Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV ! Bazǎ Militarǎ NATO în Argeş !?!

Avatar

Publicat

in

– Oficialii Alianţei Nord Atlantice zoresc Guvernul sǎ extindǎ cazarma militarǎ din Bǎbana

Recentele atentate din Franţa, Turcia şi Germania şi starea generalǎ de nesiguranţǎ creatǎ în toatǎ Europa şi chiar în întreaga lume au pus pe jar autoritǎţile care se ocupǎ de siguranţa ţǎrilor membre NATO, inclusiv România. Un document intrat în posesia redactorilor noştri aratǎ faptul cǎ, dupa Deveselu, americanii insistǎ ca una din unitǎţile militare din Argeş mai puţin ştiute de publicul larg, o cazarmǎ din comuna Bǎbana, sǎ fie urgent modernizatǎ şi inclusǎ în circuitul specific zonelor de maximǎ siguranţǎ. Aşa se face cǎ, la propunera oficialilor NATO, Guvernul României a decis sǎptǎmâna trecutǎ urgentarea modernizǎrii şi extinderii unitǎţii militare din Bǎbana, cunoscutǎ oficial drept cazarma militarǎ 2940. Potrivit informaţiilor noastre, la Bǎbana a fiinţat şi încǎ mai fiinţeazǎ una dintre cele mai performante unitǎţi militare de transmisiuni şi intercepţie din ţarǎ aşa cǎ interesul americanilor pentru aceastǎ locaţie a devenit, în contextul ultimelor atacuri teroriste, unul de maximǎ prioritate. Atât de mare încât Guvernul a alocat deja sume uriaşe pentru modernizarea acesteia şi aducerea la standardele NATO, ba mai mult baza de la Bǎbana va fi şi extinsǎ dupǎ ce s-a gǎsit terenul necesar, inclusiv pǎduri. Cǎ lucrǎrile se vor accelerate la Bǎbana o demonstreazǎ faptul cǎ zilele trecute,  oficialii de la Bucureşti au decis numirea unei Comisii pentru efectuarea cercetării prealabile în vederea declarării utilității publice pentru lucrarea de interes național „Lucrări de investiții în cazarma 2940 Nota Fundamentare Babana PAG 9Băbana” comuna Băbana. Pentru a nu exista dubii cu privire la posibila bazǎ NATO de la Babana, iatǎ ce se scrie în nota de fundamentare ajunsǎ pe masa Guvernului dar şi în redacţia ziarului nostru: ” În conformitate cu acordurile încheiate cu țările partenere NATO, partea română prin Ministerul Apărării Naționale execută obiectivul de invesții de interes național „Lucrări de investiții în cazarma 2940 Băbana”, comuna Băbana, județul Argeș. În condițiile în care pentru executarea acestei lucrări publice este necesară diminuarea fondului forestier național cu suprafața de 2,0456 ha, este obligatoriu potrivit legii, ca lucrarea să fie declarată de utilitate publică în urma efectuării unei cercetări prelabile.  În conformitate cu art.9 din Legea nr.33/1994 și cu art.2 alin1 din Hotărârea Guvernului nr.583/1994 de aprobare a „Regulamentului privind procedura de lucru a comisiilor pentru efectuarea cercetǎrii prealabile în vederea declarării utilității publice pentru lucrări de interes național sau interes local”, cercetarea prealabilă pentru lucrări de interes național se realizează de comisii numite de Guvern.”
Chestionat pe seama cazǎrmii 2940, primarul din Bǎbana, Bebe Ivan, a rǎmas surprins sǎ constate cǎ presa a aflat de ceea ce se pregǎteşte acolo, asta pentru cǎ, dupǎ cum ne-a spus, nici el nu ştie prea multe. ” M-aţi luat prin suprindere, zǎu ! Nici eu nu ştiu prea multe iar nota de fundamentare nu am vǎzut-o cǎ nu aveam cum. Stiu cǎ se doreşte mǎrirea unitǎţii şi modernizarea acesteia iar dacǎ Guvernul a decis sǎ urgenteze asta şi sǎ declare lucrarea ca fiind de interes naţional înseamnǎ cǎ nu poate fi decât de bine atât pentru Bǎbana cât şi pentru judeţ”, ne-a declarat Bebe Ivan. Acesta a mai spus cǎ nu ştie dacǎ unitatea militarǎ va intra sub tutela NATO dar cǎ ştie cǎ unitatea de trasnsmisiuni este a doua din ţarǎ ca performanţe şi profesionalism.

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, realizator TV, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT si a unei televiziuni. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Este implicat in televiziune si realizeaza cunoscuta emisiune CHESTIUNI ARZATOARE. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Milioane de pensionari sunt vizați! Ce se întâmplă, de fapt, cu pensiile

Avatar

Publicat

in

De

„Practic, compania a avut foarte mult de suferit, pentru că, spre exemplu, instanţele de judecată nu mai aveau termene de judecată, nu se mai trimiteau cereri de chemare în judecată, citaţii ş.a.m.d. De asemenea, ANAF-ul nu mai trimitea somaţii, nu mai demara proceduri de executare silită. (…)

Suntem conştienţi că pensiile de stat nu vor mai fi distribuite fizic într-un orizont de timp mediu şi de la această realitate va trebui să plecăm dacă vrem să punem bazele unei supravieţuiri reale a Poştei Române, să rămână un jucător important pe această piaţă.

Ce am făcut din această perspectivă? Compania are în derulare un proiect în urma căruia, dacă se va concretiza, va permite Poştei Române să doteze localităţile rurale şi mici urbane cu bancomate, cu POS-uri, cu servicii financiare în interiorul oficiilor poştale.

Rezultatele acestui proiect se vor vedea peste 2-3 ani. Vorbim şi de constituirea de conturi poştale care, în viitor, vor migra către veritabile conturi bancare.Astfel, venim în sprijinul oamenilor care nu au acces la servicii financiare, dar şi în sprijinul companiei, în supravieţuirea şi reconstruirea acestei companii în viitor„, a mai spus Horia Grigorescu, conform adevărul.ro.

Acesta a subliniat că „Poşta a strâns cureaua cât a putut, din toate perspectivele, pe zona cheltuielilor inutile, a economisit fiecare bănuţ, a profitat de toate facilităţile fiscale existente şi a reuşit, astfel, să achite datoriile istorice la stat, 135 milioane de lei”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un fost șef ANAF desființează Guvernul: Deficitul bugetar creat de maeștrii Orban&Cîțu este cauza principala a creșterii datoriei publice

Avatar

Publicat

in

De

Fost șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Gelu Ștefan Diaconu acuză „scandaloasa risipă de bani publici a guvernului liberal.

Diaconu consideră că deficitul bugetar creat de duoul Ludovic Orban-Florin Cîțu este principala cauză a creșterii datoriei publice.

Scandaloasa risipa de bani publici a guvernului liberal

Istoricii economici ar putea veni cu date mai precise. Eu insa nu cunosc un asemenea precedent pe vreme de pace. Cum e posibil ca datoria publica sa creasca cu aproape 13 puncte procentuale ca pondere in PIB? Adica cu aproape 125 de miliarde de lei!!! Intr-un singur an!!!

Cu siguranta deficitul bugetar urias creat de maestrii Orban&Citu este cauza principala a cresterii datoriei publice. Dar nu numai…

Culmea este ca nu se opresc aici si isi prognozeaza in legea bugetului o crestere a datoriei publice de 55% pentru anul acesta. Cifra care va fi depasita la sfarsitul acestui an in lipsa reformelor structurale a cheltuielilor publice si a certitudinii absorbtiei precare a fondurilor europene. Moment de la care lucrurile vor fi scapate de sub control.

Pe intelesul tuturor: in doi ani de guvernare liberala, datoria publica istoric acumulata se dubleaza. O performanta pe care cred ca nici guvernul Patagoniei salbatice nu ar fi reusit-o!

Il auzim pe autorul principal al dezastrului premierul Citu vorbind permanent despre “reforme” viitoare in timp ce mediul de afaceri abia isi trage rasuflarea. Si pentru ca traim intr-o veritabila democratie e bine ca exista si o categorie a aplaudacilor decerebrati care le admira guvernantilor mareata opera de distrugere a Romaniei.

Si cand te gandesti ca puscariile sunt pline cu cei care au furat un portofel…”, spune fostul șef ANAF.

Vezi și

Execuție de ultimă oră! Se confirmă dezvăluirea Bugetul.ro: Omul lui Marcel Vela intră în scenă

Super-veste pentru toți românii! Puteți câștiga sute de euro – Cum este posibil

Vești proaste pentru milioane de români! Facturile la gaz ar putea să crească considerabil

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend