Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Compania STEINEL A FOST VÂNDUTĂ ! Noul proprietar este ADCURAM AG – CE SE ÎNTÂMPLĂ

Publicat

in

Tranzactie spectaculoasă in domeniul tehnologiei inteligente ! Compania Steinel care deține unități de producție și in Argeș, la Curtea de Argeș, a fost vandută de către Ingo Steinel, fiul lui Heinrich Steinel, omul de afaceri german care punea bazele comppaniei in 1959. Pachetul majoritar de acțiuni a fost cumparat de compania germana ADCURAM Group AG cu sediul in Munchen, un puternic holding financiar detinut de un grup de oameni de afaceri germani si austrieci aflați sub bagheta lui Philipp Gusinde. Noul proprietar al Steinel este specializat in achiziționa companilor cu potențial pentru a le dezvolta în continuare. ADCURAM are șapte filiale in toata Europa și aproximativ 4.000 de angajați și generează venituri globale de 500 de milioane de euro anual.

Ingo Steinel, fostul patron al companiei va rămâne conectat la STEINEL ca director general. ADCURAM doreste, astfel, din postura de proprietar al Steinel, sa intensifice implementarea strategiei de creștere prin extinderea companiei și o mai mare internaționalizare. Tranzacția, ale cărei detalii nu au fost dezvăluite, a fost finalizată la sfârșitul lunii noiembrie 2019 si a fost adusa in atentia mediului de afaceri din Germania pe 2 decembrie.

„Nu numai dezvoltarea detectorului de mișcare și a primului corp de iluminat cu senzori din lume sunt repere impresionante de la STEINEL. În calitate de lider în domeniul tehnologiei și inovației, compania este poziționată excelent și poziționată ideal pentru o creștere suplimentară. Așteptăm cu nerăbdare o cooperare pe termen lung pe o piață extrem de atractivă „, explică directorul general al ADCURAM, dr. ing. Philipp Gusinde.

Din postura de vanzator, Ingo Steinel a declarat: „Continuarea succesului STEINEL este foarte importantă pentru mine. Sunt foarte fericit că am găsit un partener ca ADCURAM care gândește antreprenorial și inovator și care are o experiență deosebită în a sprijini companiile mijlocii din segmentul de piață pe care activeaza Steinel. Împreună vom iniția următorii pași de creștere a companiei „

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Schimb de replici dur! Traian Băsescu: Nu a contestat nimeni că actele mele nu fost neconstituționale.

Publicat

in

De

În contextul în care președintele a anunțat, marți seara, că Ludovic Orban și-a depus mandatul de premier desemnat, Marcel Ciolacu l-a acuzat, la TVR1, pe Traian Băsescu de crearea unui precedent prin faptul că acesta din urmă l-a respins pe actualul președinte al României, el având o majoritate. Traian Băsescu a răspuns că nu a fost contestat. „Nu a contestat nimeni că actele mele nu fost neconstituționale”

Marți seara, la TVR1. a avut loc un dialog acid dintre Traian Băsescu și Marcel Ciolacu, datorită faptului că Ludovic Orban și-a depus mandatul de premier desemnat.

Traian Băsescu: Dl. Ciolacu, cred că ați înțeles că sunt adeversarul sau sunt împotriva acestei proceduri declanșate târziu în ideea anticipatelor ,când îți mai rămân trei luni până la alegeri. Totuși, marea rugăminte, nu vorbiți dvs.de mascaradă, pentru că vă amintesc de guvernul Grindeanu și Tudose. Vi i-ați dat jos singuri! Sunteți două echipe de care nu vreau să vorbesc…două echipe care ați făcut cam același lucru!

Marcel Cioalcu: Dl. președinte, eu mi-am asumat trecutul și nu sunt ipocrit! Am fost primul care am spus că cea mai mare greșeală politică făcută de PSD a fost înlăturarea guvernului Grindeanu prin acea formă. Dar vă reaminteasc că dvs. l-ați respins pe actualul președinte al României, el având o majoritate. Dvs. ați creat acest precedent!

Traian Băsescu: Dl. Ciolacu, vă explic!

Marcel Cioalcu: Nu, nu trebuie să îmi explicați mie. Eu v-am spus cine a creat acest precedent.

Traian Băsescu: Eu nu văd niciun precedent aici, pentru că dvs. aveați o majoritate declarată, nu una probată. Până la urmă, s-a demonstrat că s-a putut așeza o majoritat fără dvs.!

Marcel Cioalcu: Nu ați mers pe spiritul Constituției!

Traian Băsescu: Nu a contestat nimeni că actele mele nu fost neconstituționale.

Marcel Cioalcu: Corect! Greșeala lor!

Traian Băsescu: Și v-aș mai spune ceva! Atunci dl. Iohannis reprezenta PSD. Cum ați ajuns să fiți atât de urâți de Președinte? Atât de nedoriți!

Marcel Ciolacu: Și dvs. ați ajuns să faceți parte din guvernul Ludovic Orban! Și să-l susțineți și să-l votați.

Traian Băsescu: Și vă spun, dl Cioalcu, că PMP va susține oricând un Guvern liberal, și nu unul PSD.

Marcel Cioalcu: Vă urez succes în continare. Ați avut un succes extraordinar și cu Guvernul Orban, a arătat știripesurse.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Strategia a eșuat? I-au făcut în foi de viță PSD și CCR pe Orban și Iohannis

Publicat

in

De

Premierul demis, Ludovic Orban, a depus mandatul încredințat de președintele Klaus Iohannis pentru formarea unui nou guvern, după ce primul guvern condus de el a fost demis prin moțiune de cenzură depusă de opoziție în urma procedurii angajării răspunderii pe modificarea legii alegerilor locale pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Deși au fost mulți comentatori care au sfătuit PNL să nu meargă pe această strategie riscantă în condițiile unui PSD foarte puternic în Parlament care controlează autoritar ambele camere și a izolării pe plan politic în care se află PNL, liberalii s-au angajat în marea bătălie și au pierdut-o, iar CCR a decis că e neconstituțională mutarea făcută de Iohannis, arătat știripesurse.ro.

Jurnalista Andreea Pora a calificat pe scurt tot ceea ce s-a întâmplat:”I-au făcut în foi de viță PSD și CCR pe Orban și Iohannis”, a scris ea pe contul său de Facebook.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend