Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Eurodeputatul Gabriela Zoană, atac dur la preşedinte: Klaus Iohannis dezbină România

Avatar

Publicat

in

Europarlamentarul PSD Maria Gabriela Zoană îl critică dur pe preşedintele Klauss Iohannis după refuzul acestuia de a numi noii miniștri din Guvern.

“Klaus Iohannis demonstrează că de 4 ani nu știe ce înseamnă a fi președintele țării. A fi ales președintele României este una, a ști ce să faci în funcția de președinte este alta, iar Klaus Iohannis demonstrează cu vârf și îndesat că de 4 ani nu știe ce înseamnă a fi președintele țării.

Publicitate

Am înțeles astăzi, din discursul său, că va amâna din nou procedura remanierii Guvernului. Nu ar trebui să ne mire nimic. De 4 ani acest om stă în fruntea țării, în înțelesul propriu al verbului ”a sta”, singurele lui ”realizări” fiind desele plecări în străinătate, pe care le savurează cu exuberanța unui turist, sau desele deplasări în interes personal în țară, la schi, sau în străinătate, în locații exotice.

Dacă acest om a amânat 4 ani de zile exercitarea propriei funcții, cum oare putem avea pretenția ca el, în ”doar” o lună de zile să dea curs solicitării remanierii unor membri ai Guvernului?

Klaus Iohannis demonstrează singur, prin această nouă amânare, ineficiența exercitării atribuțiilor funcției și caracterul tipic al omului mânat de interese proprii.

Klaus Iohannis este singurul actor politic care blochează în acest moment marile proiecte de infrastructură din România, prin refuzul numirii noilor miniștri. Klaus Iohannis este singurul politician care divizează societatea românească, așa cum a făcut-o în toți acești 4 ani.”, se arată într-un comunicat remis redacţiei de Europarlamentarul PSD Maria Gabriela Zoană. 

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Situație inedită în Bihor: PSD a câştigat cinci primării noi, iar UDMR a pierdut trei

Avatar

Publicat

in

De

Liderul organizaţiei PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat că social-democraţii au câştigat, deocamdată, cel puţin cinci primării noi pe lângă cele existente, iar UDMR ar fi pierdut trei primării în judeţ din cele 23, din cauza unor diferenţe de câteva zeci de voturi.

“Merge foarte încet cu numărătoarea paralelă. Deocamdată primesc doar rezultate fragmentate. Mă sună să-mi spună că au câştigat cu 100 de voturi, cu 200 de voturi. Ce pot să vă spun cert e că am câştigat câteva primării noi, cum sunt cele din comunele Toboliu, Câmpani, Căbeşti, Tulca şi Copăcel. Pe lângă ce am avut şi recâştigat, de unde avem rezultate: Bulz, Sârbi, Sâmbăta, Gepiu, Nucet, Cărpinet, Pocola, Sînmartin, Finiş, Ceica, Ineu, Budureasa, Batăr, Borod. Dar mai avem câteva primării de unde aşteptăm rezultate”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele PSD Bihor.

Publicitate

Potrivit lui Ioan Mang, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, în municipiul Beiuş, un fief al PSD, a câştigat candidatul liberal, în faţa candidatei social-democrate, Stela Babău.

La UDMR Bihor se aşteaptă şi se centralizează, de asemenea, informaţii despre rezultatele numărătorilor paralele. Potrivit preşedintelui executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, până în acest moment, UDMR a câştigat 19 primării, printre care în municipiul Salonta şi oraşele Săcueni şi Valea lui Mihai.

“Deja avem 19 primării câştigate, în alte trei primării am solicitat renumărarea voturilor. Conform estimărilor noastre, 20 de primării vor fi câştigate în aceste alegeri, cu o probabilitate de 99,9%. Azi avem 23. Cele pe care le-am pierdut sunt la câteva zeci de voturi distanţă. Inclusiv municipiul Marghita, pierdut la o sută şi ceva de voturi. Vom face o analiză detaliată în cursul zilei de luni, adică astăzi, în funcţie de rezultatele pe care le vom primi”, a declarat, pentru AGERPRES, Szabo Odon.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Dimineața se numără voturile: Cristian Popescu Piedone s-a detașat în fruntea clasamentului pentru Primăria Sectorului 5

Avatar

Publicat

in

De

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, este aproape de a stabili un record în București! Piedone conduce în cursa pentru Primăria Sectorului 5. Astfel, după numărarea oficială voturilor din 85% din secții, Piedone are 28,26%

Pe locul 2 se află liberalul Cristian Băcanu, cu 25,46%, urmați de Daniel Florea, primarul PSD, cu 23,33%. Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, acum candidat al PSDI, are 12%.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend