Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Emanuel Ungureanu face plângeri penale pe bandă rulantă: Deputatul a sesizat OLAF pricind nereguli la Ministerul Sănătății

Publicat

in

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, în calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaţilor, a sesizat Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) cu privire la mai multe documente din care rezultă că, în contractul de consultanţă de peste 21 de milioane de euro semnat de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii sunt incluse obiective şi rezultate care au fost incluse în alte proiecte de consultanţă finanţate de Uniunea Europeană, anunţă formaţiunea într-un comunicat, anunță News.ro.

NATIONAL

Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima. Ce se află dincolo de moarte

Publicat

in

Un britanic de 55 de ani, care a intrat în moarte clinică, a povestit experiența prin care a trecut.

Kevin Hill, 55 de ani, scriitor din Anglia, suferă de o boală gravă și neobișnuită caracterizată de acumularea de calciu în vasele mici de sânge ale țesuturilor grase și ale pielii.

Citeste mai mult

NATIONAL

Liga a treia spaniolă: Dragisa Gudelj, jucătorul Cordobei, a suferit un stop cardiac în timpul meciului, dar s-a recuperat rapid şi a cerut să continue jocul

Publicat

in

Dragisa Gudelj a suferit sâmbătă un stop cardiac, într-un meci al echipei sale, Cordoba, din Liga a treia spaniolă. Resuscitat de paramedici, el s-a ridicat de pe targă şi a cerut să reintre în joc, informează news.ro.

Jucătorul Cordobei, Dragisa Gudelj (25 de ani) s-a prăbuşit pe teren în minutul 11 al meciului din a treia ligă spaniolă, dintre Cordoba şi Racing Club Ferrol, fiind victimă a unui stop cardiac. Sub privirile îngrozite ale celorlalţi jucători, medicii au intervenit imediat pentru a-l resuscita pe fotbalist, apoi l-au pus pe targă pentru a fi transportat la ambulanţă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend