Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Elveţia a respins din nou cererea Germaniei de a permite reexportul de muniţii elveţiene către Ucraina

Publicat

in

NATIONAL

Gică Popescu îl pune la punct pe Dan Petrescu, după scandalul monstru de la meci: ‘Nu cred că ar fi trebuit să se aștepte la altceva!’

Publicat

in

Președintele clubului Farul, Gică Popescu, a comentat reacția nervoasă avută de antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, după meciul terminat 1-2.

Gică Popescu a spus că Dan Petrescu era supărat pentru că Farul „a venit să joace așa cum a făcut-o”, cu referire la faptul că și-au apărat corect șansele, chiar dacă meciul nu mai avea vreo miză în clasament pentru Farul.

Citeste mai mult

NATIONAL

Promulgarea în Uganda a unei legi discriminatorii față de homosexualitate a stârnit consternare în Marea Britanie

Publicat

in

Marea Britanie şi-a exprimat luni consternarea în legătură cu promulgarea în Uganda a unei legi „profund discriminatorii” faţă de homosexualitate, avertizând asupra riscului de persecuţie şi a riscurilor pentru sănătate, informează AFP, citat de Agerpres.

„Guvernul Regatului Unit”, o fostă putere colonială faţă de care Uganda şi-a declarat independenţa în 1962,”este consternat de faptul că guvernul ugandez a semnat legea profund discriminatorie împotriva homosexualităţii”, a declarat, într-un comunicat, secretarul de stat pentru afaceri externe Andrew Mitchell.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend