurorilor. Este vorba despre retrocedǎrile de terenuri din zona Auchan-Bradu, despre care procurorii DNA au indicii clare cǎ s-ar fi fǎcut evitând legea sau chiar încǎlcând-o. Acuzele sunt extem de grave şi, potrivit, surselor noastre printre cei vizaţi se numǎrǎ actuali primari cu probleme în justiţie, parlamentari de Argeş precum şi notari şi evaluatori.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Lucian Bode, despre cazul bărbatului decedat în timp ce era încătușat de polițiști: ‘Sunt convins că se va face urgent lumină în acest caz’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că moartea bărbatului din Pitești, survenită în timp ce polițiștii încercau să-l încătușeze se va clarifica foarte repede: ”Ancheta este preluată de către un procuror”.

„Pentru mine, ca ministru al Afacerilor Interne, când moare un om în timpul unei intervenţii a ISU, Poliţie, Jandarmerie, structurile noastre este cu adevărat o tragedie. Ştiu ce s-a întâmplat acolo. În timp ce asigurau intervenţia ISU la un incendiu, poliţiştii de la Secţia 2 de Poliţie Piteşti au încercat să încătuşeze un bărbat în vârstă de 63 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care refuza să părăsească locaţia şi devenise recalcitrant.

Din păcate, bărbatul de 63 de ani a intrat în stop cardio-respirator şi cu toată intervenţia echipajului de ambulanţă, care era la faţa locului, din păcate acesta a decedat. Ancheta este preluată de către un procuror şi sunt convins că se va face urgent lumină în acest caz, cine se face vinovat de moartea acestui om, indiferent de cum s-ar fi comportat el, pentru că eu, de fiecare dată, tuturor angajaţilor MAI le cer să acţioneze cu calm şi responsabilitate”, a spus Lucian Bode, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, informează agerpres.ro.

Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator şi a murit, vineri, în timp ce era evacuat de poliţişti de pe o terasă din municipiul Piteşti, unde izbucnise un incendiu.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă şi ucidere din culpă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! CAZ ȘOCANT în ARGEȘ – Poliţiştii din Piteşti, acuzaţi că ar fi ucis un bărbat – Acesta a murit în timp ce era imobilizat de polițiști

Avatar

Publicat

in

De

Caz de-a dreptul şocant produs în Piteşti, tras la indigo cu cel al lui George Floyd din Statele Unite ale Americii. Forţele de ordine sunt acuzate că ar fi omorât un bărbat, în vârstă de 63 de ani. Victima ar fi decedat după ce a fost pusă la pământ, iar poliţiştii i-ar fi pus picioarele pe cap, potrivit declaraţiilor martorilor. Totul a început în momentul în care localul în care se afla bărbatul a izbucnit un incendiu, iar acesta a refuzat să iasă când i s-a cerut să evacueze clădirea.

Poliţiştii au pus la pământ un bărbat, iar la scurt timp a decedat

Poliţiştii care au sosit de urgenţă la faţa locului l-au scos cu forţa pe bărbat şi l-ar fi bruscat. Cetăţeanul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale.

”Un echipaj de Poliţie trecea prin zonă, în momentul în care a izbucnit incendiul care a avut loc la bucătăria terasei. Chelneriţa care era în interior a ieşit din bar şi le-a cerut ajutorul. Ea ne-a povestit că unul dintre poliţişti i-a luat extinctorul din mână şi a mers în bucătărie să stingă incendiul şi alţi poliţişti au încercat să îl scoată pe bărbat de pe terasă, pentru că era un incendiu în zonă”, au precizat martorii.

Bărbatul ar fi fost recalcitrant, menţionează martorii şi acesta este motivul pentru care ar fi fost nevoie de intervenţia în forţă a poliţiştilor.

Însă, de aici, lucrurile sunt împărţite, pentru că pentru moment, nu a fost transmisă reacţia oficială a Poliţiei Argeş. De asemenea, martorii susţin faptul că omul ar fi fost imobilizat, pus la pământ şi i s-ar fi pus piciorul pe gât. Alţi martori au transmis că bărbatul ar fi fost cumva împins şi ar fi căzut singur. Pentru moment se aşteaptă reacţia oficială a Poliţiei Argeş care vor preciza exact cum s-a intervenit, modul în care a fost imobilizat bărbatul.

„Avea 63 de ani. Chelneriţa a spus că nu ar fi comandat alcool, ci o apă minerală. Nu îl ştia. Poliţiştii spun că au descoperit ulterior, că suferea de mai multe afecţiuni medicale grave şi rămâne de văzut cum a decedat. În acest moment vorbim de un deces declarat din cauza unui stop cardio-respirator”, au declarat martorii, potrivit Antena3.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend