Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Afacerişti argeşeni interesaţi în a reînvia FC Curtea de Argeş

Avatar

Publicat

in

E lucru ştiut cǎ la Curtea de Argeş o echipǎ de fotbal a rǎmas doar la stadiul de vis al iubitorilor sportului rege şi al copiilor care se antreneazǎ de câteva ori sǎptǎmânal sperând cǎ vor cǎlca, mai devreme sau mai târziu, pe urmele marilor fotbalişti pe care i-a dat Argeşul.

In timp ce comune mǎrunte din judeţ au echipe în ligile naţionale, oraşul regal nu îşi poate permite un asemenea « lux ». Niciodatǎ la bugetul local nu au fost bani pentru o astfel de susţinere, drept pentru care, iubitorii de fotbal au fǎcut tot posibilul pentru a reînvia echipa FC Curtea de Argeş.

Unul dintre puţinii care s-a zbǎtut în acest domeniu este Gabriel Nastea. Deşi anul trecut a fost nevoit practic sǎ lichideze echipa, nici în acest an nu renunţǎ la ideea de a gǎsi sponsori. « Am vorbit cu câţiva oameni de afaceri şi sper sǎ reuşesc sǎ conving mǎcar doi trei sǎ investeascǎ în fotbal şi sǎ aibǎ şi municipiul Curtea de Argeş echipǎ. Deocamdatǎ nu ştiu dacǎ voi reuşi sau nu… incercǎm », a declarat Gabriel Nastea pentru ziarul PROFIT.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Pașaport COVID! Accesul va fi interzis fără dovada efectuării vaccinului anti-COVID

Avatar

Publicat

in

De

International Air Transport Association a anunțat că dezvoltă o aplicație mobilă care va permite călătorilor să demonstreze că nu sunt infectați cu COVID.

Poziția International Air Transport Association ( IATA) vine în contextul în care principala companie australiană de aviație, Qantas, a anunțat faptul că nu va permite accesul la bord călătorilor fără vaccinul anti-COVID.

Aplicația va include rezultate ale testelor și dovada vaccinării, alături de regulile naționale de călătorie, potrivit anunțului IATA, citat de Bloomberg. Aplicația va avea și o copie electronică a pașaportului, pentru ca pasagerii zborurilor să își poată dovedi identitatea.

Un program-pilot va începe în acest an cu compania mamă a operatorului aerian British Airways, iar aplicația va fi lansată pe magazinul Apple în primul trimestru al anului viitor și începând cu luna aprilie 2021 pentru Android.

Compania aeriană finlandeză Finnair își va vinde mâncarea pentru pasagerii de la business class în supermarket-uri. Soluția vine în contextul în care compania dorește să evite concedierile provocate de pandemia COVID, conform Reuters.

Un meniu Finnair pentru pasagerii de la business class costă 12,9 euro în supermarket și este compus din vită cu sos teriyaki şi orez sau păstrăv arctic cu risotto, scrie AGERPRES.

Ideea companiei s-a dovedit a fi de succes în condițiile în care 1.600 de meniuri au fost vândute în doar câteva zile la un supermarket aflat în apropiere de hub-ul principal al Finnair, aeroportul Helsinki-Vantaa. Compania intenţionează să extindă programul prin includerea şi a altor supermarketuri.

„La Finnair au fost adoptate deja restructurări şi concedieri aşa că încercăm tot ce putem pentru a veni cu soluţii inovative”, a declarat directorul de catering de la Finnair, Marika Nieminen. Aceasta a precizat faptul că compania dorește să introducă noi meniuri, printre care și carne de ren și porc gătit în stil japonez.

Vezi și:

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

SURSE Panică în Sistem! Val de pensionări în Poliție

EXCLUSIV George Maior și Florian Coldea – de la vârful SRI la catedra SNSPA!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adrian Streinu Cercel a răbufnit: Să își asume morții! Medicii care se împotrivesc vaccinării ar trebui să își piardă licența

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend