Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana râde când e tristă! S-a infectat şi ea…. cu “ciuma” roşie !?!

Avatar

Publicat

in

O poză face cît o mie de cuvinte iar acest lucru ne-a fost demonstrat, zilele trecute, cu prilejul discursului ţinut de Klaus Iohannis în faţa Parlamentului de la Strasbourg. Vorbim de o poza postată pe reţelele de socializare de eurodeputatul Gabriela Zoană în care aceasta apare râzând satisfacută în faţa unei săli  aproape goale. Cum imaginea a fost surprinsa chiar in debutul discursului preşedintelui Romaniei, mesajul a fost unul extrem de clar şi trebuia să transmita exuberanţa, bucuria şi satisfacţia unui român, o româncă în cazul de faţă,  că România, prin presedintele ţării, se face (iar) de râs. Şi nu oriunde, ci tocmai acolo unde, rînd pe rând, şi alţi politicieni români s-au mai făcut de rîs asemeni unor personaje desprinse din celebrele piese ale lui Caragiale.  Sincer, ne asteptam mai mult de la Gabriela Zoană, mai ales in toata această polemică naţională cum că cineva i-ar fi dezbinat pe români, mai ales in actualul context complicat pentru România şi pentru Uniunea Europeană în care partidele europene se pregătesc pentru marea bătălie electorală din primăvara anului viitor, taman în timpul preşedinţiei României. Ce reacţie să aibă omul de rand care a văzut postarea cu Gabriela Zoana rânjind satisfăcută că ţara ei, cea pe care o reprezintă în Parlamentului de la Strasbourg, se face de rîs ! Ce reacţie să aibă omul de rînd care s-ar fi asteptat de la Gabriela Zoana să fie aceeaşi pe care o ştiau, sau credeau că o ştiau bine, iar acum o vad in postura unei fetite de şcoală de la ţară care se amuză  copios că prietena ei a facut pipi pe ea  şi strigă asta in gura mare, ca sa o audă toţi, ca să fie fi sigură că-şi face de râs colega ? Raportându-ne la actualul balamuc din ţară, am putea spune, simplu, că până şi  Gabriela Zoană, pesedistă cerebrală, s-a infectat cu “ciuma roşie” şi a intrat în echipa mare a PSD-istilor fără scrupule. Politice !

Se pare că şi ea şi-a dat seama de gafa făcută care i-ar fi putut indeparta pe cei care inca mai au incredere in ea si, ulterior , a postat si un mesaj lângă poza cu pricina în care se vaită că e trista, deşi în poză radiază de fericire.   ” Klaus Iohannis respins de Europa…dezbatere cu sala goală în plenul Parlamentului European “Dezbatere cu Președintele României despre viitorul Europei”. Trist, extrem de trist! România a avut o ocazie unică să-și exprime viziunea asupra viitorului Europei, însă a ratat-o din cauza politicii de dezbinare pe care Președintele Iohannis o duce constant acasă. Iar Europa l-a sancționat, l-a ignorat total…cum a constat și președintele Junker chiar și “prea puțini români în această sală”. Cu alte cuvinte: europenii nu-l respectă pe Iohannis, dar nici chiar eurodeputații români? Și vă asigur că este vorba chiar despre cei din grupul lui politic….”

Tristă, tristă, dar râd de mă prăpădesc ! Hmmm, nu dă deloc bine, şi-o fi spus Gabriela Zoană, motiv pentru care, la scurt timp, a modificat radical conţinutul mesajului. Poza a rămas !  “Președintele României a fost primit cu sala goală în plenul Parlamentului European. Acesta este rezultatul politicii de dezbinare pe care Klaus Iohannis o duce în țară. Europa îl respinge….astăzi România a ratat șansa să-și exprime viziunea asupra viitorului Europei. Extrem de puțini eurodeputați au fost la dezbateri, marea majoritate a deputaților europeni i-au ignorat prezența d-nului Iohannis.”

 

 

 

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gheorghe Piperea răstoarnă ceea ce au transmis autoritățile: Obligația purtării măștii este, de fapt, o recomandare. Nu se pot aplica decât amenzi ilegale

Avatar

Publicat

in

De

Avocatul Gheorghe Piperea, cunoscut profesor de drept, răstoarnă ceea ce au transmis autoritățile la nivelul Bucureștiului.

Piperea explică, pe pagina de socializare, că obligația purtării măștii este, de fapt, o recomandare și că autoritățile nu au cadrul legislativ să impună o astfel de obligativitate.

Mai mult, Gheorghe Piperea susține că amenzile pe care le vor da oamenii legii în acest context sunt ilegale.

Obligația de a purta mască în aer liber nu este prevăzută nici în Legea 55, nici în Legea 136. Stabilirea unei astfel de obligații prin hotărâre de guvern sau alt act normativ inferior este interzisă de pricipiul ierarhiei actelor normative, dar și de art.53 din Constituție, conform căruia restricțiile de drepturi și libertăți nu pot fi impuse decât prin lege ca act juridic al parlamentului.

Textele din Legea 55 care stabileau contravenții pentru nepurtarea măștii sunt declarate neconstituționale de către CCR. În acest moment sunt virtual abrogate, pentru ca au trecut deja cele 45 de zile de suspendare a aplicabilității lor și nu au fost încă modificate pentru a fi puse de acord cu decizia CCR. Așadar, pentru fapta de a nu purta mască în aer liber nu se pot aplica decât amenzi ilegale, ușor de desființat în instanță, în procedura plângerii contravenționale.

Obligația purtării măștii este, de fapt, o recomandare.

De altfel, recomandarea cu adevărat rațională și cu potențial de eficiență este ca cei care au simptome să stea acasă.

Nu este așa de greu. Dintotdeauna, când oamenii au avut simptome de gripă sau alte boli contagioase au stat acasă ori s-au dus la medic. Nicidecum nu au ieșit pe stradă, nu au mers la școală sau la muncă, pentru că nu e nimeni atât de iresponsabil să se pună pe el/ea însu(ă)și și să îi pună pe ceilalți în pericol. Dimpotrivă, sunt puși în pericol ceilalți când cineva convins de la tv că masca sa îi protejează pe terți iese din casă știind că are simptome. Atunci, când garda este lăsată jos, suntem vulnerabili.

Așadar, purtați masca dacă credeți că sunteți asimptomatici, dar nu ieșiți în public cu masca pe figură când știți că sunteți bolnavi”, explică Gheorghe Piperea.

Vezi și

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Senator PSD, ieşire nemiloasă la Cîţu: ‘M-am săturat să văd un ministru incapabil cum încearcă disperat să scape de responsabilitatea ratingului de țară’

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul PSD Ștefan Radu Oprea îl acuză de responsabilitate faţă de ţară pe ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.Acum vine cu o fumigenă și, ce să vedeți, de vină este PSD pentru că dezbate noul program de guvernare.

Ștefan Radu Oprea,  m-am săturat de minciunile lui Cîțu! M-am săturat să văd un ministru incapabil cum încearcă disperat să scape de responsabilitatea ratingului de țară. Acum vine cu o fumigenă și, ce să vedeți, de vină este PSD pentru că dezbate noul program de guvernare.

Nu, dle. Cîțu, de vină este guvernul pe care îl reprezentați și care s-a împrumutat fără măsură. Creșterea exorbitantă a datoriei, lipsa măsurilor care să sprijine economia și locurile de muncă sunt cauzele reale pentru care ratingul de țară este amenințat”, spune senatorul PSD Ștefan Radu Oprea, citat de Mediafax.

„Sunteți la guvernare de 11 luni, incapabili să gestionați treburile țării, preocupați doar ca alegerile generale să aibă loc cât mai repede, în detrimentul sănătății publice. Dle. Cîțu, am lăsat țara stabilă din punct de vedere economic, ratingul de țară a fost reconfirmat în ciuda declarațiilor panicarde pe care le făceați atunci din Parlament.

Sunteți ministrul Finanțelor Publice și ar trebui să vă faceți treaba în conformitate cu fișa postului. Dacă nu puteți, plecați și lăsați locul unor oameni responsabili și profesioniști, care să gestioneze corect treburile țării”, conchide Oprea.

PSD despre ministrul Finanțelor: Guvernul s-a împrumutat pe o sută de ani! 85 de miliarde de lei împrumutați de Cîțu în 11 luni

PSD spune că ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a atins un „record istoric absolut în România”, împrumutând 85 de miliarde de lei în 11 luni. Ponderea datoriei în PIB a crescut de la 34,6% din PIB în octombrie 2019 la 42,8% în august 2020, arată PSD într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a partidului, informează gândul.ro

Citeşte şi:

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend