Conecteaza-te cu noi

CULTURA

Elisabeta Turcu îşi lansează CD-ul la Curtea de Argeş

Publicat

in

Pe data de 16 septembrie, argeşenii de toate vârstele sunt invitaţi la Centrul de Cultură şi Arte  „George Topârceanu”  la un concert extraordinar de muzică populară. Cap de afiş va fi cunoscuta interpretă Elisabeta Turcu. Aceasta nu numai că va înânta publicul cu vocea sa dar îţi va lansa şi o carte „Pe drumuri grele până la stele” şi un CD „Mi-e dragă viaţa şi lumea” la Curtea de Argeş.

Alături de aceasta pe scena de la CCA vor mai urca Elena Merişoreanu, Aurelian Preda, Gheorghe Gheorghe, Mitică Tavă, Nicuşor Iordan, Aniţa Stan sau Ştefania Rareş.

Biletele vor fi puse în vânzare la casieria Centrului de Cultură şi Arte iar preţul unuia este de 10 lei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Ucrainenii s-au suparat pe Scala din Milano

Publicat

in

Consulul Ucrainei din Milano, precum si comunitatile de ucraineni din Italia, au cerut operei Scala sa renunte la spectacolul Boris Godunov. Celebra opera, compusa de artistul rus Modest Musorgski, in secolul al 19-lea, va deschide noua stagiune a prestigioasei scene lirice, pe 7 decembrie. Ucrainenii vor excluderea tuturor rusilor din repertoriu pana ce nu se incheie razboiul. Conducerea Scala a ramas insa ferma pe pozitie: este un spectacol decis inca de acum 3 ani si nu il putem anula. “In fond, de ce sa-l anulam ?” declara directorul artistic al Scala.  El reaminteste ucrainenilor ca Scala a organizat spectacole de binefacere, pentru strangerea de fonduri pentru Ucraina si a facut multe alte acte de prietenie. Alte detalii citeste aici https://newsin.ro/scala-din-milano-nu-cedeaza-presiunilor-facute-de-ucraineni-boris-godunov-va-avea-premiera-pe-7-decembrie/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

EXCLUSIV! Scandal cât Casa Domnului la Arhiepiscopia Argeșului – Miliarde deturnate, contabili si preoți puși la zid – SE CERE CAPUL LUI CALIOPIE ICHIM (CP)

Publicat

in

De

E scandal monstru la Arhiepiscopia Argeșului după ce s-au constatat lipsuri mari în vistieria instituției. Mai mult, vechi scandaluri au reizbucnit iar țapul ispășitor este văzut nimeni altul decât Caliopie Ichim. Acestuia i se pun in cap toate bubele, coapte si necoapte, de la cele aproape 10 miliarde care s-ar fi evaporat din zona unde fusesera alocate, la mătrășirea unei contabile si a altor doi preoți cam tari de gură dar care știau prea multe și până la o revoltă fățișă a altor preoți cu greutate care au aflat și ei, in sfârșit, ca IPS Calinic nu e chiar așa înalt și că altcineva trage sforile in Arhiepiscopie. Dar de unde a inceput tot acest scandal?

In urmă cu aproape trei ani, cu vreo cateva kilograme de dosare bine „legate” pentru o mega finanțare….

….. CONȚINUT PREMIUM – LOGHEAZĂ-TE PENTRU A CONTINUA ……

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend