Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV! Apare cea mai mare zonă comerciala din Curtea de Argeş ! 

Avatar

Publicat

in

– Ca-n Bucuresti, zeci de magazine si branduri cunoscute vor fiinta, comasate, in zona de nord a orasului
– Si chinezii vor avea propriul supermarket

Anul 2018 se anunta a fi unul de senzatie in ceea ce priveste comertul civilizat in orasul regal si va consemna o premiera: apare cea mai mare zona comerciala din urbe, un veritabil shopping center. Zona se afla în plina dezvoltare fiind în faza de construcție pe baza unui proiect avizat de primăria Curtea de Argeș.  În afara de noile spatii, alte magazine vor apărea și în uriașa clădire existenta în care a funcționat fosta fabrica de mobila. Cu siguranta multi oameni de afaceri vor regreta investitiile fara cap si la marginea legii, de exemplu Gheorghe Boncea, dar la fel de sigur este ca argesenii din Curtea de Arges si comunele limitrofe se vor bucura pentru oportunitatea de a-si face cumparturile intr-un shopping center care ofera o multitudine de magazine,  precum si alte faclitati si spatii de servicii identice cu cele din marile orase.

Publicitate

Carrefour Market, JYSK, Takko Fashion, DM, Decathlon sau Flanco vor deschide magazine in Ivancea

Ceea ce ar putea fi denumit Ivancea Shopping Center, este localizat in actualul complex Kaufland din zona de nord a orasului. Potrivit dezvoltatorului principal din zona, o cunoscuta firma din Cluj, alaturi de actualul supermarket Kaufland, in acest an vor aparea acolo noi magazine. ” Stiam de intentia celor de la Kaufland de a largi zona de cumparaturi pe latura de nord asa ca si noi vom completa latura de sus cu o galerie comerciala la standarde europene. Constructioa se afla in stadiul avansat al lucrarilor si, cel mai probabil,  va fi finalizata odata cu cea a Kaufland, in acest an.  Avem deja discutii cu importante magazine, reprezentante ale unor branduri de renume, care isi doresc sa vina in Curtea de Arges, sa deschida magazine si aici. Din discutiile purtate cu cei de la Kaufland si cu un investitor privat din zona, va spunem ca, de exemplu, parcarea aproape va fi dublata iar in zona de shopping vor fiinta, alaturi de Kaufland inca 10 magazine cunoscute sicare, actualmente nu sunt prezente in Curtea de Arges”, a declarat unul dintre reprezentantii dezvoltatorului clujean. Potrivit acestuia, argesenii vor descoperi si vor putea cumpara din cunoscutele magazine Jysk, Takko Fashion, Decathlon, Flanco, DM, Deichman, etc, magazine care au in oferta de la produse de mobilier si electrocasnice si pana la incaltaminte, articole de sport sau îmbrăcăminte. În afara spatiilor care se construiesc deja, mai exact în imensa clădire a fostei fabrici de mobila, vor ființă alte magazine și spatii de servicii.

Chinezii vor avea un mega magazin – China Mega Shop!

Alaturi de cunoscutele magazine si branduri, in Ivancea Shopping Center va functiona si un urias magazin ai carui proprietari sunt doi tineri investitori chinezi. Desigur, magazinul “China Mega Shop” va oferi spre vanzare o gama uriasa de produse fabricate in China la preturi de exceptie, avand in vedere ca vro fi importate direct, fara intermediari. Noul supermarket chinezesc va functiona in cladirea fostei fabrici de mobila care se va transforma radical in acest an mai ales ca , alaturi de chinezi, in uriasa cladire , vor aparea noi spatii commerciale sau de servicii.
Asadar, din acest an, argesenii nu vor mai fi nevoiti sa mearga la Pitesti sau la Bucuresti pentru a-si face cumparaturile civilizat intr-un shopping center plin de magazine de renume,  ci o vor putea face chiar in orasul lor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Barbu a pierdut alegerile la Valea Iașului – Cristi Enescu e noul primar !

Avatar

Publicat

in

De

Surpriza de proportii la alegerile locale pentru Primăria Valea Iașului. Potrivit informatiilor de ultima ora, noul primar este Cristian Enescu, candidatul PSD si fost viceprimar. Fostul primar PNL, Nicolae Barbu a pierdut alegerile si va ramane consilier local.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend