Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ERA NECESAR ! Primarii Ionică şi Panţurescu lanseaza Programul “PRIMA BARCĂ”

Avatar

Publicat

in

După ceea ce s-a întâmplat în ultimele două luni în Argeş, doi tineri, frumoşi şi inimoşi primari PSD, Cornel Ionică al Piteştiului şi Costică Panţurescu al Curţii de Argeş, din neţărmurita grijă faţă de argeşeni, au demarat un nou program care are ca finalitate un oraş mai puţin poluat,  stoparea injuriilor la adresa administraţiei locale dar şi incurajarea tinerilor către un sport minune: pescuitul în ape tulburi. Ei propun argeşenilor Programul “PRIMA BARCĂ”  prin care orice argeşean poate avea propria barcă cu care sa poata circula linistiti prin oraşe atunci cand ploua.

Din informaţiile obţinute de ziarul nostru, regula programului e simplă dar în doua variante care ar putea naşte controverse. Astfel, în prima variantă, oricine vine la primărie şi dă o declaratie că renunţă la vechiul obicei de a înjura primăria, va primi o barca cu vasle. În a doua variantă, orice argeşean care dă o declaraţie că va lăuda pe facebook administraţia locală va primi o barcă cu motor Johnson sau Evinrude de 68 cai putere.

Tinerii, frumoşii si ambiţioşii primari promit ca doar din barcile obtinute prin programul PRIMA BARCĂ pescuitul nu va fi supus autorizarii şi ca sistemul de semaforizare va fi adaptat transportului pe apa cu barca. Vă daţi în bărci ?

 

Acest material este un pamflet si trebie tratat ca atare.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea: La noi, guvernul perturbă și constrânge

Avatar

Publicat

in

De

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a postat, miercuri, pe reţelele de socializare, un mesaj dur la adresa Ministerului Educaţiei. Ea consideră că guvernul român perturbă şi constrănge educaţia prin birocraţie.

„În lumea civilizata, s-au gasit solutii adecvate pentru elevi si profesori. La noi, guvernul perturba si constrange educatia. Iata inca o mostra de dispret si incompetenta marca Anisie – Pepsiglas. Mai multe asociații ale elevilor cer Ministerului Educației să retragă noile declarații-angajament pentru elevi și părinți, considerandu-le inutile.

“În loc să ne îngropăm în acte fără valoare, ar fi ideal să lucrăm pentru ca accesul la educație să fie asigurat pentru toți elevii din România”, transmit asociatiile de elevi!

”, spune Gabriela Firea, în postarea de pe Facebook.

Vezi și:FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ‘Deocamdată situația nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că deocamdată nu ne aflăm în situația în care să ne gândim la o carantină sau un lockdown.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă în România nu se impune o nouă carantină, având în vedere numărul de îmbolnoviri şi faptul că multe state europene au luat deja o astfel de decizie şi a precizat: ”Aflăm de la buletinele de ştiri şi de la dvs şi de la alţii că la noi pandemia e în extindere, dar în realitate lucrurile la noi au fost gestionate până acum bine. Chiar statele despre care vorbiţi au un număr de cazuri mult mai mare ca noi, chiar raportat şi la populaţie. Ei au fost nevoiţi să ia măsuri drastice. Noi nu ne dorim acest lucru”.

Şeful statului a precizat că autortăţile şi românii, împreună, trebuie să gestioneze pandemia.

”Spun de fiecare dată autorităţilor şi românilor să combată eficient răspândirea acestei epidemii. Noi cu mască, cu igienizare, iar autorităţile cu măsuri, cum am spus şi ieri extinderea locurilor la ATI. Nu ne dorim un aşa numit lockdown. Deocamdată situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown”, a mai afirmat Iohannis, conform news.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend