Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Este energia fotovoltaica o solutie pentru mine?

Avatar

Publicat

in

In ziua de astazi, din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru instalarea unor panouri fotovoltaice pentru a se bucura de energia solara gratuita si regenerabila.

Energia solara este din ce in ce mai apreciata, si datorita faptului ca tot mai multe persoane iau act de cresterea rapida a problemelor ce tin de incalzirea globala si de protejarea mediului inconjurator.

DE INTERES

Cel mai important aspect legat de energia fotovoltaica este cel care il diferentiaza de alte surse de energie, fiind gratuita. Singurul cost pe care trebuie sa il plateasca clientii este cel legat de achizitionarea panourilor fotovoltaice care sunt folosite ulterior pentru a capta energia solara.

Avantajele sistemelor fotovoltaice sunt numeroase si semnificative pentru client si mediu.

Primul si cel mai important beneficiu al sistemelor fotovoltaice face referire la protejarea mediului inconjurator si la evitarea formarii gazelor de sera. Aceste sisteme fotovoltaice produc o energie curata, fara gaze, fum, fara produse chimice.

 Costurile suplimentare si poluarea aerului, dar si alte cheltuieli conexe sunt eliminate complet si sunt usor de evitat prin utilizarea energiei solare.

Conectarea la reteaua de panouri fotovoltaice le asigura clientilor un alt mare beneficiu, si anume acela al deconectarii de la reteaua electrica nationala. Sistemele regenerabile nu au nevoie de o conexiune permanenta, astfel incat locuinta poate ramane alimentata exclusiv prin energie solara.

Costurile cu intretinerea panourilor solare nu sunt mari. Este foarte important ca acestea sa fie curatate in mod constant pentru ca, in caz contrar, pierderile pot ajunge pana la 25% – acest lucru se intampla daca panourile sunt pline de praf, de frunze si de mizeria produsa de pasari. Procesul curatarii se realizeaza o data pe anotimp, in general, si nu costa foarte mult.

In context economic, beneficiile panourilor solare sunt foarte mari iar siguranta si independenta pe care instalarea acestora le aduce sunt garantate de controlul pe care proprietarul il are asupra modului in care gestioneaza consumul.

In context ecologic, panourile solare sunt foarte importante pe termen lung, deoarece energia solara este modul cel mai simplu prin care oamenii se pot asigura de faptul ca stilul de viata pe care il aleg nu afecteaza mediul inconjurator in niciun fel.

Procesul de captare a radiatiilor solare cu ajutorul panourilor are un grad de poluare foarte mic, spre inexistent chiar, reducand emisiile de dioxid de carbon, de monoxid de azot si de metan.

Functionarea acestora nu va produce deseuri, reziduuri, fum sau alte mirosuri, ci va limita arderea carbunelui in centrale electrice,

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

ACTUAL

Marcel Vela, declarații de ultimă oră în scandalul proceselor verbale de la Sectorul 1: ‘MAI nu intervine în această verificare, dar sunt convins că ea va reflecta realitatea’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a venit cu declarații de ultim moment despre imaginile prezentate de Antena 3 și RTV: ”Confirm că în urma analizelor și cercetărilor, cei prezenți în depozitul cu buletinele de voturi sunt președintele biroului electoral de circumscripție, un membru delegat din partea PPUSL care depozitează un sac, președintele secției de vot – care ridică un sac, și trei observatori candidați din partea partidelor, cu aprobarea președintelui biroului electoral”, conform G4Media.ro.

Principalele declarații ale ministrului Afacerilor Interne: 

 • Confirm că în urma analizelor și cercetărilor, cei prezenți în depozitul cu buletinele de voturi sunt președintele biroului electoral de circumscripție, un membru delegat din partea PPUSL care depozitează un sac, președintele secției de vot – care ridică un sac, și trei observatori candidați din partea partidelor, cu aprobarea președintelui biroului electoral
 • Legea stabilește în mod clar constituirea biroului electoral de circumscripție
 • Desemnarea președintelui biroului electoral de circumscripție se face prin tragere la sorți dintre magistrații care nu fac parte din nici un partid politic
 • MAI asigură doar măsuri de protecție a sediilor și transporturilor de materiale
 • MAI asigură paza și ordinea și în proximitatea sediilor secțiilor de vot și intervine când este nevoie
 • Pentru a combate cât mai multe contravenții, am aplicat metoda de la prezidențiale: de la Corpul de control al MAI am organizat 10 echipe care s-au deplasat în țară
 • Am fost la datorie, am organizat procesul electoral în cele mai bune condiții
 • Am avut 1128 de evenimente sesizate, 461 neconfirmate, am întocmit 279 de dosare penale
 • Evenimentele de ieri și alaltăieri: primul eveniment a fost sesizat la 112. MAI a înaintat spre Parchetul Sector 1 acest dosar, la care lucrează doi procurori și din cele 473 de procese verbale, 7 sunt analizate, iar 23 de persoane care au semnat cele 7 procese verbale, de la toate partidele, vor fi audiate, având în vedere că procesele-verbale pot fi analizate vizavi de corectitudinea completării lor
 • Legat de imaginile apărute la televiziuni, ne-am autosesizat și am declanșat o anchetă
 • MAI nu intervine în această verificare, dar sunt convins că ea va reflecta realitatea

Citește și:

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

DE INTERES

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

Iubita lui Liviu Dragnea face dezvăluiri! Care este starea de sănătate a fostului lider PSD

Avatar

Publicat

in

De

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, susține că fostul președinte al PSD s-ar afla într-o situație delicată din cauza stării de sănătate.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru Fanatik.

DE INTERES

În urma demersurilor avocatei sa, Liviu Dragnea a început să primească îngrijiri medicale. Fostul lider social-democrat face fizioterapie și kinetoterapie.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, spune Irina Tănase.

Vezi și:

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend