Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EMANUEL SOARE I-A PUS CU BOTUL PE LABE PE ZIARISTUL DE SERVICIU DE LA REALITATEA TV ȘI PE ANCA ALEXANDRESCU, FOSTA CONSILIERĂ A LUI DRAGNEA! (P.E.)

Avatar

Publicat

in

Zilele trecute s-a încercat o lovitură mediatică nedreaptă la Realitatea TV împotriva candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Argeș, Emanuel Soare. Ziaristul de serviciu, secondat de Anca Alexandrescu (fostă consilieră a lui Liviu Dragnea), au încercat să-l atace pe liberalul Emanuel Soare în fel și chip, aceștia nereușind decât să se facă de rușine, întrucât au primit răspunsuri coerente, pertinente și argumentate, ceea ce i-a determinat să-și înghită, în final, propriul venin.

Au încercat să-l atace pe Emanuel Soare pe partea fluenței în vorbire, acuzându-l că citește răspunsurile de pe o foaie de hârtie. ”Nu citesc – a răspuns Soare – sunt în campanie electorală, am tras mașina pe dreapta ca să vorbesc cu dumneavoastră.” Au încercat să insinueze că omul și-a făcut casă și și-a cumpărat mașină după ce a devenit prefect de Argeș. Emanuel Soare a răspuns că toate au fost făcute înainte de intrarea în politică, din munca sa la Universitatea Pitești.

Publicitate

“L-au acuzat că a devenit funcționar public, ”pe ușa din dos”. Și Soare le-a explicat că legea a fost respectată în totalitate și că n-a existat niciun viciu procedural. Ca și cum un tânăr n-ar trebui să intre în politică decât cu acordul lor, l-au luat de sus întrebându-l ce-i trebuie politică și candidatură la Consiliul Județean Argeș, nu avea un post bun la Universitate? De parcă un om care decide să intre în politică ar avea nevoie de acordul lor. Au amintit de așa-zisa plângere penală pe care i-ar fi făcut-o PSD pentru abuz în serviciu pentru că nu l-a demis pe viceprimarul Sorin Apostoliceanu. Iar Emanuel Soare a răspuns că acea plângere penală nici măcar nu a existat, a fost doar un fake-news rostogolit pe piață de PSD, el fiind în cadrul legal, iar Apostoliceanu a demisionând din funcția de viceprimar. L-au atacat pe partea doctoratului. De ce l-a făcut în Chișinău și nu în altă parte. Emanuel Soare a explicat că a făcut acest doctorat cu cel mai mare specialist în științele educației din România, specialist care a luat coordonare de doctorate în Republica Moldova, nu în București, așa că l-a urmat în Moldova”, a declarat președintele PNL, Adrian Miuțescu.

Pe scurt, atât ziaristul de serviciu de la Realitatea TV, cât și Anca Alexandrescu au fost nevoiți să-și înghită cuvintele în fața lui Emanuel Soare. Mai mult, aceștia s-au făcut de râs, sugerându-i lui Emanuel Soare să vorbească mai rar, dând de înțeles că nu pot ține pasul cu el. Este adevărat că Emanuel Soare formula idee după idee, extrem de precis și de coerent, încât interlocutorii săi nu puteau ține pasul cu el.

“Îl felicităm pe Emanuel Soare pentru modul în care a făcut față acestor lovituri injuste și pentru eleganța de care a dat, încă o dată, dovadă”, a conchis președintele Adrian Miuțescu.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Cozmin Gușă, dezvăluiri de ultim moment: ‘Disperarea lui LuCOVID e-n creștere!’

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, a afirmat că Guvernul  Orban ar lau în calcul prelungirea programului de vot de la alegerile locale de duminică.

”Ultima știre despre alegeri: Disperarea lui LuCOVID e-n creștere! Se discută chiar acum despre prelungirea programului de vot după orele 21.00, plus introducerea polițistului MAI ca șef de obiectiv peste poliția locală! Să vedem HG-ul …”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, ieșire furibundă: ‘Acuz PSD de criminalitate economică, acuz PSD că vrea să distrugă economia românească’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, a declarat că ”România riscă să piardă dreptul de a beneficia de peste 30 de miliarde de euro din cauza ticăloșiei și lipsei de responsabilitate a PSD”.

„Acuz PSD de criminalitate economică, acuz PSD că vrea să distrugă economia românească, acuz PSD că vrea să oprească procesul de revenire economică pe care l-am început, provocând cheltuieli şi mai ales provocând consecinţe dramatice pentru România. Pot să vă spun că deja la Bruxelles sunt oficiali europeni care, din cauza deciziei luate de Parlament, pun sub semnul întrebării posibilitatea României de a accesa fonduri din facilitatea de rezilienţă şi recuperare. Adică România riscă să piardă dreptul de a beneficia de peste 30 de miliarde de euro din cauza ticăloşiei şi lipsei de responsabilitate a PSD care, ca să mai obţină câteva voturi prin minciună şi prin demagogie în aceste alegeri, sacrifică destinul României pe termen mediu şi lung”, a afirmat Ludovic Orban.

Premierul a afirmat că prima tranşă de majorare aprobată de Guvern, de 14%, reprezintă cea mai mare creştere a punctului de pensie decisă până acum în România.

Publicitate

„În ceea ce ne priveşte, aşa cum am anunţat, am crescut punctul de pensie cu 177 de lei. Este cea mai mare creştere, ca şi sumă, a punctului de pensie care a fost vreodată, în condiţii de criză economică generată de pandemia care a afectat întreaga lume. Din Europa, doar Germania a mai crescut pensiile şi pensiile au fost crescute (…) cu 3,1%. (…) Creşterea este mare, ţinând cont de situaţia economică şi de criza provocată de pandemie”, a menţionat Ludovic Orban.

El a subliniat că o creştere nesustenabilă a pensiilor ar avea drept consecinţă incapacitatea statului de a mai susţine cheltuielile, inclusiv cele cu pensiile şi salariile.

„Bugetul României nu este un sac fără fund, bugetul României este alimentat din taxele şi impozitele plătite de români şi orice cheltuială trebuie dimensionată în funcţie de venituri”, a mai spus premierul Orban, informează agerpres.ro.

Citește și:

Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Lumea să se vaccineze. Va fi o mare problemă dacă pe lângă COVID-19, apar și celelalte viroze banale și gripa

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend