Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV ! DEMONSTRAT: CJ ARGEŞ, MAI PUTUROS DECÂT UN MELC – Continuă bătaia de joc la reparaţiile drumului de Valea Danului iar melcul a luat avans 500 metri 

Avatar

Publicat

in

– În 60 zile un melc parcurge 1500 metri, angajaţii CJ au plombat doar 1000 metri

Pare incredibil dar este adevărat ! La Valea Danului persistă recordul mondial de lene in materie de reparat drumuri, record deţinut de Consiliul Judeţean Argeş, administratorul DJ 703 H. În ciuda insistenţelor primarului Vasile Preda, nici pîna acum portiunea de 9,5 km inlcusa în planul de lucrări, nu a fost finalizata. Mai mult, procedura de execuţie, pe model azi decopertăm 5 parcele şi abia peste o săptămână acoperim cu asfalt, dă mari bătăi de cap şoferilor creând veritabile pericole în trafic. Un calcul simplu arată ca lucrarile, incepute in data de 28 iulie, au fost finalizate doar pe 10 %, adică doar pe o portiune de circa 1 Km din cei 9,5 kilometri cat ar trebui reparati. Ziarul nostru scria şi anticipa in urma cu o lună că ca, in ritmul acesta, abia la primavara ar putea termina de reparat drumul incapabilii de la CJ Arges. Un calcul si mai simplu face de râs trupa lui Dan Manu şi arată o realitate care te poate face să râzi, iniţial, pentru ca, mai apoi, să plângi. Mai exact, dacă o dată cu startul lucrarilor din 28 iulie, odată cu muncitorii care au pornit asfaltarea celor 9,5 km propusi ar fi luat starzul şi un melc, astăzi, la fix două luni, melcul ar fi depăşit serios echipa CJ-ului lui Dan Manu. Astfel, pana in momentul de faţă, in 60 zile, oamenii lui Manu au parcurs şi finalizat plombările pe o distanţă de fix 1000 metri, adica au mers cu o viteza de 16,5 metri pe zi. Tot în 60 zile, un melc ar fi depăţit lejer echipa CJ-ului lui Dan Manu şi ar fi parcurs cu vreo 500 metri in plus, mai exact 1500 metri in 60 zile, faţă de doar 1000 metri de constructorii minune. In consecinţă, CJ-ul lui Dan Manu se mişcă cu mult mai încet decţt un melc, şi asta nu la modul figurativ, spre ruşinea lor. Calculul edte bazat pe analizele ştiinţifice ale unor cercetătorii britanici care au dorit să afle cu ce viteză medie se deplasează melcii. Aceştia au ajuns la concluzia că melcii parcurg 1 metru într-o oră, iar în 24 de ore parcurg 25 de metri. În plus, oamenii de ştiinţă au precizat că melcii au o metodă inedită de a economisi energie. Se urcă unii pe cochiliile celorlaţi, după care fac schimb. Aloo, Dan Manu, chiar aşa de rău aţi ajuns, de râsul melcilor ?

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Eugen Teodorovici: Cum ne-a furat Ludogrinch, Crăciunul! A reușit un gest de „clemență”, dar numai pentru 6 decembrie

Avatar

Publicat

in

De

Eugen Teodorovici a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care explică oamenilor cum li s-a furat Crăciunul de către guvernanți, însă alegerile parlamentare au loc.

„Cum ne-a furat Ludogrinch, CRĂCIUNUL! Slujitor la curtea cinicului și mizantropului Iohannis și supărat pe toată lumea de la medici, profesori, elevi, părinți și bunici, pâna la artiști, angajați și antreprenori, pentru că îndrăznesc să-i critice măsurile luate sau, mai degrabă, lipsa unor măsuri eficiente pentru prevenirea și combaterea pandemiei și a efectelor sale negative, Ludogrinch alege să se răzbune.”, a declarat Eugen Teodorovici.

„Da, se răzbună în cel mai detestabil mod cu putință: ANULAREA sărbătorii de CRĂCIUN! Totuși, cu mâna tremurândă de atâta izolare la guvernare, Ludogrinch a reușit un gest de „clemență”, dar NUMAI pentru 6 decembrie: ziua celei mai importante sărbători a guwerner-ului PNL – ALEGERILE PARLAMENTARE.”, a adăugat fostul ministru

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cătălin Rădulescu: ‘Guvernul acesta PNL, împreună cu blatul făcut de PSD, și-a bătut joc de bătrânii noștri. Adică i-au ținut ca la Auschwitz’

Avatar

Publicat

in

De

Cătălin Rădulescu, care deschide lista PER în Argeș la Camera Deputaților, a precizat în cadrul unei conferințe de presă că ” în această perioadă de pandemie Guvernul acesta PNL, împreună cu blatul făcut de PSD, și-a bătut joc de bătrânii noștri. Adică i-au ținut ca la Auschwitz”.

„Am ales să facem echipă cu toţi aici pentru că vrem să dăm speranţă românilor. Noi suntem oamenii care ne-am opus restrângerii drepturilor şi libertăţilor umane. Noi suntem cei care considerăm că purtarea măştii nu trebuie să fie obligatorie niciodată în această ţară şi cei care ştiu că vor să se protejeze sau care au nişte boli grave, pot să se protejeze purtând această mască, dar nu susţinem obligativitatea purtării măştii.

Eu, ca medic, sunt împotriva obligativităţii de orice gen, inclusiv obligativitatea vaccinării. Aceste lucruri trebuie să fie opţionale. Nu putem să obligăm românii împotriva voinţei lor. Noi suntem cei care ne-am bătut şi ne vom bate pentru libertatea religioasă. Nu vom admite niciodată, aşa cum nu am acceptat în timpul pandemiei, ca să se închidă bisericile, ca omul să nu meargă să se roage, ca omul să nu poată să îşi exprime libertatea religioasă, mergând într-o biserică care nu e a Guvernului României sau a PSD, ci este a poporului român.

Nu admitem ca oamenii să nu poată să meargă să dacă pelerinaj. Bisericile, teatrele, ca sportivii să nu facă sport, ca teatrele să nu fie deschise, atâta timp cât mall-urile şi toate hypermarketurile străine sunt deschise”, a declarat Cătălin Rădulescu într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul Partidului Ecologist Român din Capitală.

El a mai spus că persoanele care candidează pe listele PER la parlamentare nu vor fi de acord cu încălcarea drepturilor românilor, inclusiv a bătrânilor pe care Guvernul PNL i-a ţinut „ca la Auschwitz”.

„Nu o să fim niciodată de acord că noi trebuie să facem că vrem noi ceva, dacă suntem parlamentari sau în Guvern, ci cei care trebuie să ne spună ce să facem este poporul român. Pe noi ne trimite poporul român acolo unde suntem şi ei sunt suverani. Nu avem noi dreptul să facem ceva împotriva poporului român. Noi trebuie să consultăm întotdeauna poporul român şi să hotărâm să facem ceea ce este bine pentru poporul nostru, pentru oameni şi pentru toţi pe care îi reprezentăm.

Nu am acceptat, şi o spun ca medic de data aceasta, că în această perioadă de pandemie Guvernul acesta PNL, împreună cu blatul făcut de PSD, şi-a bătut joc de bătrânii noştri. Adică i-au ţinut ca la Auschwitz. La un moment dat, bătrânii trebuiau să iasă între ora 11.00 şi 12.00 sau 19.00 şi 20.00. Adică dreptul lor fundamental, libertatea lor de a ieşi afară când vor ei a fost restrâns pentru că cineva le-a spus că trebuie să stea în case. Dar nimeni nu s-a gândit că bătrânii aceia sau oamenii sau copiii noştri nu au bani să îşi cumpere măşti. Nu a interesat pe nimeni”, a completat Rădulescu.

Acesta i-a criticat pe Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, candidaţi la parlamentare pe listele PSD, pentru declaraţiile contradictorii făcute în perioada pandemiei.

„Sunt ca medic, şi am spus tot timpul când am fost întrebat – există această viroză, este această viroză ca orice alt fel de viroză. Nu accept poziţiile celor care au venit la PSD, mă refer la Rafila şi la Streinu Cercel, Cercel care spunea că această viroză este o viroză simplă şi că nu trebuie oamenii să se teamă. Vă amintiţi declaraţia lui în februarie-martie? Iată că am ajuns la 6.000 de morţi.

Sau domnul Rafila care ne spunea că după 20 de grade nu mai există această pandemie, că după 20 de grade viroza şi pandemia încetează. Păi când au fost serioşi? Când au minţit poporul sau când au înfricoşat poporul? Porţi mască sau nu porţi mască? Se termină cu pandemia când e căldură sau nu se termină? Trebuie să stea sau nu lumea în casă? Mergem pe modelul suedez sau nu? Nu a existat nicio coerenţă din februarie şi până acum”, a conchis Rădulescu.

Cătălin Rădulescu, Sorin Bota şi Cătălin Ivan deschid listele PER în Argeş, Maramureş şi Iaşi pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie. De asemenea, senatorul Şerban Nicolae a anunţat marţi că va deschide lista candidaţilor PER în Capitală pentru Senat, iar Liviu Pleşoianu va fi primul pentru o candidatură la Camera Deputaţilor, conform news.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend